Spovednica
Posted 12 September 2008 - 03:16 PM
Posted 12 September 2008 - 03:25 PM
Pablo Picasso
Posted 12 September 2008 - 03:25 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 13 September 2008 - 08:46 AM
Sem ji rekla da bo tole težko izpadlo blond ampak se ni dala prepričati zato sem najprej na narastek dala Wella Decore posvetljevalca(ki je močnejši kot Subrinin ki ga je kupila namesto blond barve) in rezultat je bil kot vedno rumeno-zlato-blond barva.
Ko sma to sprali dol sma dali gor Subrino posvetljevalca za 10 min in nastala je nekakšno sivo-rumeno- rjava barva
Potem je pa rekla k*** gleda in sem ji dala čez vse lase črno
Pa preden sem jo začela barvat sem jo malce resasto postrigla in je zdej zelo zadovoljna z frizuro in barvo.
Sma se pa s tem ubadali od 6 popoldne pa do pol desetik zvečer
Posted 13 September 2008 - 09:22 AM
Spovedujem se, da sem šla po tem tvojem postu pogledat v tvoj profil, če piše kdaj maš rojstni dan.
Hahaha
In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.
Posted 13 September 2008 - 03:08 PM
Adriane, izčrpno poročilo prosim!! Nujno! PLiiiiiiz!
Posted 13 September 2008 - 03:12 PM
Kinky in Adriane sta tr00 kvlt.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 13 September 2008 - 03:17 PM
Jebovas. Ful sem firbec no!
Posted 13 September 2008 - 03:19 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 13 September 2008 - 03:53 PM
Šle v Ježa, na Metelkovo, kjer so se na nas nalimali neki mlečni Angleži, zato smo se prestavle v drugi del Mesta. Tam smo s epošteno narežale iz enega pankiča. Pomanjšana verzija Javšnika, s čupo narejeno na VLKE špice (je spominjala na smučarske kape LOL), oblečen v cote, polne netov, pri pasu sta mu pa visela 2 Nici obeska. res tr00, ti rečem!
Skoknile do Orta, kjer niso hteli spustit not Kinky, ker je imela bojda preveliko torbo
Tam napadle oder, kjer smo tak norele, da so tipi kar dol spizdili.
Nazdravljale s tako silo, da mi je Kinky odbila za 2x3 centi velik kos krigla stran!
Uf, ja. Plesale smo res kot zmešane. Zgleda dovolj zmešano, da nas je po zaprtju Tomi od Siddarthe povabil, da gremo z njim in kolegi v park še na gajbo pira. In smo šle...
Tam smo se pol razgovorle z Gregorjem (Gregatom, whatever) od Big foot mame in Dušanom od Dan D (bobnar). Pijanost na višku, krenle proti domu. Crna sama na trolo, midvi s Kinky in Dušanom v taksi do Zaloške, kjer sva z onim izstopla na burek štacijonu, Kinky šla U Fužine.
Ob 6.30 nekje priklepala domov in naga spala na postli do 14.00
SUPER je blo!
p.s.: Je do mene pristopil en tip, ves navdušen, ker sem mela Megadeth majco. Se začnema menit o muziki, pridema na Metallico, nakr mi reče, da so oni zanj razpadli leta 1992. Sem ga napizdla, naj gre stran, ker mu bom drugače krigl zabrisla v glavo. Malo me je razhudil
Bil je res strašno pameten in vrste tipa, ki sodeluje na forumu od Paranoid-zine
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 13 September 2008 - 10:05 PM
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.
Posted 13 September 2008 - 10:11 PM
Posted 14 September 2008 - 10:44 AM
Pa pogrešam ga za popizdit. Vaaa.
Pa fčeraj me je do konca razjezila neka kvazi najboljša prijateljica (ex, da se razumemo). Omfg, še zdej ne morem verjet, da je to rekla. Ja, lahko sem užaljena, imam vso pravico, ker nima pojma. Tresla sem se po pogovoru.
Poslala en mejl, pa mi ga ni blo treba. Nevem zakaj ne bi mogla imet enih misli samo zase, pol sem pa vsake 15 minut čekirala če sem dobla odgovor.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 14 September 2008 - 04:43 PM
Posted 14 September 2008 - 04:52 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 14 September 2008 - 04:54 PM
Posted 14 September 2008 - 05:01 PM
Forum čez vikend zanemarla zato k je biu lubi pr men in sva testirala mojo novo veliko postlo
midva sva dons ugotovila, da moja že škripa ...
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 14 September 2008 - 05:04 PM
Posted 14 September 2008 - 08:29 PM
After all this time?
Always.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users