Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 25 February 2012 - 04:06 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 25 February 2012 - 04:18 PM
Meni so to najboljši ELji sploh, naročujem na strani HQHair, s katere je že link.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 25 February 2012 - 05:07 PM
Na živce mi gre, ko si ljudje prižgejo cigaret na avtobusni postaji, takrat ko dežuje ali sneži (tam ko je ena klopca pod strehico). V smislu, da se nimaš nikamor umaknit pred njihovim smradom in dimom. Pač ful neobzirno se mi zdi, da si nekdo prižge čik med petimi ljudmi, ki so nagužvani kot sardelice. Potem pa naj se sam žrtvuje in stopi na dež, zakaj bi morali potem vsi dihat tisti dim?
Včasih še ful očitno začnem kašljat (mene ful moti cigaretni dim, pa še smrdim po parih minutah cela, lasje, oblačila..fuj) ampak itak, da gladko ignorirajo kakršnokoli namigovanje..
Če smo že pri cigaretih, meni grejo ful na živce. Ta vonj me prav iritira, ampak smo ga včasih prisiljeni vdihovat. Jaz ko vstopim na faks, ko grem po stopnicah gor (do vhoda) vedno držim dih, da ne rabim tega smrdljivega smoga vdihavat v sebe.
Posted 25 February 2012 - 05:36 PM
^ Priporočam Urban Decay 24/7 Waterproof Liquid Eyelinerje !
Meni so to najboljši ELji sploh, naročujem na strani HQHair, s katere je že link.
Hvala, res delujejo zelo mikavno. Pa še zastonj poštnina!

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 25 February 2012 - 06:00 PM

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 25 February 2012 - 06:20 PM
Ja, računajo provizijo za uporabo Monete, 10 centov.
Aja, samo ti misliš plačevanje v Urbano. No, če plačaš z Moneto, ti to zaračunajo, plus ob prestopu plačaš še enkrat. Se ne šteje, kot pri kartici, kjer imaš 90 min fore.
Glede provizije tudi jst nisem vedela :/. Se pa hvala bogu letos ne rabim s trolo vozit. Odkar se je podražilo, še nisem bila.
Posted 27 February 2012 - 08:17 PM
Še bolj se mi gabi pri drugih, ko vidim, da jim je vseeno in imajo vse napacano od rdeče pese po krožniku pa čisto mirno jedo tisto.

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 27 February 2012 - 08:27 PM
Pa nasploh ne razumem, kako imajo lahko eni na krožniku vse skupaj zmešano, torej s solato
vred, da imajo potem že kar juho na krožniku. Fuj.
Posted 27 February 2012 - 08:36 PM

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 28 February 2012 - 02:11 PM
Meni rdeča pesa paše najbolj zraven restanega krompirja in si malo soka polijem čez krompir.haha, Emily, jaz sem ISTA.
Pa nasploh ne razumem, kako imajo lahko eni na krožniku vse skupaj zmešano, torej s solato
vred, da imajo potem že kar juho na krožniku. Fuj.
Je pa tudi meni neprijetno imet solato nadevano v krožniku zraven drugih jedi.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 28 February 2012 - 02:43 PM
tudi ne razumem, kako je lahko ljudem všeč krompir, polit z omako od zrezkov, da potem rata neka kaša

Posted 28 February 2012 - 02:55 PM

Posted 28 February 2012 - 03:09 PM
Posted 28 February 2012 - 03:11 PM

Posted 28 February 2012 - 03:12 PM

First world problems?

Sem vedno imela probleme s takšnimi ljudmi in se mi zdi to pač neka kaprica/izbirčnost/razvajenost/psihološka motnja.

Razumem, da vam ni všeč okus/izgled, ampak da potem tega nočeš več jesti?! Seriously?

Meni tudi ni ravno višek ugodja, če se mi to zgodi, ampak nisem tako prefinjena, da bi se mi zagabilo in bi ne mogla več jesti.
Ko smo že pri teh stvareh... na živce mi gre, ko je nekdo tako izbirčen, da noče npr. jesti z isto vilico solate in glavne jedi. Ali pa, ko poje nekaj, kar je na krožniku, in želi še več te iste hrane, zahteva obvezno NOV, čist krožnik in nov pribor.
Na živce mi gre tudi navada, ko ljudje (npr. 5 članska družina) vsi iz iste sklede jedo solato (ali celo kaj drugega). In ko potem hočejo to vsiliti tudi drugim gostom.

Posted 28 February 2012 - 03:14 PM
Posted 28 February 2012 - 03:20 PM
V mislih imam ljudi, ki imajo deci kisa od solate na krožniku. Meni se to gravža in pač tega ne prakticiram. Vsakemu svoje.
Posted 28 February 2012 - 03:21 PM
Posted 28 February 2012 - 03:23 PM
Ne poznam nobenega takega, ki bi hotel imeti 2 različna pribora za glavno jed in solato, prvič slišim. : )Ko smo že pri teh stvareh... na živce mi gre, ko je nekdo tako izbirčen, da noče npr. jesti z isto vilico solate in glavne jedi. Ali pa, ko poje nekaj, kar je na krožniku, in želi še več te iste hrane, zahteva obvezno NOV, čist krožnik in nov pribor.
Na živce mi gre tudi navada, ko ljudje (npr. 5 članska družina) vsi iz iste sklede jedo solato (ali celo kaj drugega). In ko potem hočejo to vsiliti tudi drugim gostom.
Ne kompliciraj in ne bodi razvajena. -.- XD
Šalo na stran, meni je to tudi big no, sploh, da bi iste sklede jedla pri gostih? Tudi kaj takega se mi še ni zgodilo.
S fantom sicer brez problema jem solato iz ene sklede.
Hm, zakaj vsega ne pomanjša?! V predogledu je 10 pisava, ko objavim, pa je nekaj z 10, nekaj z večjo.
Posted 28 February 2012 - 03:46 PM
Te razumem in mislim enako. Sem mislila na ekstreme.Hm, jaz nisem govorila o ekstremih, kakršne opisuješ ti (padec kapljice npr. kisa na hrano ... to se mi občasno seveda zgodi in te hrane pač zaradi tega ne vržem v skret, LOL).
V mislih imam ljudi, ki imajo deci kisa od solate na krožniku. Meni se to gravža in pač tega ne prakticiram. Vsakemu svoje.
Jaz sem navajena jest solato iz iste sklede. Nimava gostov, ki bi pri nama jedli kosilo, bi pa takrat drugače organizirala stvar. V krogu širše in ožje družine pa vedno jemo iz iste sklede in se mi sploh ne grauža.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users