Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 28 February 2012 - 04:01 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 28 February 2012 - 04:05 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 28 February 2012 - 07:28 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 28 February 2012 - 07:43 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 28 February 2012 - 07:49 PM

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 28 February 2012 - 08:01 PM
Jaz pa ne razumem ravno tega - da človek ne more jesti, če se neka hrana dotakne druge ali pade kapljica neke hrane/omake/kisa na neko drugo hrano.
First world problems?
Sem vedno imela probleme s takšnimi ljudmi in se mi zdi to pač neka kaprica/izbirčnost/razvajenost/psihološka motnja.
Razumem, da vam ni všeč okus/izgled, ampak da potem tega nočeš več jesti?! Seriously?
Meni tudi ni ravno višek ugodja, če se mi to zgodi, ampak nisem tako prefinjena, da bi se mi zagabilo in bi ne mogla več jesti.
Hehe, verjetno bi morala napisat post v vaše nenavadne navade, tam bi ga lažje sprejeli.
Ne saj tudi jaz potem ne vržem hrane kar stran zaradi tega, ampak mi je pa res muka pojest naprej. Itak pa vedno pazim, da jaz nimam takega nereda na krožniku, pri drugih se mi pa gabi, žal.
Videz hrane je pač pomemben, ne maram kar vse pomendrano in premešano na krožniku, tako pač je.
Drugače se pa strinjam glede ekstremov, teh pa tudi jaz ne prebavljam.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 29 February 2012 - 12:03 AM

tistih, ki se ne držijo dogovorov, pa prav ne prebavljam...ko bi vsaj javili :!:
Posted 29 February 2012 - 11:26 PM
Meni tudi. Sploh pa, za 5-člansko družino (pa če po možnosti prideta na kosilo še moj fant in bratova punca) ne vem kje bi sploh našli plac, da bi imel vsak svojo skodelico solate. Bratovi punci je to tudi normalno. Moj pa itak ne je solate. Zmina zminasta.meni je to, da jemo solato iz iste sklede v družinskem krogu, nekaj povsem navadnega.
Pa ponavadi je tako, da dam jaz očetu iz svojega krožnika meso, recimo pri golažu, ker ga sama ne maram preveč. Razen, če je res ful ful mehko, pa brez kakšnih nitk in česa podobnega.
Podpis.In taki, ki mislijo, da imajo samo oni prav, ki ne sprejmejo drugačnih odločitev in ne spoštujejo drugačnega mnenja.
Kar gre pa meni na živce je to, da se ljudje ne predstavijo ko kličejo po telefonu. No ok, to še nekako prezrem, ampak to, da pa eni kar prekinejo, ne da bi rekli adijo, mi je pa čist adijo

Posted 01 March 2012 - 12:13 AM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 01 March 2012 - 09:12 AM
Ja! moja babica to včasih narediampak to, da pa eni kar prekinejo, ne da bi rekli adijo, mi je pa čist adijo
![]()

Najboljše je to, ko se javiš, pa je prvo, kar slišiš 'ja koga pa sem zdaj to dobil/a'.

Posted 01 March 2012 - 09:27 AM

Torej, na živce mi gre, ko mi folk na faksu gleda v ekran laptopa. Itak vmes tudi bluzim po netu, berem kaj, sem na fb, si dopisujem s kom, in meni je to osebno in ne maram da še 10 parov radovednih oči to gleda, faaak people,, glejte v svoje zvezke / laptope.
Posted 02 March 2012 - 06:24 PM

Pablo Picasso
Posted 02 March 2012 - 08:37 PM
In ko se ljudje potem s polžjo hitrostjo spravljajo dol s trole.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 09 March 2012 - 01:54 PM
A se človk sam iz tega razloga lahko slabo počuti???

Posted 09 March 2012 - 02:30 PM
Posted 09 March 2012 - 02:31 PM

Posted 09 March 2012 - 02:31 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 09 March 2012 - 06:27 PM

Bill Bullard
Posted 10 March 2012 - 10:40 PM

Posted 10 March 2012 - 11:15 PM
Hehe

Sovražim, če me v fitnesu, sredi treninga kdo "preveč" gleda ali bolje rečeno, bulji vame!

Zadnjič en tip "preša", pa grem za njim naredit isto vajo, z isto kilažo, pa stoji zraven in bulji vame še pol ure.
Danes grem pa na kolo in ni minila minuta, ko me en sluzavec ogovori, da je že zadnjič gledal, če imam tapravi tattoo ali je od majčke in me potem še pošlata po hrbtu! Sem ga samo takole pogledala:

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users