Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#6181 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 12 September 2008 - 03:16 PM

Pojedla čist preveč čokolade, dobila menstro, pa še ene par mozoljev zraven cry.gif Dons ni moj dan down.gif
  • 0

#6182 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27523 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 12 September 2008 - 03:25 PM

Enako. S to razliko, da jaz nimam fešte. wacko.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#6183 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 12 September 2008 - 03:25 PM

Potem ni zame že celo leto, glede mozoljev, haha laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#6184 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 13 September 2008 - 08:46 AM

Včeraj mi je prijateljica rekla da naj jo pobarvam na črno in blond(sem ji rekla da ji nebo pasalo ampak je vztrajala )...Drugače ima temno rjave lase pa sem ji rekla naj kupi Wella Decore posvetljevalec za narastek in eno ledeno ali pepelnato blond barvo.Ko je prišla sva pa ugotovili da je kupila dva posvetljevalca in pač tisto črno barvo.
Sem ji rekla da bo tole težko izpadlo blond ampak se ni dala prepričati zato sem najprej na narastek dala Wella Decore posvetljevalca(ki je močnejši kot Subrinin ki ga je kupila namesto blond barve) in rezultat je bil kot vedno rumeno-zlato-blond barva.
Ko sma to sprali dol sma dali gor Subrino posvetljevalca za 10 min in nastala je nekakšno sivo-rumeno- rjava barva laugh.gif
Potem je pa rekla k*** gleda in sem ji dala čez vse lase črno laugh.gif tolk truda s tistimi blond barvami, na koncu pa je imela vse lase črne laugh.gif

Pa preden sem jo začela barvat sem jo malce resasto postrigla in je zdej zelo zadovoljna z frizuro in barvo.
Sma se pa s tem ubadali od 6 popoldne pa do pol desetik zvečer laugh.gif
  • 0

#6185 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 13 September 2008 - 09:22 AM

QUOTE(PurePoison @ 11. 9. 2008 - 21:49) View Post

Spovedujem se, da sem šla po tem tvojem postu pogledat v tvoj profil, če piše kdaj maš rojstni dan. laugh.gif

Hahaha laugh.gif 3.1 twisted.gif

• 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#6186 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 13 September 2008 - 03:02 PM

Včeraj sem se s Crno in Kinky imela nadfantastično!! Domov smo prišle ob 6.30 wacko.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#6187 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12003 posts

Posted 13 September 2008 - 03:08 PM

Fak nooooo, jest sm mogla dons delat!!!!!
Adriane, izčrpno poročilo prosim!! Nujno! PLiiiiiiz!

• 0

#6188 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 13 September 2008 - 03:12 PM

Ej veš kakio je blo? Tako, da se jaz že odkar sem se zbudila (ob 2h popoldne) tresem in mi je slabo za popizdit. bruh.gif Nisem tr00.

Kinky in Adriane sta tr00 kvlt.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#6189 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12003 posts

Posted 13 September 2008 - 03:17 PM

To mi nč ne pove!!!
Jebovas. Ful sem firbec no!
oops.gif
  • 0

#6190 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 13 September 2008 - 03:19 PM

Ej, jaz nisem sposobna prevče se koncentrirat in buljit v monitor. Nenormalno slabo mi je, res.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#6191 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 13 September 2008 - 03:53 PM

Aj, ar kewl. cool.gif malo sem čudna, ampak ok. Sem tr00, haha laugh.gif Vidiš Crna. Je skrajni čas, da začneš športat in telo pripravljat na tovrstne podvige, kjer je nujno potrebna ekspresna regeneracija. biggrin.gif

Šle v Ježa, na Metelkovo, kjer so se na nas nalimali neki mlečni Angleži, zato smo se prestavle v drugi del Mesta. Tam smo s epošteno narežale iz enega pankiča. Pomanjšana verzija Javšnika, s čupo narejeno na VLKE špice (je spominjala na smučarske kape LOL), oblečen v cote, polne netov, pri pasu sta mu pa visela 2 Nici obeska. res tr00, ti rečem! laugh.gif

Skoknile do Orta, kjer niso hteli spustit not Kinky, ker je imela bojda preveliko torbo blink.gif (obično velika torba je bila, majkemi!). Nam je pol vendarle ratalo s eprebit notri, ko je zginil oni beden varnostnik.

