Posted 17 October 2012 - 11:45 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 17 October 2012 - 11:54 AM
Jaz moram povedat, da res obožujem pitje čaja. Ko grem domov iz službe, že po poti razmišljam, kak si bom skuhala en čaj in ga lepo spila. Prav dobro mi dene. Razumem Angleže, kako jim je obveznen popoldanski čaj in kako blagodejno deluje.
Enako, ampak samo pozimi in jeseni, v drugih obdobjih ne. Hladnega skuhanega čaja pa ne maram.
Posted 17 October 2012 - 01:17 PM
Kolegica ima trenutno pik na zelene aromatizirane čaje in čajnice v Europarku. Sem zadnjič probala Pina Colada pa mi ni ibl preveč všeč. Drugi mi je bil pa ful všeč, ampak si nbi upala trdit kako se imenuje, mislim da Mogo Mogo ali nekaj podbnega.Si ga moram dat na seznam.
Čeprav imam zdaj že kar nekaj čajev na wishlisti, pa še 4 zelene čaje imam za porabiti. Jih ne pijem vsakodnevno in jih imam že zelo dolgo.
Od Erilo bi imela zelena aromatizirana Jagodna panna cotta in Acai jagoda/malina, iz čajnice v Europarku zelena čaja 8 zakladov templja Shaolin in Večno življenje, iz Palais des thes The du hammam in od Cha sadna čaja Sadni eliksir in Mango in prijatelji.
Jaz tudi. Meni je to ful dobra navada, da si v tem hitrem tepu življenja vzameš 15 min zase in lepo v miru spiješ čaj.Jaz moram povedat, da res obožujem pitje čaja. Ko grem domov iz službe, že po poti razmišljam, kak si bom skuhala en čaj in ga lepo spila. Prav dobro mi dene. Razumem Angleže, kako jim je obveznen popoldanski čaj in kako blagodejno deluje.
Ayurveda, spada pa pod zeliščne.Kako točno se imenuje ta čaj in pod katere čaje spada, zelene? Ne najdem ga nikjer na njihovi strani.
Posted 17 October 2012 - 01:59 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 18 October 2012 - 08:11 PM
Posted 19 October 2012 - 09:25 AM
Posted 19 October 2012 - 12:01 PM
Posted 29 October 2012 - 05:54 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 29 October 2012 - 06:14 PM
Posted 30 October 2012 - 07:10 PM
Posted 30 October 2012 - 07:12 PM
Posted 30 October 2012 - 09:27 PM
Jaz moram povedat, da res obožujem pitje čaja. Ko grem domov iz službe, že po poti razmišljam, kak si bom skuhala en čaj in ga lepo spila. Prav dobro mi dene. Razumem Angleže, kako jim je obveznen popoldanski čaj in kako blagodejno deluje.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 30 October 2012 - 09:29 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 30 October 2012 - 09:32 PM
Kaj?
Jaz če pijem ingverjev čaj, si ga naredim iz svežega ingverja, naribanega, notri dam še med in lahko tudi limono.Iščem kakšne dobre predloge za ingverjev čaj? Kateri so dobri? Ni obvezno, da vsebuje samo ingver.
Posted 30 October 2012 - 09:42 PM
Ful mi je všeč sadni čaj Hruška debeluška iz čajnice v Europarku! Ima prav prijetno aromo in okus po malinah.
Posted 30 October 2012 - 10:19 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 30 October 2012 - 11:40 PM
Aja.Me je zelo presenetil kontrast med čajevim imenom in okusom.
Posted 30 October 2012 - 11:43 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 30 October 2012 - 11:44 PM
0 members, 2 guests, 0 anonymous users