Novo leto
Posted 29 November 2012 - 07:34 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 29 November 2012 - 08:17 AM
Posted 29 November 2012 - 10:30 AM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 29 November 2012 - 10:32 AM
Ker mi je več do kosila, mi je silvestrovanje zadnja briga.

Posted 29 November 2012 - 10:45 AM
Potrjujem, da je na Nizozemskem za novo leto fakin' mraz (AP se bo verjetno strinjala, sploh ker smo bili pri kolegu, ki VEDNO, v vseh letnih casih in vremenskih razmerah, spi pri odprtem oknu).
Nekega blaznega mraza ni bilo...ampak spat pri odprtem oknu sredi zime je pa fakin' suicide!
Posted 29 November 2012 - 12:15 PM

Posted 29 November 2012 - 02:31 PM
Ne maram zapovedanih žurov. NL je tipični zapovedani žur. Ne maram množice in petard.
PODPIS!
In ne vem še kje bom.

Posted 29 November 2012 - 04:45 PM

Posted 29 November 2012 - 08:34 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 29 November 2012 - 09:05 PM
Idealno bi bilo, da sva sama doma, on skuha božansko večerjo, jaz poskrbim za posladek, gledava filme in sva noter na toplem. Zunaj lahko pomalo sneži, da skupaj narediva zjutraj snežaka, naslednji dan skopni in do decembra 2013 ni snega.
Realno: Ne bova sama, vseeno doma nekje, vsi ostali bodo težili da sva penzionerja in nikamor ven ne hodiva, oh kako sva asocialna. Snega ne bo ne za božič niti za novo leto, konec februarja ga bo kipnilo 5m in se bo obdržal do maja.

Ok, a naj grem ven v najbližjo oštarijo in se ga nalijem kot žival, a boste potem zadovoljni? Ker pri njegovi družbi ne vidim nobene vmesne opcije.
Pa lani sem zmrzovala zunaj v Ljubljani na prostem never ever again, katastrofa.
Nekam bi za dan, dva pobegnila od vseh, ostala not in kaj finega spekla, skuhala, ko pridem nazaj pa rečeva, da sva ga žurala na polno in bo volk sit in koza cela.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 29 November 2012 - 09:08 PM
Me pa zelo zelo mika da bi šla na cimrino zabavo v Normandijo. Imajo tam hišo in prireja ogromno zabavo. Ampak fant noče..
Posted 29 November 2012 - 09:23 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 29 November 2012 - 09:28 PM

After all this time?
Always.
Posted 29 November 2012 - 09:38 PM
Posted 29 November 2012 - 11:59 PM
ker je bilo še vsako let zunaj v LJ bedno.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 30 November 2012 - 12:42 AM
Ko še živiš dovolj blizu da obiščeš družino več kot 1x na mesec izkoristiš proste praznične dni za potovanja, ko pa živiš zunaj, so prazniki eni redkih trenutkov, ko se lahko vrneš domov k družini, ki je nisi videl že celo večnost in tega ne želiš izpustiti. Kot je Ana komentirala, pa nimaš ravno denarja, da bi si zmišljeval in božič preživel doma, novo leto pa spet v Parizu/Londonu/kjerkolidrugje. Cene prevoza se v tem obdobju grozljivo zvišajo..Anaaa, smotana sii, zakaj nisi v Parizu za NY? Klinc gleda kamin, to maš lahko skos.
Jaz si pa noro želim en NY preživet v Parizu, enega v Londonu in enega na Times Squaru.

Posted 30 November 2012 - 06:49 AM
.
Posted 30 November 2012 - 07:55 AM
Posted 30 November 2012 - 08:52 AM

Pablo Picasso
Posted 14 December 2012 - 07:56 PM
pri fantu v Rožni bom, ker je dežuren z 31. na 1.1.. kaj si bova naročila za jest, če ne bom že jaz česa prinesla, pa probala se bom v Dabudi zmenit, da mi nekak spakirajo par angunov za sabo, sicer pa pojstla, nič posebnega.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users