Tam napadle oder, kjer smo tak norele, da so tipi kar dol spizdili.
Nazdravljale s tako silo, da mi je Kinky odbila za 2x3 centi velik kos krigla stran! blink.gif laugh.gif
Uf, ja. Plesale smo res kot zmešane. Zgleda dovolj zmešano, da nas je po zaprtju Tomi od Siddarthe povabil, da gremo z njim in kolegi v park še na gajbo pira. In smo šle... biggrin.gif

Tam smo se pol razgovorle z Gregorjem (Gregatom, whatever) od Big foot mame in Dušanom od Dan D (bobnar). Pijanost na višku, krenle proti domu. Crna sama na trolo, midvi s Kinky in Dušanom v taksi do Zaloške, kjer sva z onim izstopla na burek štacijonu, Kinky šla U Fužine.
Ob 6.30 nekje priklepala domov in naga spala na postli do 14.00 wacko.gif

SUPER je blo! cool.gif

p.s.: Je do mene pristopil en tip, ves navdušen, ker sem mela Megadeth majco. Se začnema menit o muziki, pridema na Metallico, nakr mi reče, da so oni zanj razpadli leta 1992. Sem ga napizdla, naj gre stran, ker mu bom drugače krigl zabrisla v glavo. Malo me je razhudil oops.gif
Bil je res strašno pameten in vrste tipa, ki sodeluje na forumu od Paranoid-zine rolleyes.gif

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#6192 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 13 September 2008 - 10:05 PM

Spet sm si pogrizla ene par nohtov no. down.gif
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#6193 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4250 posts

Posted 13 September 2008 - 10:11 PM

Pojedla sem preveč sladkarij in dva kosa torte..juhuuuu rolleyes.gif Pa še učila se nisem dovolj, petek bo še prehitro prišel down.gif
  • 0

#6194 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15243 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 14 September 2008 - 10:44 AM

Sladkarije sinner tudi tukaj. Papa je mel rojstn dan. huh.gif
Pa pogrešam ga za popizdit. Vaaa.
Pa fčeraj me je do konca razjezila neka kvazi najboljša prijateljica (ex, da se razumemo). Omfg, še zdej ne morem verjet, da je to rekla. Ja, lahko sem užaljena, imam vso pravico, ker nima pojma. Tresla sem se po pogovoru.
Poslala en mejl, pa mi ga ni blo treba. Nevem zakaj ne bi mogla imet enih misli samo zase, pol sem pa vsake 15 minut čekirala če sem dobla odgovor. lart.gif Sem skrajno neumna pa naivna, da kej pričakujem nazaj sploh.

butl.gif all in all.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#6195 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32483 posts

Posted 14 September 2008 - 04:43 PM

Polila sem kakav po mojem prenosniku - tipkovnici, zdej se pa moj ukvarja z njim, jst pa na njegovem prenosniku oops.gif
  • 0

#6196 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29858 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 14 September 2008 - 04:52 PM

sobote in nedelje sva nonstop v postelji .... oops.gif paše. smile.gif (zdaj sem se celo za mizo spravila - sem končno lahko v sobi na netu, ker mi je K. zrihtal, da mi dela wireless. yay! smile.gif)
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#6197 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 14 September 2008 - 04:54 PM

Forum čez vikend zanemarla zato k je biu lubi pr men in sva testirala mojo novo veliko postlo oops.gif wub.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#6198 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29858 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 14 September 2008 - 05:01 PM

QUOTE(uršolinkica @ 14. 9. 2008 - 17:54) View Post

Forum čez vikend zanemarla zato k je biu lubi pr men in sva testirala mojo novo veliko postlo oops.gif wub.gif

midva sva dons ugotovila, da moja že škripa ... oops.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#6199 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 14 September 2008 - 05:04 PM

tudi moja je že začela ohmy.gif wink.gif oops.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#6200 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18618 posts

Posted 14 September 2008 - 08:29 PM

Tok sm jezna jooj verymad.gif v šoli mamo organizerano exkurzijo v Pariz, okvirno se ns je prjavl !25!. Do jutr morm jst pobrt use uradne prijave in zaeenkrat se je prjavl ene 10 sošolk s kerimi se itak ne družm nč, pač k mi je useen a grejo al ne. Ostalih 10 k smo pač družba pa to jih pa več k polovica šeee neveeee al pa bl neee k pa jaaaa in KR NEKI kreteni neumni joooj k vem da nakonc spet nebomo nikamor šli k je blo predobr da bi blo res.. Lani smo šli v provanso in ej blo TOOk noroo.. Ma dej nej se usi zaletijo nekam. Sama pa negrem tja kaj.. Glih druzba nardi use zanimiv. AAAAAAAAA verymad.gif cry.gif
  • 0

After all this time?

Always.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users