Jump to content

Photo

Sladoledi

• Please log in to reply
1875 replies to this topic

#601 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 13 June 2010 - 02:52 PM

Scandal Pink Yogurt

Mislim, da sem ugotovila foro teh sladoledov. Skratka; ne pri prejšnjem vanilijastem ne pri tem jogurtovem ni sama osnova sladoleda čisto nič posebnega in spektakularnega. Kar tem sladoledom dviguje ugled iz čistega povprečja, so kosi oreščkov notri. Tale jogurtov ima namreč notri pistacije, ki so fenomenalne. Vanilijev ima super orehe. Ampak to je to. Ti oreščki so torej tisti "uau" sladoleda, vse ostalo je pač povprečno. Pri vanilijevem mi je sicer fajn še karamela, pri tem jogurtovem pa malinov dodatek ne preveč.

Kakorkoli, tega jogurtovega ne kupim več, ker je razen (sicer božanskih) pistacij boleče povprečen in si po mojem mnenju ne zasluži svoje cene, še manj kakršnihkoli ovacij.
Vanilijevega, ki mi je bil sicer v splošnem boljši, a vseeno ne za v luft skakat, bom morda še enkrat kupila...Ampak na prvo žogo z gotovostjo trdim, da se pred npr. HD Vanilla Pecan lahko skrije.
  • 0

#602 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 14 June 2010 - 04:08 PM

V Leclercu je B&J sladoled 4,23€ (oz. 5,5, ampak dobiš 20% tistega bona za naslednjič). Ja, ful reklame pregledujem vsak dan laugh.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#603 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 14 June 2010 - 04:23 PM

Jaz sem imela tudi namen to oznanjat tukaj biggrin.gif!
  • 0

#604 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 June 2010 - 09:20 PM

Sladoledni navdušenci se zahvaljujemo za vse prispevke, namige in priporočila. ˘-˘

Ti scandal sladoledi me ne mamijo glih.

Pri nas doma sta zdaj aktualna čokoladni in jagodni od Mövenpicka. En bolj dober kot drugi.
Drag šport.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#605 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 14 June 2010 - 09:30 PM

Kakšna je pa vanilija?
  • 0

#606 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 June 2010 - 09:31 PM

Dobra, bourbonska.
Pri nas imamo enega ljubitelja vanilije in pravi, da je to najboljša vanilija, kar jih je kdajkoli jedel.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#607 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 14 June 2010 - 09:34 PM

Najs. Mene zadnje čase vanilija spet ful navdušuje, sicer mi je pa bila do zdaj vedno tak beden, izpet, preveč klasičen okus.
Bom kupila enkrat. Ko dobim kakšen konkreten priliv.
  • 0

#608 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 June 2010 - 09:36 PM

Saj večinoma so bedni okusi, ker le redkokje dobiš tisti pravi bourbonski okus.
Ma ja, ti sladoledi so dragi ko pes. Pri nas skoraj 2 Mövenpicka greta v enem dnevu. O.o
Zdaj si pa preračunaj, unlol.

• 0

#609 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 14 June 2010 - 09:37 PM

A date 500€ mesečno potem samo za sladolede laugh.gif?
  • 0

#610 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 June 2010 - 09:39 PM

Če bi sešteli, damo res ogromno. Samo tega M. je bizarno malo notri.
No, saj sem malo pretiravala, ampak zdaj zadnje cajte s(m)o neki napaljeni na sladolede.
Imamo namreč srednji predal nafilan samo s sladoledi, ha ha ha.
Jaz ugotavljam, da pojem dejansko sladoleda malo, glede na to, klko ga imamo doma.

• 0

#611 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 14 June 2010 - 10:00 PM

Razumem, ja. Jaz bi sicer za sladolede zapravila še pa još, lol. Ampak ker imam omejena sredstva, trenutno samo još. laugh.gif
  • 0

#612 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 14 June 2010 - 10:10 PM

Meni pa so carte d'or sladoledi tko nagravžno sladki da ni za povedat. Neki časa že nameravam kupit B&J ampak me je strah, da so te tud ful sladki. hmm.gif
  • 0

#613 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 15 June 2010 - 07:01 AM

So.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#614 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 15 June 2010 - 07:07 AM

jst zadnje čase kupujem samo še čokokoko + tiramisu biggrin.gif
  • 0

#615 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4144 posts

Posted 15 June 2010 - 08:09 AM

Glede na to, da sem v zadnjem letu večkrat šla v Leclerc MB izključno zaradi BJ sladoledov in ga nisem dobila/našla me zdaj zanima ali se ga da dobit v Interšparu v Europarku, ker sem videla, da ene omenjate interšpae. Prav tako me zanima, če je katera kupilav Leclerc MB BJ sladoled, kje se je nahajal. Ker sem trikrat zeloooo počasi šla okoli sladoledov (da so me ostali že čudno gledali kaj delam) pa vseeno nisem našla. Bi pa zeloooo rada probala tega z vanilijoin karamelo. sad.gif
  • 0

#616 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 15 June 2010 - 08:56 AM

Kolikor jaz vem, jih v Intersparu nimajo; vsaj v CP Lj., tako da pomojem tudi drugje (MB) ne.
  • 0

#617 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 June 2010 - 04:32 PM

QUOTE(levck @ 14. 6. 2010 - 23:10) View Post
Meni pa so carte d'or sladoledi tko nagravžno sladki da ni za povedat. Neki časa že nameravam kupit B&J ampak me je strah, da so te tud ful sladki. hmm.gif

Ja, so precej sladki. Če nimaš rada sladkih, ti sigurno ne bodo BJ sladoledi všeč.
Probaj kak HD sorbet ali kaj v tej smeri. Jinadaze (al pa Piquet? ) je omenjala enega dobrega sadnega,
se mi zdi. Lahko seveda, da se mi blede.

BJ sladoledov tudi jaz nisem zasledila v CP v Interšparu. Samo HD.

• 0

#618 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 16 June 2010 - 04:36 PM

Omenjala sta HD mangov sorbet, to se spomnim.
Ampak ga nimajo v normalnem (500ml) pakiranju, ampak le v pakiranju 4 različnih okusov po 100ml.
  • 0

#619 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 16 June 2010 - 04:36 PM

Sam jaz mam rada okuse kot so cookie, lešnik, punč itd, sadnih ubistvu sploh ne maram preveč, samo ne smejo bit ful sladki, recimo carte dor oreh mi je preveč sladek.
A BJ cookie je tud zlo sladek? Ta me najbol mika.
  • 0

#620 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 June 2010 - 04:37 PM

Ma je sladek, ja. Rahlo poseben.
Čeprav morda res še najmanj sladek od vseh ostalih? Hm...

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users