Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10371 replies to this topic

#6261 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30018 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 February 2012 - 04:01 PM

meni je to, da jemo solato iz iste sklede v družinskem krogu, nekaj povsem navadnega. celo npr. moje ostanke foter poje z mojega krožnika, včasih celo z mojo vilico. :shock: s tem, da se mi meša hrana, nimam problemov, ne maram pa polivanja čez priloge. če se zgodi, pač pojem, ni mi treba zaradi tega tečnarit za drugo porcijo.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#6262 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86948 posts

Posted 28 February 2012 - 04:05 PM

Pozabljivi ljudje. Za popizdit, res.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#6263 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17742 posts

Posted 28 February 2012 - 07:28 PM

In taki, ki se ne držijo dogovorov.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#6264 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 28 February 2012 - 07:43 PM

In taki, ki mislijo, da imajo samo oni prav, ki ne sprejmejo drugačnih odločitev in ne spoštujejo drugačnega mnenja.
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#6265 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 28 February 2012 - 07:49 PM

Amen. :)
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#6266 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11541 posts

Posted 28 February 2012 - 08:01 PM

Jaz pa ne razumem ravno tega - da človek ne more jesti, če se neka hrana dotakne druge ali pade kapljica neke hrane/omake/kisa na neko drugo hrano. :AJEBEŠ:
First world problems? :roll:

Sem vedno imela probleme s takšnimi ljudmi in se mi zdi to pač neka kaprica/izbirčnost/razvajenost/psihološka motnja. :whistling:
Razumem, da vam ni všeč okus/izgled, ampak da potem tega nočeš več jesti?! Seriously? :huh:
Meni tudi ni ravno višek ugodja, če se mi to zgodi, ampak nisem tako prefinjena, da bi se mi zagabilo in bi ne mogla več jesti.

Hehe, verjetno bi morala napisat post v vaše nenavadne navade, tam bi ga lažje sprejeli.

Ne saj tudi jaz potem ne vržem hrane kar stran zaradi tega, ampak mi je pa res muka pojest naprej. Itak pa vedno pazim, da jaz nimam takega nereda na krožniku, pri drugih se mi pa gabi, žal.
Videz hrane je pač pomemben, ne maram kar vse pomendrano in premešano na krožniku, tako pač je.
Drugače se pa strinjam glede ekstremov, teh pa tudi jaz ne prebavljam.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#6267 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts
  • Interests:vse po malem :)

Posted 29 February 2012 - 12:03 AM

ah, sej tudi jaz ne vržem potem proč...imam pač probleme s kisom...in če jem doma, jem solato iz skupne sklede z družino seveda, ne z gosti, in oni si ful okisajo solato, tako da moram jaz fajn otresat :verymad: in če mi zleti solata na krompir mi ni lih fajn...
tistih, ki se ne držijo dogovorov, pa prav ne prebavljam...ko bi vsaj javili :!:
  • 0

• Guests

Posted 29 February 2012 - 11:26 PM

meni je to, da jemo solato iz iste sklede v družinskem krogu, nekaj povsem navadnega.

Meni tudi. Sploh pa, za 5-člansko družino (pa če po možnosti prideta na kosilo še moj fant in bratova punca) ne vem kje bi sploh našli plac, da bi imel vsak svojo skodelico solate. Bratovi punci je to tudi normalno. Moj pa itak ne je solate. Zmina zminasta.

Pa ponavadi je tako, da dam jaz očetu iz svojega krožnika meso, recimo pri golažu, ker ga sama ne maram preveč. Razen, če je res ful ful mehko, pa brez kakšnih nitk in česa podobnega.

In taki, ki mislijo, da imajo samo oni prav, ki ne sprejmejo drugačnih odločitev in ne spoštujejo drugačnega mnenja.

Podpis.

Kar gre pa meni na živce je to, da se ljudje ne predstavijo ko kličejo po telefonu. No ok, to še nekako prezrem, ampak to, da pa eni kar prekinejo, ne da bi rekli adijo, mi je pa čist adijo :P Ne resno drugače, to dosti folka dela in potem jaz sredi tega, ko rečem "hvala in lep dan" zaslišim tut tut tut tut... HVALA :mad2:
  • 0

#6269 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 March 2012 - 12:13 AM

Najboljše je to, ko se javiš, pa je prvo, kar slišiš 'ja koga pa sem zdaj to dobil/a'. Hja, če on/a ne ve, koga je klical/a ... o.O XD
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#6270 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6807 posts

Posted 01 March 2012 - 09:12 AM

ampak to, da pa eni kar prekinejo, ne da bi rekli adijo, mi je pa čist adijo :P

Ja! moja babica to včasih naredi :huh:

Najboljše je to, ko se javiš, pa je prvo, kar slišiš 'ja koga pa sem zdaj to dobil/a'.

