Jump to content

Photo

Eurovision Song Contest

• Please log in to reply
3198 replies to this topic

#601 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 27 May 2010 - 09:56 PM

Shit cry.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#602 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 27 May 2010 - 09:58 PM

Hrvaška ni šla naprej, pa bi dala roko v ogenj, da bo. ohmy.gif

Za naše sem vedela, da ne bodo šli naprej, vseeno pa thumbup.gif za pogum in nastop. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#603 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 27 May 2010 - 10:02 PM

Men pa nobena pesem od danes ni bla kaj preveč všeč. Vse po istem kopitu.

Sploh Izraelec je ful fušal, tiste babe so ble vse iste. Edino Irska mi ni tok napačna.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#604 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4164 posts

Posted 27 May 2010 - 10:36 PM

Irska je meni očitno fušala...trema je naredila svoje. Enako Izraelc. Favoritinja Azerbažanka tudi ni imela najboljšega večera...res mi ni jasno zakaj bi taka pesem zmagala. Zgleda, da je vse v denarju in promociji. Eni so orgazmirali pri Turkih, meni se je zdelo, kot da gre za nedorasle emote laugh.gif Gruzijka mi je bila všečna, pa tud Hrvatice niso bile slabe. Ostalih se pa več ne spomnim.

Mi je pa letos Lena (Nemčija) zelo všeč. Sicer ni nekaj posebej pevka, ampak ima tak navihan glas in pesem. Pa Francoz ima zagotovljen poletni hit.
  • 0

#605 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 27 May 2010 - 10:39 PM

Se mi zdi, da sem nemški komad že večkrat čula. No, da se je vrtel po radiu. Taki skoraj mora priti naprej. Že zaradi domačnosti pri poslušalcih.

Nisem gledala... Kako smo se pa uvrstili? Glede na to, da so nam napovedovali (ali sem to kje zabluzila?) zadnje mesto..
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#606 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4164 posts

Posted 27 May 2010 - 10:40 PM

Naša uvrstitev se bo izvedela v soboto, ko bo zmagovalec znan. Takrat dajo javnosti na vpogled koliko je vsaka država dobila točk v polfinalih.
  • 0

#607 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 27 May 2010 - 10:41 PM

Ups oops.gif
Mogoče bom celo gledala. Ko mam ravno TOLIKO časa.
Tnx
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#608 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 27 May 2010 - 10:47 PM

Mene je pri Gruzijki BLAZNO odbilo tisto njeno hardcore zarenčanje na koncu. Kako sovražim to pri petju, ne morem ubesedit. Fuj.
  • 0

#609 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 27 May 2010 - 10:51 PM

Nekaj malega sem poslušala izza hrbta, ker so starši, na žalost, gledali.

Edino, česar se spomnim, je turški komad. Dober.

Ostalo mi je šlo vse na živce.

Glede Twitterja pa: ej, par strani nazaj ste se vse bunile, kako slab je naš komad, ko pa drugi isto povejo, je pa vse narobe? huh.gif Komad je zanič in jim privoščim (njim in komisiji na EMI), da niso prišli naprej. Zakaj? Jah zato, ker je komad na nivoju Sanje Grohar. rolleyes.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#610 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 27 May 2010 - 10:52 PM

QUOTE(bellini @ 27. 5. 2010 - 23:36) View Post

Eni so orgazmirali pri Turkih, meni se je zdelo, kot da gre za nedorasle emote laugh.gif

Ta skupina Manga je fuuul popularna v Turčiji. So dobili tudi MTV nagrado. Sam tko za mimogrede povem. biggrin.gif Komad mi je bil ok.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#611 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 27 May 2010 - 10:53 PM

QUOTE(Braunkopf @ 27. 5. 2010 - 23:51) View Post

Edino, česar se spomnim, je turški komad. Dober.

Zaj glih končala s poskušanjem. Meni je tudi všeč.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#612 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 27 May 2010 - 11:00 PM

Naši so imeli ok nastop. Ok, pesem se mi ne ujema preveč (ima dva preveč različna dela), ampak pevka pa ziher lahko scat pelje Dremeljco, Stavčevo in še kakšno. tongue.gif biggrin.gif

Izraelec je fušal, Švicar mi je šel tudi blazno na živce. Hrvaška mi je ok, ne pa za finale. Preveč osladen nastop (srček, bljak tongue.gif ).
Ukrajinska pesem mi je kul. Taka posebna. Ampak se mi pa ne zdi evrovizijski (zmagovalni) komad.

• 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

• Guests

Posted 27 May 2010 - 11:23 PM

Dobro je bilo. Nastop je bil enkraten. Sem zadovoljen. thumbup.gif
  • 0

#614 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 28 May 2010 - 07:06 AM

Se strinjam, OR! smile.gif

Jaz ne morem čez to, da vedno držim pesti za naše, pač . . . že od malega spremljem ESC, in imam to v krvi. smile.gif

Naši so mi tudi imeli FULL boljši nastop kot predhodne, prav res suvereni so delovali na odru, mogoče malo malo preveč leseni na momente, ampak jaz jim ta nastop štejem v plus, vsekakor. thumbup.gif

Glede tega, da mi težko pridemo v finale ne bom, plus da nam taki komadi ne delajo ravno usluge. Kot recimo ne bo v finale nikoli, oz. zelo težko, prišla Nizozemska.

