Jump to content

Photo

Kateri operater - Mobitel, Simobil..?

• Please log in to reply
699 replies to this topic

#601 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27433 posts

Posted 27 November 2018 - 08:34 AM

Tasika, popolnoma enak problem sva imela midva z njimi in so fantu, ki je sicer se srcni bolnik in takrat ni bilo niti pol leta po infarktu, odklopili telefon v petek ob 16h popoldan :o midva pa vse poravnano in potem so terjali neke neznane zneske in posiljali izvrzbe...obup na koncu sva nekaj placala nekaj sva se zmenila da nisva ker je bila pac njihova napaka cesar pa do konca niso priznali.
  • 0

#602 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27957 posts

Posted 27 November 2018 - 09:21 AM

Svašta.... o.O
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#603 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17675 posts

Posted 27 November 2018 - 09:25 AM

Skoraj ziher piše v malem tisku, drugače tega ne bi mogli počet.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#604 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17067 posts

Posted 27 November 2018 - 10:47 AM

Tasika, popolnoma enak problem sva imela midva z njimi in so fantu, ki je sicer se srcni bolnik in takrat ni bilo niti pol leta po infarktu, odklopili telefon v petek ob 16h popoldan :o midva pa vse poravnano in potem so terjali neke neznane zneske in posiljali izvrzbe...obup na koncu sva nekaj placala nekaj sva se zmenila da nisva ker je bila pac njihova napaka cesar pa do konca niso priznali.

Sej ne morem vrjet no. Nebi rekla, da bi fant pozabil plačat kak račun, sej se je meni že tudi zgodilo. Ampak če dobiš sms, da imaš odprto še npr 65€, in da moraš plačat pred izkolopom, potem smatram, da je to znesek vseh oprtih postavk. ne pa da ona pol meni nekaj da je še 40€ odprtega, ker je blo to samo delno plačano. Mislim WTF. Me res zanima kaj bom videla iz kartic in računov. Baje so enemu fantovemu delavcu tut kar neke čudne cifre pošiljali, potem pa je klical in od takrat dobiva normalno kot je naročnina. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#605 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19319 posts

Posted 27 November 2018 - 10:54 AM

Če plačaš, kar je na položnici, kako te lahko terjajo za kaj drugega? Ni to potem njihiva napaka, če so poslali napačen znesek na položnici?
  • 0

#606 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17067 posts

Posted 27 November 2018 - 11:06 AM

Meni tudi ni jasno. Na simobilu mi vedno pošljejo SMS kao kaj je odprtega, če je več računov sta tudi dva sklica. Njemu pa so poslali SMS kao kaj ni poravnano, potem pa ona meni, da je blo to samo delno. Čakam da dobim izpis nakazil. Pa če ti blokirajo, tudi v aplikaciji moj telemach nič ne vidiš. 

• 0

[Napoleon]

#607 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27433 posts

Posted 27 November 2018 - 12:12 PM

Barbarina, kljub poslanim fotkam ni noben nikoli priznal da je bil napacen znesek na poloznici.
  • 0

#608 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17409 posts

Posted 27 November 2018 - 12:37 PM

So tudi nam hoteli pa je moj brat od Poncija do Pilata preklical/posiljal pritozbe, da so stornirali. Neverjetno, mogoce pac probajo.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#609 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27532 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 27 November 2018 - 12:51 PM

^ Pri storitvah je vedno tako, pošljejo in če gre skozi, gre (in največkrat gre, ker se ljudem ne da ubadat s tem). A ni bila pred 2, 3 leti v telekomunikacijah cela afera, ko so poslali polovici naročnikov neke opomine, folk pa je kar plačal. In to okoli 100€, če se ne motim. Adijo pamet.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#610 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17067 posts

Posted 27 November 2018 - 01:10 PM

Ora kaj pa so zaračunali ali je bila že osnovna cena naročnine napačna?

• 0

[Napoleon]

#611 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27433 posts

Posted 27 November 2018 - 01:28 PM

Poloznice niso prav prihajale in placan je bil znesek na poloznici potem v opominih pa se kar aparat in ne vem kaj se neki administrativni stroski.
  • 0

#612 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17675 posts

Posted 18 March 2019 - 06:19 PM

Ima kdo izkušnje z Bob ali HoT paketi?