:lol:
  • 0

#6271 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 01 March 2012 - 09:27 AM

Ful imam filing da sem to že napisala, ampak mogoče pa nisem (vedno ko me nekaj znvervira, si predstavljam, kako bom to napisala v to temo, kar me ful umiri :D potem pa ne vem če sem že napisala ali ne, lol).

Torej, na živce mi gre, ko mi folk na faksu gleda v ekran laptopa. Itak vmes tudi bluzim po netu, berem kaj, sem na fb, si dopisujem s kom, in meni je to osebno in ne maram da še 10 parov radovednih oči to gleda, faaak people,, glejte v svoje zvezke / laptope.
  • 0

#6272 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27613 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 02 March 2012 - 06:24 PM

Vsak dan me veselo znervirajo neumni, nesposobni ljudje, ki se v avtobusu ne znajo pomakniti proti izhodu in potem se v sprednjem delu naredi nenormalna gužva, zadnji del avtobusa pa prazen. A ste zabiti vsi po vrsti al kaj?! :mad2: Danes zjutraj pridem na avtobus, se komaj komaj prebijem do polovice (dalje nisem mogla, ker mi je pot zaprlo 10 ljudi, ki jim je očitno težko narediti 2 koraka), srečam tam kolegico in sem potem pokomentirala, da je vsak dan na busu ista zgodba, ker se nesposobni ljudje ne znajo pomakniti proti zadnjemu delu avtobusa, čeprav jim to jasno piše tudi na napisih nad okni in vrati, pa noben ni dojel, potem pa mi še en stari začne nabijat 'A se midva morva res tako tišat?' - pa ga sprav nisem niti razumela, ko mi je drugič ponovil in svojo izjavo podkrepils tem, da mu 'kradem' njegovo mesto in je on bil tu prvi in naj se stiskam h njemu. HALO, če pa smo v sprednjem delu busa nabiti kot sardele, a sem jaz kriva, fakof.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#6273 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17742 posts

Posted 02 March 2012 - 08:37 PM

+1
In ko se ljudje potem s polžjo hitrostjo spravljajo dol s trole.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#6274 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32785 posts

Posted 09 March 2012 - 01:54 PM

Ko se par dni slabo počutim in mi VSAAAAAAAAAAAAK začne najedat, če sem noseča, halo????
A se človk sam iz tega razloga lahko slabo počuti??? :verymad:
  • 0

#6275 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts
  • Interests:vse po malem :)

Posted 09 March 2012 - 02:30 PM

nepotrebne pomanjševalnice....danes mi reče prodajalka, po tem, ko ji dam kartico: "Pinček prosim." Kaj je lahko kdo tako butast??
  • 0

#6276 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 09 March 2012 - 02:31 PM

• 0

#6277 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86948 posts

Posted 09 March 2012 - 02:31 PM

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#6278 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17742 posts

Posted 09 March 2012 - 06:27 PM

Pinček, haha, grozno. :lol:
  • 0

Bill Bullard

#6279 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 10 March 2012 - 10:40 PM

Na živce mi gre poveličevanje nekih stvari, ki jih poseduješ sam. Npr. nekomu, ki vozi Forda, so mu Fordi itak najboljši avti na svetu, ena brez jošk in z ogromnimi boki, ki meni, da je najlepše na ženski, če nima jošk, ima pa široke boke, itd. Sem bila ravno danes priča eni taki debati, pri nekaterih ljudeh je to prav očitno. Mislim, res naključje, da si sama ravno takšna ven prišla, kot je tebi najlepše. :roll:
  • 1

#6280 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 10 March 2012 - 11:15 PM

Uuu jaz tudi to sovražim ja!!!
Hehe :D jaz bi pa raje imela manjše zize :oops:

Sovražim, če me v fitnesu, sredi treninga kdo "preveč" gleda ali bolje rečeno, bulji vame! :roll:
Zadnjič en tip "preša", pa grem za njim naredit isto vajo, z isto kilažo, pa stoji zraven in bulji vame še pol ure.
Danes grem pa na kolo in ni minila minuta, ko me en sluzavec ogovori, da je že zadnjič gledal, če imam tapravi tattoo ali je od majčke in me potem še pošlata po hrbtu! Sem ga samo takole pogledala: :shock: in odšla do fanta na spinnerja Posted Image
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users