Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3650 replies to this topic

#601 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 20 September 2007 - 03:20 PM

Moja norost od včeraj: Pridem utrujena iz službe (zadnji dan!!) domov in se sezujem. Obute sm mela pa nove balerinke, na kar sm jst malo pozabla. In kr sm pač navajena da imam obute superge, sm jih tudi sezula tako, kot bi superge - prijela sm jih za peto in povlekla dol. To sem sicer izvedla samo na eni, ker se je žal strgal en trakec - na novih balerinkah, jst sm se misnla ubit!! Drugo sm lepo odpela kot se spodobi, danes pa nesem k čevljarju, da popravi katastrofo.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#602 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25894 posts

Posted 20 September 2007 - 06:22 PM

glih zvedla, da majo menda v Leclercu francosko Nutello! njam.gif morem sprobat asap.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#603 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25894 posts

Posted 22 September 2007 - 02:02 PM

ena prijateljica je v sredo naredila vozniški izpit, pa me je včeraj pripeljala domov ... je mami takoj, k je pršla domov, šla preverit, kaj en z novomeško registrsko pa otroškim stolčkom v avtu pr men dela laugh.gif .
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#604 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 23 September 2007 - 10:15 PM

laugh.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#605 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 23 September 2007 - 10:27 PM

QUOTE(Zlobica @ 20. 9. 2007 - 19:22) View Post

glih zvedla, da majo menda v Leclercu francosko Nutello! njam.gif morem sprobat asap.

Kakšna pa je francoska Nutella?
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#606 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 24 September 2007 - 07:09 AM

Taka, ki ni delana za vzhodni trg in zato verjetno podobnega okusa, kot Nutella iz Milerja.
  • 0

#607 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18459 posts

Posted 24 September 2007 - 08:42 AM

Ja, poljska Nutella sax. Italijanska je okej. OT, kaj čem.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#608 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 24 September 2007 - 08:30 PM

Ni sicer moja norost, pa vseeno...
Kolega se ga ja tako napil, da je malo potrebo opravil v naslonjač namesto na wc školjko.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#609 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 25 September 2007 - 06:26 PM

ženin in nevesta sta v soboto pol ure zamujala na svojo poroko, ker so med slikanjem pozabl na cajt, potem so se pa še zgubli na poti do cerkve. župnik je postopal zunaj in zgledal precej živčno.
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#610 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 27 September 2007 - 06:51 PM

Pozabla očala v avtu. Zdaj moram it spet dol na dež! Ma neeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! sad.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#611 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25894 posts

Posted 30 September 2007 - 03:28 PM

QUOTE(bikini @ 23. 9. 2007 - 23:27) View Post

Kakšna pa je francoska Nutella?

originalna - ta boljša, če mene prašaš smile.gif. glih včerej sva mela z bratcem spet palačinke za večerjo, hehe. najbrž ne rabim poudarjat, da za sestro (ki je bla na eni rojstnodnevni fešti) ni nič ostalo smile.gif.
  • 0

#612 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 30 September 2007 - 03:30 PM

Moja teta, ki je prava mestna gospa, je morala danes kosit okoli štale ( hlev) . Ker pa ne obvlada kosilnice, se je uboga sirota zaplejala v graben. Priznam, da sem se ful smejala laugh.gif oz. smo se kar lepo vsi. Potem smo jo šele šli reševat.
  • 0

#613 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 30 September 2007 - 07:31 PM

Mogoče je najbolj nora zadeva tega dneva, da sm delila posteljo z dvema prjatlcama... biggrin.gif

In da sm skor zbila palčka k sm preparkirala avto na dvorišču. Upsi blush2.gif
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#614 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 30 September 2007 - 08:32 PM

Moja sestra ima demona v avtoradiu.... ermm.gif Se peljemo in pogovarjamo, kak ji včasih čudno dela... jst sm izganjala demona... Pa je muzka lepo špilala normalno...in kr naenkrat prestavi iz FM na AM...glasnost pa kr naraščala...pa neko horror šumenje je blo slišat...čedalje bolj naglas. Tamala je tolkla po radiu, pa ni hotu nehat, dokler mu ni glave vtrgala...mislim, plošče dol snela. huh.gif To je nevarno!!! Če se kej nardi bom Kenwood tožla.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#615 amikadeja

amikadeja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 271 posts

Posted 30 September 2007 - 08:39 PM

hehe, demon je zaspal..radio spet dela, vendar vprašanje kako dolgo hmm.gif

švesti, psa si pa pozabla? laugh.gif
  • 0

#616 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 30 September 2007 - 10:29 PM

AAAAaaahaahahaha... kak lahko pozabim na tistga norega psa. laugh.gif Ma, sej sploh razložit ne znam.

No, eniwej. Se pelemo s tamalo proti domu in majo pr eni bajti ob cesti psa. Ta pes je mal bolj kratke pameti (očitno)...prileti do avta (gremo kakih 20/uro...da ga ne zbijemo)...leti naprej po cesti, pa vidi, da smo še daleč za njim...prileti nazaj...se skor zaleti v avto...spet leti naprej...in tako dalje, dokler se ne naveliča. Je pa nek mešanec z nemškim ovčarjem in še nečim.

Zdj pa ne vem, al nama pot kaže...ali bi pa res rad ob avtu teku, pa ga sestra tko zajebe, da čist počas pelje. lol1.gif lol1.gif lol1.gif lol1.gif Jebemumater, da bi ga blo treba posnet enkrat. laugh.gif

EDIT: Zakajala sem se nad verando, ko slišim neke šume za hišo. Sicer se mi je mal vrtelo, ampak sem hotla videt kaj se dogaja. No, videla nisem nč, bi pa kmal padla ene 4 m globoko. biggrin.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#617 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 05 October 2007 - 06:37 PM

Brat si je danes rihtu frizuro. Ima vedno navado, da mami uzame lak za lase. Danes se je pa malo zaj.., saj je zgrabu moj Root Boost in se špricno v oči. Mislim, da bo drugič bolj previden pri kraji stayling prozvodov laugh.gif .
  • 0

#618 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 07 October 2007 - 01:22 PM

Zarota Hsulove matere, da sva šla midva ziher narazen. In v dokaz, da to ni res, sem morala še vsa munjena med umivanjem zob nekaj izustiti v telefon, da me je slišala. Mislim, česa takega pa res še ne - da ima od fanta mati blodnje, da sva šla narazen .... lol1.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#619 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 07 October 2007 - 01:26 PM

Včeri sedim pri bivšem za računalnikom in uleti v sobo njegova mat: Kaj je zdej? A vidva hodta al ne?

On ji iz kopalnice zavpije naj se briga zase, jst pa ji odgovorim kratko in jedrnato: ne.

In ženska je še kakšne pol minute kar stala v sobi pa gledala vame, jaz sem pa brskala naprej po forumu. Pol se je pa končn zmigala in brez besed šla. smile.gif
  • 0

#620 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 07 October 2007 - 02:38 PM

Na dlani leve roke imam žulje, od odpiranje flašk. blink.gif
  • 0
500-krat ti lahko povem....

0 user(s) are reading this topic