Aprila odplačam telefon pri Telemachu in bi najraje šla stran. Se nočem več nategovat za 17 €, ker se mi sploh ne zdi poceni, zakupljenih enot je toliko, da jih itak ne porabim pa še vsako leto si dovolijo dražit pakete za 1 € in opravičijo to z nabijanjem podatkov.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#613 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27532 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 18 March 2019 - 06:59 PM

Kaj pa T2? Oni imajo dosti ugodne pakete, ce imas njihovo televizijo, zna biti telefon tudi od 5€ mesecno.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#614 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3366 posts

Posted 18 March 2019 - 08:51 PM

Daj preveri se IziMobil, jaz placujem 6,90€/mesec in sem ful zadovoljna, nikoli ne porabim vseh enot.

Bob ima tasca pa je tudi zadovoljna
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#615 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6742 posts

Posted 18 March 2019 - 08:54 PM

Midva imava bob, zadovoljna.
  • 0

#616 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27957 posts

Posted 18 March 2019 - 10:30 PM

Okrog mene jih ima tudi kar nekaj Bob in so vsi zadovoljni.
Jaz imam Hot, tudi zadovoljna, edino z iPhona se (zaradi nekih tehničnih omejitev, ki jih kao rešujejo z Applom že dve leti) ne da MMS pošiljat (sprejemaš lahko).

Imam pa paket HotMaxi za 9.99 EUR mesečno, dosedaj še nisem nikoli vsega izkoristila.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#617 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23384 posts

Posted 19 March 2019 - 03:53 PM

S Hot ne poznam nikogar, jih pa kar nekaj, ki so na Bob, raznoraznih paketih. Itak imajo skoz neke kao akcije in kolikor se spomnim, so kdaj tudi paketi, ki vključujejo tudi spodobno količino mobilnih podatkov, ki je vsaj za moje pojme čisto dovolj. Edino mms-ov njihovi paketi ne vključujejo? Ampak saj se jih pa tudi ne pošilja tako pogosto, pa tudi dragi niso, če kdaj pošlješ. Se mi zdi, da so govorili, da Bob tudi nima tiste funkcije, kjer dobiš sms o zgrešenem klicu v času, ko si bil nedosegljiv, ne vem pa, če je to res. Če ti je to kaj pomembno.

Moja kolegica in njen fant imata oba že dolgo Bob in sta zadovoljna, moj brat tudi. Signal je pa od A1 in bi tudi moral bit skoraj povsod. Jaz sem tudi že večkrat razmišljala, da bi šla na Bob, ker so cene paketov povsod zelo visoke, ampak me je na koncu vedno premamila kakšna bolj ugodna cena novega telefona, ki sem ga dobila ob vezavi. Čeprav sem na koncu verjetno vseeno dražje prišla skozi...heh.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#618 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6742 posts

Posted 19 March 2019 - 04:05 PM

Se mi zdi, da so govorili, da Bob tudi nima tiste funkcije, kjer dobiš sms o zgrešenem klicu v času, ko si bil nedosegljiv, ne vem pa, če je to res.

Ni res. Jaz dobivam.
  • 0

#619 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17675 posts

Posted 19 March 2019 - 06:19 PM

Mayckica, imaš Izi S za 6000 enot? Lovi dobro? Ta je v akciji za 6,90, kar je đabe...ampak se bojim, da je mogoče vseeno premalo enot zame.
Še najbolj od vseh bi mojim potrebam ustregel paket Hit bob za 8 €. Do konca meseca še ostajam na Telemachu, bom pa šla v poslovalnice poizvedovat pa tudi direktno njih vprašat, če mi lahko sploh kaj konkurenčnega ponudijo. :D
Coco*, a za T2 rabiš pa najprej fiksne storitve imet? Meni to odpade, sicer plačujemo fiksno T2 internet, ampak je na ime najemodajalca in se nočem jajcat s tem.
  • 0

Bill Bullard

#620 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17409 posts

Posted 19 March 2019 - 06:45 PM

Izi je na Telekomu, Bob pa A1, tako da je pokrito kolikor je pri tema dvema.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users