Jump to content

Photo

Kje kupujete?

• Please log in to reply
747 replies to this topic

#601 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 15 February 2024 - 03:30 PM

Planet, haha. Ma moj oce dejansko prijavi, da ni pomil posode, ker ni našel embalaze, na kateri bi pisalo "CET" lol. A detergent je stal, tako kot vedno, na robu kuhinjskega korita. Samo pač druge barve 🤪
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#602 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27684 posts

Posted 15 February 2024 - 03:54 PM

Ja ja, ne gre skoz.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#603 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 15 February 2024 - 04:42 PM

Takoj menjam za 'njihove' možgane/logiko. Svet je kuj lepš. :D

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#604 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27684 posts

Posted 15 February 2024 - 04:57 PM

Tudi jaz bi si rade volje poenostavila bivanje na ta način.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#605 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 17 June 2024 - 06:04 PM

Midva zadnje case precej narocava na Wolt marketu. Pogosto so stvari v akciji, nad 40 € je zastonj dostava, nazadnje sva dobila 20 % vrednosti nakupa nazaj v obliki bona. Najboljse je to, da ti ni treba nikamor it in imas stvari v roku 20 min doma. :)
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#606 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 15 March 2025 - 11:48 AM

Danes me je mini sok, ko sem videla, da je 300g mlecne Lindtove 8.99€. Se dva tedna nazaj je bila nekaj cez 6. V Italiji je se vedno 5€. Ocitno vse podrazitve na svetovnem trgu cokolade odplacujemo Slovenci.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#607 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 15 March 2025 - 12:01 PM

Nasi so vceraj v coopu kupili 800g pirhe za 12€ po komadu 🤣 super cokolada!
  • 0

#608 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 15 March 2025 - 02:25 PM

Midva sva se pa v zadnjem letu tako navadila Lidla, da sva vsakič ko greva v Hofer, razočarana nad njihovo robo. Res se ene stvari ne spomnim, ki bi bila tam boljša. Sadje in zelenjava itak podn že leta, od ostalega so pa sploh siri in vložnine prav zanič.

No, Lidlove aplikacije pa še vedno nimava, ker se nama ne da s tem ukvarjat. 

• 0

― V. Van Gogh

#609 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17618 posts

Posted 15 March 2025 - 02:54 PM

Se mi zdi, da je Lidl na veliko prehitel Hofer po raznolikosti in kakovosti izdelkov.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#610 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 15 March 2025 - 03:18 PM

Jaz se vsakič čudim, zakaj se Hofer sploh smatra za 'poceni' trgovino v rangu z ostalimi diskonti. Zadnjič sem kupila kosmiče, korenje, mleto meso in še nekaj malega in je bil račun 23€? :butl:
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#611 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 15 March 2025 - 03:22 PM

Meni se zdi, da se že dolgo ne. Ampak saj v končni fazi tudi Lidl ni. Eurospin je verjetno še najcenejši, ampak tam smo mi kupovali samo določene stvari, medtem ko v Lidlu dobimo čisto vse in ne hodimo več v 3 različne trgovine. Pa nama najprej sploh ni potegnil, moč navade.

• 0

― V. Van Gogh

#612 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 15 March 2025 - 03:31 PM

Midva tudi nimava aplikacije pa redno v Lidlu kupujemo. Par zadev še v Sparu, recimo Tekanee čaj, proteinske napitke pa še kaj.
  • 0

#613 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 15 March 2025 - 03:48 PM

Jaz tudi v Lidl zdaj hodim, edino rastlinsko mleko še vedno v Mercatorju kupujem, bom šla pa še v Hofer pogledat. Imam Lidl aplikacijo in pregledam kupone pa izkorist, če mi kaj prav pride.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#614 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16991 posts

Posted 15 March 2025 - 04:22 PM

Jaz ze nekaj leta vecinoma samo v Lidlu kupujem, tudi aplikacijo koristim za stvari, ki mi koristijo.
Nekak stvari se za starsa kopujem v Mercatorju, ker sta pac navajena, pa pogosto tam koristimo -25% za kako bucno olje, vez mleka ipd.
V ostale trgovine hodim bolj v primeru kakih akcij ali da je res kaki zanimiv izdelek.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#615 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 15 March 2025 - 06:29 PM

Jaz v Sparu se vedno kupujem malinovce, zobne paste in take stvari, ko imajo vsaj -20%. Ravno danes sem bila. No zapravili sva za 75 eur, porem pa se v Lidlu za 30 eur 🤪

Špeca je postala noro draga, pa se res jo skoz rabis dokupovat
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#616 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 15 March 2025 - 08:39 PM

Hofer se je ful pokvaril. Vcasih smo redno kupovali, zdaj pa ne gremo vec. Hodimo pa pretezno samo v Spar, ker je v Lidlu malo tezje dobiti stvari brez laktoze pa ni mesnice in delikatese (pa se to samo za eno prodajalko oprezamo, ker edina zna na tanko rezati Krasove prsute, haha). V Lidl gremo kdaj po sadje in zelenjavo.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#617 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 15 March 2025 - 09:18 PM

Mi salam in ostalih stvari iz delikatese sploh ne kupujemo pa cez mesec skoraj nikoli ne pridemo pod 600, tudi krepko cez zna it, ko so kaksna praznovanja. So pa v to vsteti nakupi v drogerijah, lekarnah, pa se kaksen nakup v Merkurju je vsak mesec, ker pac bajta …
  • 0

― V. Van Gogh

#618 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16830 posts

Posted 16 March 2025 - 08:45 AM

Jaz stvari iz delikatese ne kupujem nikdar, se mesa ne. Sem vsckrat dobila pokvarjeno plus zelo hitro se usmradi. Zapakirane stvari se pac ne dokler jih ne odpres.
Jaz iskreno nimam blage veze koliko zapraviva, ker si stroskov nasplosno ne piseva nikamor. Da bi mi en rekel kok das za poloznice in hrano, iskreno, nimam pojma, je pa speca draga ja.
Midva kupujeva v vseh treh - spar, hofer, lidl. Najvec v lidlu, v hofru avokadote, grski jogurt ker je lidlov zanic in samo greek style kot vem, vse meso v lidlu, jajca, toaste, sadje in zelenjavo. Tudi zamrznjeno, skyre in proteinske pudinge, kefir.
V hofru ocvirke, sir, salamo, maslo, zemljice, un paradajz v kozarcu, cokolado, wc papir, vrecke za smeti, vilede.
V sparu jaz zacimbe, kruh, zamrznjene polpetke, piskote, cottage cheese (ki ga nimata be lidl, ne hofer, kot vem), grisine, prasek/mehcalec, kake stvari za solo ce zmanjka. Sigurno gre za vse to 800 e na mesec.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#619 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16991 posts

Posted 16 March 2025 - 06:31 PM

Lidl ima cottage cheese.
Mene ful zanima kaj kupujete, da toliko nanese
Mi damo za 3 odrasle osebe cca 300e na mesec za hrano, pa zdaj tudi precej mesa kupimo, ker doma ni vec toliko, tudi zelenjave se ni.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#620 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 16 March 2025 - 06:48 PM

Mi gremo v Eurospin, Hofer in Spar, redko Tuš, še redkeje Mercator. Tudi nam v Spinu in Hoferju manjka delikatesa, ker imamo radi mortadelo, občasno kaj iz Sparove Toploteke. Pa Sparove kupončke koristim npr za karton mleka ali kakšne druge dražje stvari.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users