Hiše & stanovanja
Posted 17 August 2019 - 07:43 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 17 August 2019 - 08:02 PM

Posted 17 August 2019 - 08:08 PM
Posted 17 August 2019 - 08:11 PM
Me pa zanima v kaksnem smislu luknjasta sw ti zdi prva?

Posted 18 August 2019 - 06:02 AM
Tako da te cene ki jih tu gledam so super.
Malo je odvisno kje zivis. Gorenjska je draga.
Posted 18 August 2019 - 07:52 AM
Mi se bomo tudi selili v roku par let, kar stisne me, ko pomislim na to, res se mi ne da še enkrat skozi vse to.
Posted 18 August 2019 - 08:29 AM
Posted 18 August 2019 - 08:34 AM
Posted 18 August 2019 - 10:04 AM
kar stisne me, ko pomislim na to, res se mi ne da še enkrat skozi vse to.
I feel you, meni gredo tudi lasje pokonci, ko kdo omenja selitve, tudi “samo” obnove.
Znanka z možem (in s tremi otroki) že nekaj let pomalem zida. Od lanske zime so vseljeni, čeprav bolj kampirajo in sproti dodelujejo, kot jim dopuščata čas in denar. Ni to zame.🤪
Posted 18 August 2019 - 10:18 AM
Ora, luknje so bolj. Jaz tako recem, ce so prostori res majhni. Se v osrednjem prostoru se nimas kje obrniti. Pomojem se okoli mize tlacis postrani. Mene tesnoba daje v takem, predvsem mi svezega zraka hitro zmanjka. Se en posten kavc/fotelji za kak druzinski vecer ne pridejo notri. Mislim, ce bi ze zidala, bi si sama za zacetek izrisala in upostevala vse nase navade.
Drugace pa navzgor seveda ni omejitev. Parcele za 100 si niti privosciti ne morem. Lahko, ampak brez hise potem. S prikolico

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 18 August 2019 - 11:32 AM

No danes smo sli gledat k znancem, ki zidajo hiso v 2 nadstropjih, cca 140kvadratov, na zunaj je sicer majhna ampak prostori so pa ze zdaj, ko je vse samo pozidano, res ogromni! Pa 2 sobi bosta prakticno samo za odlaganje, kar pike dobim. Isto vidim pri teti, pa je prakticno majhna hiska ampak v enem prostoru je bila sivalnica+skrinja+ cel kup sare, v drugem pisarna pa cel kup sare, pa se podkleteno.
Posted 18 August 2019 - 07:51 PM

Posted 18 August 2019 - 08:41 PM
Saj meni je recimo vazno, da je en grand prostor, da imas razlicne moznosti kam se umakniti. Pa v bistvu mi je prej v spalnici kar naprej zraka zmanjkovalo ponoci

Drugace sem pa enkrat v eni skupini brala, da so si dali v kad dve pipi. Na sirsi in ozji strani, ker se velikokrat skupaj tusirajo in rabijo tako. Res bizarna stvar, ampak takrat me je presinilo, da moras res vsako posebnost in kaprico dati na papir pred zidanjem. Ne more biti kar za vse tipsko.
Posted 18 August 2019 - 08:45 PM

Tale mi je lustna, na ta nacin verande so nama vsec:https://www.rihter.s...e/hisa-senicno/
Posted 04 October 2019 - 08:43 AM
Posted 04 October 2019 - 09:14 AM
kako noro odbita hiša. Tako je vse zmešano in konfuzno, da mi je celo všeč na en čuden način
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 07 October 2019 - 06:40 PM

Zanimiva za pogledat ne pa za živet v njej
Posted 08 October 2019 - 06:59 AM
prav pogledat sem šla o čem govoriš Jih nisem videla v prvo
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 11 October 2019 - 11:16 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 11 October 2019 - 11:21 AM
Pol k jih imam, za lokacijo Šumi in Kolizej je bilo dogovorjeno, da bodo vsebine za meščane, ne pa za k..... luksuzna stanovanja!
Za Kolizej je bil tudi javni natečaj! Z zmagovalcem!
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users