Jump to content

Photo

Celulit

• Please log in to reply
866 replies to this topic

#601 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 12 May 2010 - 03:44 PM

Pa kako veš, da ni bila na tisočih tretmajih in posegih, k stanejo celo premoženje? rolleyes.gif Poleg tega pa, kam je pa višeča koža izginla? Tega ti noben fitnes ne odprav. Valda se prej da kej dosežt, če maš celo ekipo za sabo in ful keša.
  • 0

#602 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 12 May 2010 - 03:55 PM

ja šla je pod nož-odstrant visečo kožo pa joške povečat (sej to si dajo itak vseženske če se pa zdefinirajo v nulo tak da jim ves špeh pr joškah pobere) sam vseeno je rekla da je mela vsak dan treninge res une hude....da se je lahko sam v postlo zleknla, njena prehrana se je totalno spremenila, OHji na min. nč cukra...res je da ma ful keša. ampak sama je hotla. če ne bi, ne bi bla zdej taka. to si morš res v glavi neki stvari premaknt da je pol kakšn uspeh, efekt. glede keša še tole. marsikdo na svetu ma miljone keša pa je še zmer debel. zakaj? zarat lenobe.
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#603 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 12 May 2010 - 04:02 PM

Ja sori sam men tut ne bi blo težko shujšat, če bi mela enga k bi me vsako jutro vrgu iz postlepa me cel dan spodbuju pa priganju pa mi metu hrano stran pa nasploh cel dan name pazu, na koncu bi šla pa še na liposukcijo pa mal trebušček zmanjšat.. Do julija bi bla bomba wink.gif Fora je v tem, da smo mi pač obični ljudje, k ne morjo zmetat na tisoče dolarjev za osebnega trenerja in operacije, poleg tega mamo pa vsi še šolo/službo 8h na dan ane. Jst enih bogatunskih zvezdnic nikakor ne bi primerjala z običnimi ljudmi, ker enostavno niso isti pogoji, pa reč kar hočeš! biggrin.gif

Edit: Da ne omenjam lastnega kuharja, k bi mi kuhu pa vsak dan par ur sestavlju jedilnik, da uskladi vse maščobe pa ogljikove hidrate pa kalorije, k jih rabim.

Itak, da se da shujšat z lastno voljo, ampak je pa res, da če maš miljon ljudi ki skrbijo zate in dost kea, da si vse skupaj lahko privoščiš, pol pa res ni tok težko.
  • 0

After all this time?

Always.

#604 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 12 May 2010 - 04:02 PM

Joj, Šuša, ne posplušuj, niso vse s celulitom lene prasice k nič ne nrdijo zase.

edit: Podpis po Nincho.
  • 0

#605 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 12 May 2010 - 04:34 PM

Heheheh keri cirkus okol celulita.. dedi ja morajo nekje nekaj prijet tongue.gif

Sala na stran..
nebi rekla, da se ga da znebit saj v pracasih ko smo tu in tam po 4ih se hodili, smo celulita imeli kot zalogo za zimske dneve oz. hude case, ko hrane ni bilo. Diete ne pomagajo, samo hrana, ki nam je genetsko pogojena (ok, tu bi lahk spet kak spor nastal.Spreglejte prosim). Vsekakor sem pa prepricana, da se ga na min. zmanjsat, kajti te zaloge so vecina hrana, ki se v telesu ni predelala in voda, ki zastaja.
Zakaj sem rekla npr. ananas.. zarad encimov pospesi krvno cirkulacijo po telesu. Seveda sodi zraven telesna aktivnost, ki pa pomaga to "snago" imenovano celulit prek tretje ledvice, koza, odstranit in pitje vode, ki prav tako prek urina izloca odpadke.

