Kje si to videla,jaz ne najdem. Drugace pa kar smo hodili cez poletje po bolnisnicah,te res nikjer ne obravnavajo brez pct,razen v zdravstvenih domovih.
To je očitno povsod drugače. V UKC MB ni tega.
Posted 06 September 2021 - 07:59 AM
Kje si to videla,jaz ne najdem. Drugace pa kar smo hodili cez poletje po bolnisnicah,te res nikjer ne obravnavajo brez pct,razen v zdravstvenih domovih.
Posted 06 September 2021 - 08:15 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 06 September 2021 - 08:23 AM
Jaz sem bila v letošnjem letu tudi že parkrat v bolnici, v zdr. domu in pri zobozdravniku, ni bil nikjer pogoj PCT. Me zanima, če bo zdaj res tako strogo.
Čakam, kaj bodo v službi sporočili glede novosti v zadnji uredbi.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 06 September 2021 - 08:43 AM
Pri UKC LJ pa se cepljene zaposlene testirajo, mami so ze 2x.
Posted 06 September 2021 - 09:08 AM
Na necenzurirano.si je super intervju z dr. Erženom. Škoda res, da so ga zamenjali s takim idiotom.
Posted 06 September 2021 - 09:10 AM
Pri UKC LJ pa se cepljene zaposlene testirajo, mami so ze 2x.
Se mi zdi kar smiselno, glede na to, koliko cepljenih zboli.
Posted 06 September 2021 - 12:24 PM
Posted 06 September 2021 - 12:27 PM
Posted 06 September 2021 - 03:57 PM
Posted 06 September 2021 - 07:25 PM
Posted 06 September 2021 - 07:30 PM
Posted 06 September 2021 - 08:05 PM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 06 September 2021 - 08:33 PM
Posted 06 September 2021 - 08:39 PM
Posted 06 September 2021 - 08:44 PM
Saj imaš izbiro
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 06 September 2021 - 08:45 PM
Posted 06 September 2021 - 08:47 PM
Posted 06 September 2021 - 08:53 PM
A dej no, Matilda..
Kaj?
Da se je treba v avtu pripenjat z varnostnim pasom, ali za udeležbo v prometu imet vozniški izpit, pa nihče ne reče da gre za prisilo. Pa bi še marsikakšno
primerjavo lahko dala.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 06 September 2021 - 08:57 PM
Posted 06 September 2021 - 09:07 PM
Za udejstvovanje v družbi so vedno bila in vedno bodo določena pravila. Vsak ima možnost prevzeti del odgovornosti za zajezitev nalezljive bolezni. Ali s cepljenjem, ali pa s testiranjem (poleg ostalih preventivnih ukrepov). Nekateri pa ne bi nič in so proti vsemu. Kakšna bi pa bila boljša primerjava? Ali boljša rešitev za zajezevanje širjenja glede na to, da lezemo že globoko v 4. val?
Bill Bullard
0 members, 0 guests, 0 anonymous users