Jump to content

Photo

Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike

• Please log in to reply
2878 replies to this topic

• Guests

Posted 10 March 2008 - 06:24 PM

Napolija ni vec.

Fresco na bavarcu, Tunel.
Pa Laterna na Vicu, sam to pac ni center. smile.gif
  • 0

#602 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 10 March 2008 - 08:52 PM

Kako ga ni več? A na bone al ga sploh ni več?? huh.gif
  • 0

#603 cobra007

cobra007

sramežljivec

• Člani
  • 96 posts

Posted 11 March 2008 - 09:31 AM

od februarja je spet na bone, če se ne motim.
  • 0
[size=7]It's better to lose a moment in your life, than life in a moment!!!

#604 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 11 March 2008 - 09:57 AM

cobra ne, napoli je zaprt.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#605 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 16 March 2008 - 09:37 PM

Pizzerija Primavera v Izoli.

Prvo kar mi je padlo v oči je lep ambijent, res lepo urejena notranjost, tudi mize so večinoma lepo diskretno ločene s kakšno rožo, zidekom, stebričkom, avtomatom, tako ni treba dobesedno vsem gostom okoli tebe v krožnik zijat. Notri je tudi prijetno toplo, skoraj pretoplo na momente.
Osebje je ok, prijazno, oblečeni so vsi v iste "uniformice" kar je meni ful všeč, tako urejeno se mi zdi.
Jaz sem jedla pice in so super dobre, mojih naj naj (CityExpress) sicer ne premagajo, ampak so vseeno ene boljših, testo je ravno pravšnje, ni predebelo niti pretanko, pica je fajn obložena z zelenjavo (jaz sem imela vegi pico), pa uporabljajo mozzarello in ne navaden sir, kar je tudi plus. Aja, pa pice so ogromne, res so velike, meni sicer to ne predstavlja ne vem kakega veselja ker nikoli ne uspem pojest cele, ampak verjamem da bo za marsikoga to en velik plus. Eden in edini minus pa je to da je treba precej čakat. 40min sem čakala na pico, to je meni že skoraj malo preveč, je pa res da je bila gužva. Jaz sem do zdaj 2× bila tam in je bilo zmeraj polno, tako da vem da moram od zdaj naprej rezervirat mizo. Cene so tudi čisto uredu in ugodne, za 3 pice in 4 pijače smo plačali 30€. Priporočam.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 17 March 2008 - 10:36 AM

Napolija sploh ni vec, vsaj tistega na precni ulici ne. Ma pa od februarja naprej bone un na miklosicevi, sam tam so pice na kose.
  • 0

#607 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 18 March 2008 - 11:33 AM

Pizzerija Bolero (Naklo pri Kranju)

To je pa najboljša restavracija/pizzerija po mojem okusu. PRvič me je tja pelu fant in ko sva prišla noter gužva totalna, komej sva dobila mizo. Ja najprej sm pomisnla da bo blazno za čakat in po petih minutah je že prišla natakarica z jedelnimi listi in postrežba je res na vrhuncu. Pizze so zelo dobre in VELIKE. Vsaka jed je v prekomerni količini. Ena porcija je za dva popolnoma dost. Čene so zelo dobre in se od malih do velikih pic gibljejo od 4-6 €. Tudi ostale jedi so zelo okusne in zmerne cene (kalamari s prilogo 5,5€).
priporočam obisk smile.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#608 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 18 March 2008 - 11:56 AM

urškolinkica, PODPIS
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#609 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 19 March 2008 - 01:53 PM

Jp, res je Bolero ma ful velike in dobre pice. Postrežba je na nivoju, osebje je ful prijazno.

• 0

#610 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 25 March 2008 - 10:41 PM

Bejbe, z bratrancem naju zanima kje se da kej dobrga pojest na studentskem buđetu v Ljubljani. Pa pic ne jem tko da ce lahka to upostevate pr predlogih.

