Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#601 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 17 December 2006 - 07:59 PM

Za tak denar (natančno 2.160) dobiš edino Creamy Honey balzam za ustnice - enkratna stvar sicer.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#602 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 17 December 2006 - 08:02 PM

balzam sem si pa ravno nov šelerjev kupila in sem z njem zelo zadovolnja, pa še veliko cenejši je smile.gif

samo je res vse tako zelo drago ? cry.gif

ene morte met velik dnarja, da tm doskrat nabavlate, jz bi tud .. laugh.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#603 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 17 December 2006 - 08:32 PM

100% karitejevo maslo! multi-purpose in ugodno! laugh.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#604 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 17 December 2006 - 08:43 PM

Glih zadnjič sem bla po dolgem času u City Parku in sem si ful želela zavit v L'Occitane, pa sem mela sestro zraven, torej ni bilo nič. down.gif

Sj kmal grem spet z eno drugo sestro pa bom prišla na vrsti. laugh.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#605 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 17 December 2006 - 09:04 PM

pikica, koliko pa stane karitejevo maslo ?
  • 0

#606 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 17 December 2006 - 09:06 PM

nafehtaj čimveč testerjev smile.gif

• 0

#607 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 17 December 2006 - 09:17 PM

ok wink.gif

bom mami rekla, naj se uštima, namaže, da bo zgledala čimbolj fensi šmensi, nato pa bova tam govorili, da sva prvič, in kao za testerje malo ...potem pa da je fajn in naslednjič kaj vzameva, ok ? laugh.gif

• 0

#608 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 17 December 2006 - 10:04 PM

ej a ves da se ne spomnem... pomoje tam med jurja do 2 jurja
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#609 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 17 December 2006 - 10:11 PM

ok, tenk ju smile.gif
  • 0

#610 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 17 December 2006 - 10:28 PM

Vanilla mjami!!! Ne morem se navohat, čist sem omamljena. Kok pa to diši! woot.gif

Dons sm si kupila parfumček v mazilu in pa body cream mal za stestirat! Ampak zgleda ne bo dolg, da ne bom šla še po parfumček! twisted.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#611 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 17 December 2006 - 11:10 PM

Mladoletna: čisto karitejevo maslo je 1320 sit se mi zdi. probaj dobit onega, ki diši po sivki, če ga še majo kaj. drugače pa je povprečna cena izdelkov tam nekje med 5 in 7 tisoč, razen potovalnih količin izdelkov, tle je povprečna cena nekje med 2 in 3k, pakirani so pa po večini po 50 ali 75 ml.

jaz pohvalim losjon za roke s sivko - se mi bolje obnese kot oni iz olivne kolekcije.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#612 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18460 posts

Posted 18 December 2006 - 08:42 AM

Evo me, frišen iz L'occitana: dve stvari sem kupil in sem zapustil trgovino za 10K lažji. Krema za po britju mi ne naredi dobrega, zato pa je njihov šampon za lase z olivnim oljem d best, pa njihova krema za roke (sivkina) in obraz (8% s karitejevim maslom). Cene očitno niso ovira, da ne bi bila trgovina polna. Osebno pa imam raje tisto na Mestnem trgu. Ne, nisem še metro. tongue.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#613 kartika

kartika

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 252 posts

Posted 18 December 2006 - 09:54 AM

Sem bila včeraj v Portorožu. Prav prijetne in simpatične prodajalke imajo. Lepo so mi vse razložile pa dale za probat par stvari. Pred novim letom bom sigurno še kaj šla kupit pa tudi mami in dragemu bom par stvari naročila za darilo....Nova krema od Vrtnice tako diši....njami,njami biggrin.gif
Pa piling za telo od pomaranče zgleda fenomenalno....

Sicer je res da so stvari še kar drage down.gif , ampak za nekaj se res splača. thumbup.gif
  • 0

#614 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 18 December 2006 - 10:19 AM

jst grem pa dons tja.... sm šla že velikokrt mem pa me nekak ni vlekl not, sam če majo pa tok dobre zadeve se pa splača biggrin.gif sam niti ne mislm zapravt celga premoženja...vrjetn bom sam un balzam z medom za ustnce kupla, sam k že vidm de ne bo to edina stvar biggrin.gif
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#615 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 18 December 2006 - 11:26 AM

Jaz v L še nikoli nisem kaj kupila, niti ne nameravam. Imajo tako nore cene, da mi ne pade na pamet, da bi kaj kupila tam. Kar sem probala, mi pa po kvaliteti tudi ni zadostovalo.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#616 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 December 2006 - 02:49 PM

Mene pa so začele mikat naslednje zadeve:

Olive Water Face Toner
IPB Image

Lavender Hand Cream
IPB Image

Eau des 4 Reines - Rose Bonbon Lip Gloss
IPB Image

Soft Skin Milk
IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#617 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 18 December 2006 - 07:03 PM

Meni je ful všeč sivkin losjon za roke, samo se mi zdi 3.800 SIT ful preveč.
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#618 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 December 2006 - 07:08 PM

Uau, kaj sem še našla:

Honey Harvest - Sweety Honey Lip Gloss
IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#619 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 18 December 2006 - 07:14 PM

tole pa imam. super stvar. lepo diši, je sladka, nič pocasta in lep lesk. glos, ki je super negovalen!
  • 0

#620 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 18 December 2006 - 07:16 PM

kake so pa kej sestavine? pa embalaza, a ma luknjico kokr tisti essence mini gloski?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users