Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#601 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 27 February 2006 - 12:06 PM

QUOTE(lala)

Lala sej bo kmal prišlo k nam ...... je že nakazana ta nova kolekcija tudi na slovenski Tigi strani. wink.gif Samo bo pa drago ej, predrago po mojem mnenju. Šampon 200 mL ene 3k ... to se mi zdi pa preveč, tti zdej so okol 2500 tolarjev za 350 mL. Mene tale kolekcija nič ne mika, pa embalaže mi niso všeč.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#602 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 27 February 2006 - 12:24 PM

Ahaaa vidis jaz pa tega nisem vedla.smile.gif Misli da bodo ti izdelki vredni denarja?Po mojem nebi rekla.Bomo mogli sestavine prečekirat biggrin.gif
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#603 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 February 2006 - 12:26 PM

Ne vem ... imam nek filing, da ne bodo nič posebnega. Bomo vidli, no ... jst na netu ne najdem sestavin.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#604 pika**

pika**

sramežljivec

• Člani
  • 20 posts

Posted 05 March 2006 - 03:18 PM

em...neki me zanima...tile TIGI izdelki...vem da se dobijo v frizerskih salonih...a v kakih drugih trgovinah se pa ne dobijo?? ermm.gif:

pa to mislim na šampone,gele za lase itd... wink.gif
  • 0
**Le resnično je lepo**

#605 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 05 March 2006 - 03:29 PM

QUOTE(pika**)
em...neki me zanima...tile TIGI izdelki...vem da se dobijo v frizerskih salonih...a v kakih drugih trgovinah se pa ne dobijo?? ermm.gif:

Ne... samo v frizerskih salonih. Pa sej smo to že stokrat povedal.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#606 pika**

pika**

sramežljivec

• Člani
  • 20 posts

Posted 05 March 2006 - 03:44 PM

QUOTE(miss*sixty)
QUOTE(pika**)

Ne... samo v frizerskih salonih. Pa sej smo to že stokrat povedal.

se opravičujem oops.gif
  • 0
**Le resnično je lepo**

#607 Foxy22

Foxy22

sramežljivec

• Člani
  • 20 posts

Posted 07 March 2006 - 06:12 PM

No, jaz sem bila pa danes v frizerskem salonu, kjer imajo Tigi izdelke. In lih kadar mi je frizerska delala pramene, se je šef frizerskega salona pogovarjal z enim zastopnikom Tigijevih izdelkov. In je razlagu o tej novi kolekciji - S factor, da je tako dobra, da naredi full mehke laske in take svilene...v glavnem jo je full hvalil. Bo treba tudi to sprobat smile.gif

Sem bila pa prvič v tem salonu, ker ste vsi tako hvalili ta Tigi, sem morala probat tongue.gif
Zdej mi pa tako dišijo laske, da bi jih kar pojedla laugh.gif
Sem si tudi kupla šampon in balzam Oatmeal & Honey in pa kremo Curls Rock Amplifier za kodre. Bom poročala o rezultatih v petek.
Sicer pa sem iz frizerskega salona odšla kar s prazno denarnico rolleyes.gif
  • 0

#608 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 24 March 2006 - 02:45 PM

Nujno moram javno pohvalit Tigi peno za volumen Root Boost, ker je res fenomenalna. Imam sicer naravno velik volumna, ampak ko si lase zlikam, sm pa čist polizana. Ta pena mi pa totalno povzdigne lase in naredi pravo levjo grivo, pa še ful obstojna je ... kamot zdrži ene 4 dni. Meni ima tudi ful prijeten vonj, zlahka se jo nanese, pa ful malo se je porabi. Poleg tega ne zlepi in ne masti las. Res, ne morem je prehvalit. wink.gif

P.S. Pa hvala Jenni, ki me je navdihnila za nakup. :=)
  • 0

#609 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 24 March 2006 - 02:50 PM

a si pol lase sušiš s fenom in tako da lase vržeš naprej in jih fenaš?
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#610 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 24 March 2006 - 02:54 PM

Sonchika ... lase operem in obrišem z brisačo, potem pa pustim, da se približno do polovice posušijo na zraku (ni pa nujno, da počakaš) in potem na lase čisto ob lasišču nanesem to peno in fajn vmasiram. Potem pa lase razčešem z glavnikom, zavihtim navzdol in posušim s fenom, vmes pa lase gladim s krtačo. Ko je suho, pač zavihtim lase lepo nazaj, grem malo s prsti čeznje in to je to.

Pride res izredno lep volumen, pa tudi zelo obstojen je. Garantirano zdrži do naslednjega pranja. Lasje so tudi dosti bolj kompaktni, ampak niso pa zabetonirani ali trdi. Pa všeč mi je ker je pena čisto drugačne teksture kot pri podobnih izdelkih ... je ful lahka in popolnoma nemastna, taka malo bolj tekoča. Sem vedno sovražila tiste ful goste in mastne pene, ki so ti takoj zmastile lase.
  • 0

#611 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 24 March 2006 - 03:04 PM

Nič še ne piše o tem S - faktorju na netu.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#612 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 24 March 2006 - 03:11 PM

Dilema, koliko pa stane?
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#613 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 24 March 2006 - 03:13 PM

Root Boost = 2.900sit za 250ml wink.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#614 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 24 March 2006 - 03:14 PM

Ojej... Morda nekoč nekdaj. smile.gif
  • 0

#615 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 24 March 2006 - 03:16 PM

Preveč? Mislim, stvar je definitivno vredna svojega denarja, pa še pakunga res ni majhna, tak, da meni ni žal da sem si ga kupila (je pa res, da ne uporabljam velikokrat, ker ne maram feniranja).
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#616 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 24 March 2006 - 03:20 PM

No ja, z denarjem, ki ga prejmem na mesec, se ne morem ravno pohvaliti. smile.gif
  • 0

#617 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 24 March 2006 - 03:37 PM

Aha, to te pa razumem... oops.gif Tudi meni ga hitro zmanjka...
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#618 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 24 March 2006 - 03:41 PM

Mislim, da ga kar vsem hitro zmanjka.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#619 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 25 March 2006 - 11:25 PM

sam dilema,če bi si jih pa pol polikala bi blo brez veze,a?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#620 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 26 March 2006 - 10:39 AM

Ja, sej pravim. Ta Control Freak je za ravnanje las brez likanja ... če si jih misliš likat, pol uporabljaj raje Smooth & Shine.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users