Jump to content

Photo

Hiše & stanovanja

• Please log in to reply
1253 replies to this topic

#601 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 17 August 2019 - 07:43 PM

Svak in njegova skoraj zena.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#602 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27330 posts

Posted 17 August 2019 - 08:02 PM

Zdaj sem na pod svojo streho malo brala mnenja in izkusnje in cloveka fino strah rata :D
  • 0

#603 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32285 posts

Posted 17 August 2019 - 08:08 PM

Ja ni to hec, ne. Midva sva že ob ob obnovi doživljala vse sorte, pa sva v bistvu imela kar srečo z vsem..
  • 0

#604 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27330 posts

Posted 17 August 2019 - 08:11 PM

tista varianta skeletne, ki jo je lepila podgana v kombinaciji z izrisom s strani arhitekta glede na izbrano parcelo, se mi ta moment zdi še najbolj optimalna varianta. Tipske hiše ne  ˝pašejo˝ kar vsaka na vsako parcelo.

Me pa zanima v kaksnem smislu luknjasta sw ti zdi prva?:)
  • 0

#605 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16789 posts

Posted 18 August 2019 - 06:02 AM

Midva imava zidano hiso, brez kleti, pa sva se vselila pri precej visjih cenah, kot jih tu omenjate. To je s parcelo. Ki je bila 100. Plus se ene 20 zraven, ce vstejem vse nasuvanje in 25 m skarpe.
Tako da te cene ki jih tu gledam so super.
Malo je odvisno kje zivis. Gorenjska je draga.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#606 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19130 posts

Posted 18 August 2019 - 07:52 AM

Fiona, saj navzgor ni omejitev, ima se, može se.

Mi se bomo tudi selili v roku par let, kar stisne me, ko pomislim na to, res se mi ne da še enkrat skozi vse to.
  • 0

#607 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32285 posts

Posted 18 August 2019 - 08:29 AM

Kam pa, Barbarina?
  • 0

#608 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19130 posts

Posted 18 August 2019 - 08:34 AM

Če se bomo uspeli za parcelo dogovoriti, pol bomo gradili, če ne, pa v večje stanovanje.
  • 0

#609 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27631 posts

Posted 18 August 2019 - 10:04 AM

kar stisne me, ko pomislim na to, res se mi ne da še enkrat skozi vse to.

I feel you, meni gredo tudi lasje pokonci, ko kdo omenja selitve, tudi “samo” obnove.
Znanka z možem (in s tremi otroki) že nekaj let pomalem zida. Od lanske zime so vseljeni, čeprav bolj kampirajo in sproti dodelujejo, kot jim dopuščata čas in denar. Ni to zame.
🤪
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#610 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 18 August 2019 - 10:18 AM

Meni se tudi ne bi dalo trenutno, ampak ce je treba, nimas kaj.

Ora, luknje so bolj. Jaz tako recem, ce so prostori res majhni. Se v osrednjem prostoru se nimas kje obrniti. Pomojem se okoli mize tlacis postrani. Mene tesnoba daje v takem, predvsem mi svezega zraka hitro zmanjka. Se en posten kavc/fotelji za kak druzinski vecer ne pridejo notri. Mislim, ce bi ze zidala, bi si sama za zacetek izrisala in upostevala vse nase navade.

Drugace pa navzgor seveda ni omejitev. Parcele za 100 si niti privosciti ne morem. Lahko, ampak brez hise potem. S prikolico :D
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#611 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27330 posts

Posted 18 August 2019 - 11:32 AM

Ampak bivalni prostor s kuhinjo ima 36kvadratov, nas ima zdaj cca 25 pa je vec kot dovolj :D

No danes smo sli gledat k znancem, ki zidajo hiso v 2 nadstropjih, cca 140kvadratov, na zunaj je sicer majhna ampak prostori so pa ze zdaj, ko je vse samo pozidano, res ogromni! Pa 2 sobi bosta prakticno samo za odlaganje, kar pike dobim. Isto vidim pri teti, pa je prakticno majhna hiska ampak v enem prostoru je bila sivalnica+skrinja+ cel kup sare, v drugem pisarna pa cel kup sare, pa se podkleteno.
  • 0

#612 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16789 posts

Posted 18 August 2019 - 07:51 PM

To je odvisno od cloveka. Jaz sem imela do nedavnega dve sobi frej, zdaj imam se eno veliko...a sare ni, ker imam pike na saro. Vse lifram sproti ven :lol:
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#613 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 18 August 2019 - 08:41 PM

Moj tudi 28, ampak tu mi res nekam na knap deluje.
Saj meni je recimo vazno, da je en grand prostor, da imas razlicne moznosti kam se umakniti. Pa v bistvu mi je prej v spalnici kar naprej zraka zmanjkovalo ponoci :o
Drugace sem pa enkrat v eni skupini brala, da so si dali v kad dve pipi. Na sirsi in ozji strani, ker se velikokrat skupaj tusirajo in rabijo tako. Res bizarna stvar, ampak takrat me je presinilo, da moras res vsako posebnost in kaprico dati na papir pred zidanjem. Ne more biti kar za vse tipsko.
  • 0

Tumblr

#614 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27330 posts

Posted 18 August 2019 - 08:45 PM

Ja ja saj je tudi parcela specificna in vedno bolj se pogovarjamo o resitvah s pomocjo arhitekta ker noben od nas ni dovolj pametn kaj in kako :)

Tale mi je lustna, na ta nacin verande so nama vsec:https://www.rihter.s...e/hisa-senicno/
  • 0

#615 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25886 posts

Posted 04 October 2019 - 08:43 AM

Take pa nima vsak ...

https://www.funda.nl...eren-veldweg-3/
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#616 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24524 posts

Posted 04 October 2019 - 09:14 AM

kako noro odbita hiša. Tako je vse zmešano in konfuzno, da mi je celo všeč na en čuden način

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#617 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3354 posts

Posted 07 October 2019 - 06:40 PM

Res zanimiva ampak na dober način, sploh tiste okrog obrnjene omarice v kuhinji so res kul :D

Zanimiva za pogledat ne pa za živet v njej
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#618 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24524 posts

Posted 08 October 2019 - 06:59 AM

prav pogledat sem šla o čem govoriš :D Jih nisem videla v prvo :D

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#619 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85890 posts

Posted 11 October 2019 - 11:16 AM

https://novice.svet2...medium=brandbar
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#620 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 11 October 2019 - 11:21 AM

Pol k jih imam, za lokacijo Šumi in Kolizej je bilo dogovorjeno, da bodo vsebine za meščane, ne pa za k..... luksuzna stanovanja!

Za Kolizej je bil tudi javni natečaj! Z zmagovalcem!

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users