Nemčija letos preseneča, v pozitivnem smislu: KLIK thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#615 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 28 May 2010 - 11:24 AM

Jap, se strinjam Kinky v vsem. smile.gif Pa tudi jaz ESC spremljam že skos od malega. smile.gif

Drugače se mi pa na splošno zdi, da je letos res manj cirkusa in pompa na odru. Recesija, I guess... Države šparajo na tem. No saj. Nič narobe. smile.gif Edino Azerbajdžan in Armenija sta imeli kar velik vsega. Pa Bolgarija tudi. Ostali so bili vsi bolj na simpl.

Aja, Litva mi je bila tudi dobra! biggrin.gif Ma lahko bi šli naprej! biggrin.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#616 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 28 May 2010 - 07:59 PM

QUOTE(Kinky @ 28. 5. 2010 - 8:06) View Post

Se strinjam, OR! smile.gif
Jaz ne morem čez to, da vedno držim pesti za naše, pač . . . že od malega spremljem ESC, in imam to v krvi. smile.gif

Naši so mi tudi imeli FULL boljši nastop kot predhodne, prav res suvereni so delovali na odru, mogoče malo malo preveč leseni na momente, ampak jaz jim ta nastop štejem v plus, vsekakor. thumbup.gif
Se strinjam. Škoda, da pesem ni bila bolj poslušljiva.
  • 0

#617 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 28 May 2010 - 08:49 PM

Končno si vzela malo časa, da sem pogledala

Grčija thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif (kaj pa telim dogaja) - delali bodo gužvo na vrhu
BIH, Hrvaška - nič posebnega, ampak ni slabo
Srbija - če ne gledam frufruja (ki je BTW lepši kot ga je meni kdaj koli uspelo naredit) mi je komad blazno všeč - takoj mi je šel v ušesa (se vidi, da sem večni balkan fan)
Nemčija - zelo všečen komad
Turčija, Azerbajžan, Gruzija, Albanija, Irska - dobri

Islandija - vedno dobri vokali, muska mi ni nikoli všeč
Rusija, Norveška - dečko dobro izgleda, komad mi rahlo para živceArmenija- huda baba, komad dober
Belgija, Ciper - niso mi všeč taki komadi - dolgčas mi je zraven
Nizozemci - ne razočarajo! in ne v dobrem smislu twisted.gif
Ukrajina - živčna sem bila zraven - fuLL

Tako da stavim na Grke, Srbe, Nemce, Armence, pa mogoče se mi bo še kateri prikupil

Aja, pa videla sem odlomek, ko so pokazali komade, ki so pristali v bottom 3 - Jugoslavija je bila tudi!!! smile.gif
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#618 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 28 May 2010 - 08:54 PM

Baby Doll, kaj pa drugega. laugh.gif
  • 0

#619 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 28 May 2010 - 09:24 PM

Jaz spreminjam svoje mnenje o nemški pesmi. Mi je po nekaj poslušanjih postala všeč.

Všeč mi je še francoski komad . Si ga kar predstavljam, da ga vrtijo v lokalih na morju. smile.gif Navijam zanj. smile.gif

Romunija mi tud ni slaba, samo ženska na trenutke malce preveč vrešči, sicer pa ok.

Irska mi je bila kljub fušanju tud všeč, čeprav iskreno rečeno se pesmi danes več ne spominjam.

Armenija mi tud nima slabe pesmi, ampak nastop odru pa je bil kar nekaj, da ne omenjam oprave in stisnjenih jošk...
IPB Image

Izrael in Ukrajina mi nista bila všeč.

Danska me je ful spominjala na mix več različnih znanih pesmi. Ni slaba, ampak tud nek hud presežek ni. Bolj ne kot ja.

Gruzija mi je podobno kot danska. Ni slaba, ampak tud nek presežek ni. Mi je pa bolj všeč kot danska.

Turčija
meni ni bila nekaj ekstra, sem pa pričakovala, da bo prišla naprej. Mislim, da jo morm slišat več kot enkrat, pa mi bo morda postala všeč.

Cipra se sploh ne spomnim.

Azerbajdžan. Kar solidno, čeprav zame to ravno ni zmagovalna pesem.

Nasploh se mi zdi, da je letos za razliko od prejšnjih let kar nekaj všečnih pesmi. biggrin.gif
  • 0

#620 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 29 May 2010 - 10:07 AM

Res je, več je dobrih; danes bo zanimiv finale, bolj kot lani upam, ko je alexander že na četrtini glasovanja FULL vodil. biggrin.gif

Po moje:

Grčija
Azerbajdžan

čeprav upam, da se motim.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users