Jaz osebno v zivljenju nisem sportala. O zdravi prehrani prej tud ni bilo sluha in seveda se mi je nabral. Uspelo mi je doloceno mascobo skurit (7kil) s tem, da sem zivljenske navade spremenila in sedaj sem zacela z odstranitvijo celulita, ki se mi je nabiral 9let. 9 LET!!!! :-) Realnost je taksna: srecna bom, ce se ga v min. treh letih znebim. Naj doben ne sanja o bilokaksnih mescih.
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#606 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 12 May 2010 - 05:07 PM

jaz do svojega 28 leta, nisem imela niti pikice celulita
so me imeli kar za eno čudo biggrin.gif zdaj letos se je nabral pod ritko,kljub telovadbi cry.gif
sem pa opazla da je full odvisno od svetlobe
zadnjič v zari nisem imela pikice ko sem se gledala, tu v stanovanju pa je eno svinjsko ogledalo,kjer ga mam:shock:
mene prehrana je#be m gibam se itak full ,hm..že 23let sem v športu biggrin.gif
  • 0

#607 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 12 May 2010 - 05:58 PM

QUOTE(Plain Jane @ 12. 5. 2010 - 16:15) View Post

Fantova sestra ma najuhejšo postavo

thumbup.gif

QUOTE(Hevea @ 12. 5. 2010 - 16:21) View Post

Podpis pod PJ, enim pač bolj pomaga, drugim manj.

Jap.

Sej mislim, da smo se počasi zedinile glede tega, v določeni meri se ga seveda da odpravit, nekaj ga pa načeloma ostane (geni), če se vržeš na glavo v prazen bazen.

Pa ful je odvisno od svetlobe, jaz včasih vidim eno čudno kožo vse do kolen, včasih se mi pa zdi, da je ves celulit "čarobno zginil". Resnica je pa ziher nekje vmes.
Rajš celulit kot pa gube, pravim jaz, oboje je pa neizogibno. biggrin.gif Sam pač, glede tega špehca se ne sekiram tolko, kot se še bom zaradi gub (ki pa me še ne čakajo tako kmalu, havlabogu).
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#608 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 May 2010 - 08:38 PM

Linčajte me ampak jaz še vedno pravim, če se hoče se da mariskaj naredit (ja, če se hoče, tu je volja, samodisciplina in odrekanja, in ja - predvsem odrekanja). Tako to je. Pri nekaterih v celoti, pri nekaterih skoraj v celoti, kot sem že na začetku napisala - vsekakor v velikem deležu.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#609 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 12 May 2010 - 08:40 PM

QUOTE(Braunkopf @ 12. 5. 2010 - 18:58) View Post

thumbup.gif

Dobr, mislila sem najhudejšo. biggrin.gif Tud najjuhejšo se ne sliš slabo. laugh.gif
  • 0

#610 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 12 May 2010 - 08:49 PM

Jaz sicer uporabljam samo Collistar (mi je TOP), sem pa slisala, da ima Afrodita (salonska nega) baje eno res fenomenalno zadevo za celulit, FITAnevemkaj, pozna katera?
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#611 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 12 May 2010 - 09:23 PM

em biggrin.gif prvič nism rekla da so vse lene prasice če majo celulit! če bi prebrala post prej bi vedla kako mnenje mam.

drugič: jennifer je postala slavna glih zarat tega ker je shujšala! prej je noben ni poznal ko je bla debela. noben je ni preganju nej gre delat (ajde, mogoče mož), sama si je to želela, sama je vidla da nikamor ne pele, slavna je postala po tem ko je to zase nrdila. keš je dobila po tem ko je začela sodelovat z raznimi fitnes firmami. prej je pa noben ni poznal. tak da ne mi govorit, da lahko postaneš fit sam s kešom rolleyes.gif še predobr se tega zavedam.

pa še to biggrin.gif ona sama svoj jedilnik sestavla, glede prehrane se je sama naučila ktero hrano ktero ne. verjetno je prej mela kakga trenerja ko je začela ampak zdej je pa sama v tem. ona drugim pomaga in ne drugi njej.
  • 0

#612 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 12 May 2010 - 09:27 PM

QUOTE(Šuša @ 12. 5. 2010 - 22:23) View Post

tak da ne mi govorit, da lahko postaneš fit sam s kešom rolleyes.gif še predobr se tega zavedam.

