Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36343 replies to this topic

#6221 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 22 November 2007 - 03:42 PM

Dosti tekočine (vode ali nesladkanih čajev) + veliko vitamina C, ki zvišuje pritisk. Malo še potelovadiš zmes in bo smile.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#6222 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20089 posts

Posted 22 November 2007 - 05:06 PM

Ok, bom vodo pila, dele jem klementince, spila bom še eno šumečo tableto, malo poskakljala ob muski za 5 minut in to naj bi bilo to biggrin.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#6223 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4722 posts

Posted 22 November 2007 - 08:21 PM

Rabim pomoč! Montiram posnetke poroke in bi potrebovala glasbeno podlago. Nekaj instrumentalnega pa bolj umirjenega. Če ima kdorkoli kako idejo prosim če mi pomaga.
  • 0

#6224 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26365 posts

Posted 22 November 2007 - 08:27 PM

Bellini, uporabi recimo Everything od Michaela Bubleja pa mogoče Immortal od Evanescence (lahko samo uno verzijo brez pevke...)
  • 0

#6225 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4722 posts

Posted 22 November 2007 - 08:46 PM

Ja mojega Bubleja bom kr uporabla, ko bo slide show fotografij na koncu ampak še nisem ziher keo njegovo. Ta je res lepa.
  • 0

#6226 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 23 November 2007 - 12:07 AM

Men je pa najboljša Have you ever really loved a woman od Bryana Adamsa... Jokam zravn resno!
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#6227 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20089 posts

Posted 23 November 2007 - 06:16 AM

QUOTE(Adriane @ 22. 11. 2007 - 15:42) View Post

Dosti tekočine (vode ali nesladkanih čajev) + veliko vitamina C, ki zvišuje pritisk. Malo še potelovadiš zmes in bo smile.gif

Pomagalo je thumbup.gif. Nevem čisto točno, če od tega, ampak saj vseeno laugh.gif . Spila seeem veliiiko čaja in prej še šumečo tableto, popoldan dva deci kave spila in to je to biggrin.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#6228 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 23 November 2007 - 07:25 PM

Kalypso, šele zdaj sem videla odgovor, hvala ti, si se zelo potrudila. Delam seminarsko za pedagogiko, ja.

Najlepša ti hvala!
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#6229 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 23 November 2007 - 07:54 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 21. 11. 2007 - 19:32) View Post

Punce, a ima katera možnost jutri zjutraj posnet oddajo Dobro jutro? Moja sestrična bo imela notri intervju/predstavitev pa bi FUUUUL rada posnela. Ampak nimam ne jaz (ne sestrična) možnosti snemanja.

Pliz help sad.gif

Ančka, če še rabiš, tukaj je arhiv oddaj.
http://www.rtvslo.si...jutro/arhiv.php
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#6230 PiiKa*

PiiKa*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 431 posts

Posted 23 November 2007 - 08:15 PM

mene pa zanima če se da neki k posnameš na kaseto nekak "preložit" na računalnik al pa recmo na dvd?
  • 0

#6231 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 23 November 2007 - 09:41 PM

Zanima me ali gre katera jutr na državno tekmovanje iz sladkorne bolezni v Šempeter pri Novi Gorici?
Js pa *sarca* greva...še gdo ermm.gif ...da mal veva če je treba bit kje pozoren biggrin.gif
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#6232 PiiKa*

PiiKa*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 431 posts

Posted 23 November 2007 - 09:46 PM

letos pa js ne grem (sm zamudila tekmovane) sam sm bla pa lansklet...škoda hmm.gif
  • 0

#6233 Ewa

Ewa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1866 posts

Posted 24 November 2007 - 09:06 AM

QUOTE(monni @ 23. 11. 2007 - 21:41) View Post

Zanima me ali gre katera jutr na državno tekmovanje iz sladkorne bolezni v Šempeter pri Novi Gorici?
Js pa *sarca* greva...še gdo ermm.gif ...da mal veva če je treba bit kje pozoren biggrin.gif

Jaz grem zdaj, samo ne tja ko vidve. Mi imamo na Drugi OŠ v Slovenj Gradcu.
Fajn piši. smile.gif
  • 0

#6234 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46607 posts

Posted 24 November 2007 - 05:49 PM

QUOTE(Princeska @ 23. 11. 2007 - 19:25) View Post

Kalypso, šele zdaj sem videla odgovor, hvala ti, si se zelo potrudila. Delam seminarsko za pedagogiko, ja.