Dankešon.
  • 0

#611 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 25 March 2008 - 10:46 PM

Kaj pa bi jedla? Mehiško, turško, indijsko, balkansko?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#612 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 25 March 2008 - 10:49 PM

Karkol ubistvu...Jz sm predvsem fan kksnga dobrga zrezka. Izrecno ne maram sam mastne hrane. Drugo jem prakticno vse. Je pa fajn da je raznolik meni ker ne vem cesa on ne mara.

Recimo da se omejimo na kitajsko, mehisko pa evropsko kuhinjo. Ajde mogoce lahka se mal japonske.
  • 0

#613 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11855 posts

Posted 25 March 2008 - 11:04 PM

Jaz bi predlagala Da Budo (tajska) in da gresta tja do 15h, ker bosta plačala manj, ker je še čas kosil. Kasneje se cene noro dvignejo.

Lahko bi šla tudi v Sushi Mamo, japonsko restavracijo na Wolfovi, kjer bi lahko naročila npr. osnovni in spešl pladenj sušija in tud ne pride drago, servirano imaš pa veliko različnih stvari. Pa tudi njihove testenine so dobre, mal drugačne od vsakdanjih.

Če hočeš dober zrezek je pa baje fajn argentinska restavracija v BTC nasprot Emporiuma. Tko pravjo vsi moji mesojedci, da so tam ful dobri stejki.

Mehiška je Joe Penas ali pa Cantina. Men je povsod dobro (če bosta imela bone, ne bo tako dobr). Na Streliški cesti je pa Don Felipe španska restavracija, ki pa tud ni napačna.
  • 0

#614 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 25 March 2008 - 11:09 PM

Wiu, ful hvala.

Pa so cene sprejemljive? Sprasujem ker si omenila Cantino tm pa vem da je precej pricey. :<
  • 0

#615 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 25 March 2008 - 11:12 PM

Sushi Mama je kolkor jst vem hudirjevo draga. In še je pametno rezervirat.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#616 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11855 posts

Posted 25 March 2008 - 11:16 PM

Cantina ni ful draga, porcije so ogromne, res. Ampak to, če ješ v civilu, študentske zadeve so itak manjše, ampak zame so tud te preveč.

Sushi mama se pa men ne zdi tok hudirjevo draga biggrin.gif . Recimo rezanci stanejo čist normalno, pa tud suši no. Sem mnenja, da je it za pogledat in sprobat. Če bi ostala lačna, gresta pa še na čevape za 3,70€ pa bosta sita. wink.gif
  • 0

#617 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 25 March 2008 - 11:18 PM

Kulci thanks, bova pocekirala. Dons sva bla v Sestici pa sva za glavno jed + solato in en jabolcni sok odstela 8.4€ tko da nebi smel bit drugje prevelk sok.
  • 0

#618 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 March 2008 - 01:00 AM

QUOTE(Frida @ 25. 3. 2008 - 23:04) View Post
Če hočeš dober zrezek je pa baje fajn argentinska restavracija v BTC nasprot Emporiuma. Tko pravjo vsi moji mesojedci, da so tam ful dobri stejki.

Prikimavam, čeprav cene za študentski žep pa tam res niso glih najbolj primerne. ;-)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#619 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 26 March 2008 - 08:48 AM

Ah yes, fellow carnivore. Lahka das kksn primer kok pride en dobr argentinc, solata pa kksn sok?
  • 0

#620 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 March 2008 - 11:07 AM

Odvisno, kaj si naročiš, ful je to odvisno (al si naročiš posebej steak/biftek ( klik ) al si naročiš že kao sestavljene krožnike ( klik ) ... ti so cenejši, ampak ne pa poceni).
Meni je dobro, če si šnicl posebej naročim (biftek) in se cena giblje (samega zrezka) okoli 20eur (najmanjšega, jasno).
Maš pa tudi kosila ( klik ), ta so najcenejša, ampak žal ne vsebujejo biftkov in steakov. ;-)
Najboljše, da si kar na njihovi strani pogledaš: http://www.argentino.si/
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users