QUOTE(Nincha @ 12. 5. 2010 - 17:02) View Post

Itak, da se da shujšat z lastno voljo, ampak je pa res, da če maš miljon ljudi ki skrbijo zate in dost kea, da si vse skupaj lahko privoščiš, pol pa res ni tok težko.

rolleyes.gif rolleyes.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#613 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 12 May 2010 - 09:31 PM

Lo-Fi ... ja...jah... tongue.gif

Nabavi novo svetilko in ogledalo al pa menjaj stanovanje! Nevem kaj naj recem..tongue.gif
Sicer ti ne verjamemo da nisi mela pikice celulita.. you selfish b*tch tongue1.gif sniper.gif
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#614 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 12 May 2010 - 09:36 PM

QUOTE(Nincha @ 12. 5. 2010 - 22:27) View Post

rolleyes.gif rolleyes.gif

sej sm rekla da na začetku ni bla bogata, ni mela trenerjev... in ja težko ji je blo.

ma ne bom se kregala laugh.gif

• 0

#615 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 12 May 2010 - 09:43 PM

Resno, who cares? Itak morš z lučjo iskat kako k ga nima, tko da se res brezveze sekirat. Pa res se ti splača 3/4 časa porabt za telovadbo in ves keš za operacije, pol pa umreš 2 dni po tem. Prejšn tedn je pr ns v nesreči umrl en 27 let star. Me zanima če mu je blo v zadnji milisekundi žal, da ni dal punci keša za kavitacijo pa jo poslov v fitnes 7x na teden, al da je ni za 1. maja pelu na morje in se mev lepo z njo. To so res take stvari k so konc koncev tok nepomembne, da res ni. Tistih 10 dni na morju je pa res čist vseen a ga kej maš al ne, sej te ne pogleda vsak k gre mim, poleg tega tipi tega itak sploh ne opazjo, če ni res kritično. če jim babe ne bi skoz težile kok ga majo, pomoje ne bi niti vedl da obstaja.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

• Guests

Posted 12 May 2010 - 11:21 PM

Buggy, to je pa res. Men fant se enkrat ni kaj rekel, js sm tista, ki skoz gledam, kk mi to ni lepo na nogah. Pa ponavadi so itak druge punce tiste, ki to gledajo in se zgrazajo, sploh ne tipi. smile.gif
  • 0

#617 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4151 posts

Posted 13 May 2010 - 07:58 AM

Kaj je sploh finta teh krem? Da zakamuflirajo celulit? Odpravijo ga tak ne ali se morda motim oops.gif Sama se mažem po nogah po vsakem tuširanju z losjonom ampak ne zaradi celulita ampak zaradi nenormalno suhe kože (ki se mi je pojavila v zadnjih dveh letih) tudi poleti. Torej si redno masiram in mažem kremo. Kakih sprememb pa itak ne opazim. Celulit je še vedno tam in bo dokler, kot ostale pravijo, ne bom naredila neki drastičnih sprememb v prehrani. Nisem si pa kupila nobene anticelulitne kreme, ker so mi premalo mastne.
  • 0

#618 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 13 May 2010 - 11:13 AM

Buggy za predsednico. sleep.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#619 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 13 May 2010 - 12:14 PM

QUOTE(bellini @ 13. 5. 2010 - 8:58) View Post

Nisem si pa kupila nobene anticelulitne kreme, ker so mi premalo mastne.

Ekzekli. Fora je samo v tem, da je krema dovolj mastna, da jo lahko masiraš v kožo par minut. Olje je še najboljše. Tiste nategancije s kofeinom pa ne vem čem še... To je diuretik in samo izsuši povrhnjico in zato je celulit manj viden. Skozi kožo do maščobe to ne prodre - to pa vemo, ane?! (celulit namreč ni direkt pod vrhnjo plastjo kože, skozi vrhnjo plast pa itak skoraj nobena sestavina iz kozmetičnih izdelkov ne pride) smile.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#620 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 13 May 2010 - 12:17 PM

A res kofein izsupšuje? Ker imam eno kremo za okoli oči s kofeinom, pa mi je ful super, pa hranljiva, pa vse. huh.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users