Najlepša ti hvala!

Ni zakaj. Upam, da ti bo koristilo. smile.gif

• 0

#6235 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15596 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 25 November 2007 - 03:58 PM

Je katera videla, če še kje prodajajo take ''lava lučke'' ??? Nujno!!
IPB Image

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#6236 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15866 posts

Posted 25 November 2007 - 04:01 PM

Cveta jst sem jih vidla nazadnje v Avstriji v Metroju.

Jst mam doma ful en spizdnjen, mali figaro. Tista stvar, ko se lasje gor navijejo je tak ozka. Mela bi en ornk debel figaro, da bi si lahko take fajne kodre nardila. Sem že malo okol gledala (Merkur), pa majo same nikakve. A je ktera kje kakega fajnega vidla. Ga ima mogoče katera doma?

Tenkju.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#6237 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 25 November 2007 - 04:46 PM

http://www.supercena...stylist_Philips
http://www.mimovrste...dodatki-cf-8032
http://www.frizerski...=...=3&vmcchk=1

• 0

#6238 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 25 November 2007 - 05:19 PM

Drogica, jst mam doma figaro od Remingtona. Je zlo kvaliteten in če maš malo valovite lase že po naravi, ti bojo kodri kar držali (jst imam precej ravne, le spredaj se mi kak velen nardi, pa so mi hitr dol padli). Zdaj ko mam lase krajše pa ne nucam. Ni pa ornk debel, čeprav (v Big Bangu) prodajajo tudi debelo različico za velke kodre.

Cveta, (ne vem a si iz Ljubljane?) poglej v eni trgovini s tovrstno opremo pod Ljubljanskim Emporiumom (tam ko je neko kletno nadstropje), takoj ko prideš ol s tekočiš stopnic pa prideš noter je na desno. smile.gif
Sicer pa bi kaj mogoče imeli v kakem Merkurju al pa kej, nisem nikol kupovala pa ne vem za druge prodajalne.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#6239 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 25 November 2007 - 05:20 PM

punce če je katera gledala zadnjič v ponedeljek Gospodinje, lepo,lepo prosim za kratko obnovo,
plis
hvala
  • 0

#6240 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 25 November 2007 - 05:33 PM

Gabriele je nekdo vlomil v bajto in ji nastavil ful drago obleko, zato je prosla Carlosa, da prespi pri njej. Ponoči je slišala ropot in opazila nekoga, ki ji je nastavil ful drago zapestnico. Carlos ga je ujel in Gaby se je zmenila za zmenek z njim. Ugotovila je, da je ta njen bogat skriti oboževalec Zack, ki je zdaj ful bogat, ker mu je vse zapustil dedek.

Lynette je ugotovila, da Tomu ne bodo pustili točiti alkohola v lokalu, to pa je že pogodba za propad. Zato je stvar vzela v svoje roke, šla okoli in zbrala podpise, potem pa enemu gospodu pokazala joške, da ji je dal zadnji pospis. Tom je izvedel, da mu je ona dobila dovoljenje za točenje alkohola in je bil najprej malo jezen, potem pa se je umiril in je pač ugotovil, da morata delovat kot ekipa.

Bree je bla ful jezna, ker si je Alma kupila hišo v soseski. Možek je skušal Almo odpravit in jo pač prepričat, da bi šla drugam ampak mu je ona zagrozila, da ve marsikaj o njem in, da bo vse povedala Bree, če je ne pusti pri miru. Bree je vzela zadevo v svoje roke in šla k Almi domov. Alma se je zlagala, da ji je (nevem kak mu je ime .. Bree-jin mož) samo izrekel dobrodošlico. Potem je Alma odšla v zgornje prostore in še prej dala Bree kozarec limonade, da se pomiri. Naenkrat pa je ptič rekel : "don't tell bree" in Bree je spustila kozarec, da se je razbil. Odšla je v shrambo po papir, da bi očistila in tam našla zobe ter jih vzela. Ti zobi pa so od mrtve Monique, ki je ljubimkala z njemim možem.

Susan je ugotovila, da njena hčerka seksa s tistim polizancem malim in odkrila tudi kontracepcijo. Zalotla pa ga je tudi, kako njeno hčerko vara z Bree-jino hčerko in ji to povedala
  • 0
Viens, reste ici!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users