Kreme za obraz z ZF
Posted 18 April 2020 - 12:28 PM
Posted 18 April 2020 - 04:51 PM
Jaz sem zadovoljna s Cosrx, res lahka krema, imam še lansko zalogo.
Posted 18 April 2020 - 05:09 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 18 April 2020 - 05:16 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 18 April 2020 - 05:39 PM
Jaz imam kar suho kožo, tako da ji bom dala priložnost. Hvala!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 18 April 2020 - 08:25 PM
Posted 18 April 2020 - 10:21 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 19 April 2020 - 06:48 AM

Torej, v naših drogerijah ni nič in nam preostane samo naročanje? Ah, well:)
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 19 April 2020 - 06:55 AM
Posted 19 April 2020 - 07:23 AM
Lekarniške, npr. Eucerin, LRP... jaz sem tudi razmišljala, da bi Eucerin fluid nabavila, ki ga ima bellini.
Posted 19 April 2020 - 07:27 AM
Posted 19 April 2020 - 07:28 AM
Posted 19 April 2020 - 07:41 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 19 April 2020 - 07:46 AM
Se mi zdi nenavadno, da bi jo opeklo ob 9 zjutraj, čeprav sonca resda že v tem času ni za podcenjevat. Glede na opisano deluje bolj kot alergija na sonce.
Bill Bullard
Posted 19 April 2020 - 08:53 AM
Posted 19 April 2020 - 10:08 AM
Ali pa od Welede, Anouk. Bo sicer tak beli mali eskimček v obraz, ampak je sestavinsko kvalitetna.
Edit: preveri pa če imajo linijo s spf za otroke. Preveri najprej to, ker navadna (za odrasle) za obraz s spf je težko mazljiva in malo zoprna.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 19 April 2020 - 10:13 AM

Posted 19 April 2020 - 10:26 AM
Kje jo kupis Emily? Jaz imam zdaj eno Dm in ostanek Cosrx. Dmova je ravno za zdaj, ko gremo bolj po gozdu in senci, za na sonce ni, nima dovolj SPF.
Na ebayu od razlicnih prodajalcev, vedno pazim samo na to, da je prodajalec iz Japonske in ima ok ocene. Nazadnje mi je eden se origamije poslal poleg.

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 19 April 2020 - 11:44 AM
Se mi zdi nenavadno, da bi jo opeklo ob 9 zjutraj, čeprav sonca resda že v tem času ni za podcenjevat. Glede na opisano deluje bolj kot alergija na sonce.
Je mogoce, O. je po licih ze zdaj tako rjav, da izgleda umazan. Prav opecen sicer ni bil nikoli, ker ima temno polt, ampak moram nekaj nabavit. Mene se po drugi strani zlepa nic ne prime in SPF-ja letos se nisem uporabila.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 19 April 2020 - 11:57 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users