Jump to content

Photo

Nega mešane in / ali mastne kože

• Please log in to reply
1454 replies to this topic

#601 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 11 November 2007 - 11:12 PM

Uuu,samo še cena me zanima, prosim. oops.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#602 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 12 November 2007 - 07:53 AM

Lala, tako je.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#603 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 12 November 2007 - 04:51 PM

QUOTE(TASH @ 11. 11. 2007 - 23:12) View Post

Uuu,samo še cena me zanima, prosim. oops.gif

45€ ohmy.gif
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#604 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 12 November 2007 - 05:23 PM

Sej ni offtopic, če se tuki o tem pogovarjava, ane?
A se ti zdi vredno? Mene ful mika oops.gif , sam če pa ni nič posebnga, mi je pa mal velik dat tok.

• 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#605 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 12 November 2007 - 05:26 PM

To je mehanski piling?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#606 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 12 November 2007 - 05:41 PM

Jah, meni je ful v redu. Ker prav čutiš kako ti "odpre" in sčisti kožo. Ne samo, da ti odstrani odmrle delce, ampak ti tudi pripravi kožo na to, da bo lahko vpila tisto kar boš dala potem gor. Ker npr. če si ne lepo očistiš kože vsaj 1x- 2x na teden s pilingom, tudi tiste kremce in toniki, ki jih boš dala potem gor ne bodo meli učinka. Dobiš pa ful dosti pilinga(75 g) in se ga res porabi minimalno. Torej, pomojem se.

Mehanski piling? Ne vem kaj bi blo to oops.gif
  • 0

#607 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 November 2007 - 05:47 PM

Mehanski je ta, ki ma notr kroglice in te kroglice ob masiranju obraza odstranjujejo odmrle celice. Takih pilingov je največ, tudi vsi za telo delujejo po tem principu. Kemični je pa tisti, ki vsebuje AHA in BHA kisline, ki odstranjujejo povrhnjico in pospešujejo obnavljanje kože. Pa še encimski je, kjer pa encimi odstranjujejo povrhnjico. In tle me zanima, za kakšen piling gre.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#608 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 12 November 2007 - 06:00 PM

No...tle dobiš tak prahec, drobne krogljice, ampak res zelo drobne in jim moraš dodati par kapljic vode. Potem pa na obraz. To je to.
  • 0

#609 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 12 November 2007 - 06:01 PM

Si me čist navdušla. oops.gif w00t2.gif

Try Dermalogica’s award winning exfoliator. This unique, Rice-based enzyme powder activates upon contact with water, releasing Papain, Salicylic Acid and Rice Enzymes to smooth the skin and accelerate cell renewal. Dermalogica’s unique Skin Brightening Complex of Bearberry, Aspergillus, Grapefruit and Liquorice helps to balance uneven skin pigmentation. Active agents derived from Rice Bran and Rice Extract help to regulate melanin production while micro-exfoliating dead cells. A super-soothing blend of Green Tea, Ginkgo and Colloidal Oatmeal calms inflammation, leaving the skin extraordinarily clear and refreshed. Gentle enough to use on a daily basis. Fragrance free.
  • Removes dull surface debris or reveal brighter, smoother skin.
  • Stimulates cell renewal.
  • Gentle enough for daily use.
  • Skin Brightening ingredients help balance uneven pigmentation.
Tuki ima tudi večinoma dobre ocene, sam kaj je zdej? Kemični? huh.gif
  • 0

- Buddha

#610 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 November 2007 - 06:05 PM

V bistvu je kombiniran. Encimski in kislinski (kemični), ker vsebuje riževe encime in salicilno kislino. Jaz bi ga tudi kar vzela, deluje izredno kvalitetno, ampak:

1. mi je predrag
2. sploh ne vem, kje se ga da kupit
  • 0

#611 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 12 November 2007 - 06:07 PM

V salonih, baje. Jst bi šla ful kam prosit za tester. laugh.gif oops.gif
  • 0

- Buddha

#612 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 November 2007 - 06:09 PM

Mene odbija to, da moraš it v salon nabavit. Če bi imeli v trgovini, bi blo drgač ...
  • 0

#613 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 12 November 2007 - 06:11 PM

QUOTE(DiLeMa @ 12. 11. 2007 - 18:09) View Post
Mene odbija to, da moraš it v salon nabavit. Če bi imeli v trgovini, bi blo drgač ...

Zakaj pa? Ker meni tudi, mi je ful neprijetno, ne vem zakaj. ohmy.gif

• 0

- Buddha

#614 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 November 2007 - 06:18 PM

Ma ne, ko ne vem sploh, v katerih salonih to držijo, verjetno ne v vsakem. Pa salon tud ni isto ko trgovina in ponavad folk ne hodi tja sam kupovat, ampak tud na kako nego. In pol se blesavo počutim.
  • 0

#615 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 12 November 2007 - 07:38 PM

Ikzekli. rolleyes.gif Drugače se ga na hqhair naročit in je 38€, samo kaj ko ne vem če mi bo ustrezal, bi vseeno rada sprobala prej. Škoda, da se ne da naročit vzročkov, pri vsaki taki dragi stvari, bi imo moral bit na razpolago. Ups, sm že offtopic.

• 0

- Buddha

#616 LADY_A

LADY_A

sramežljivec

• Člani
  • 21 posts

Posted 13 November 2007 - 10:04 AM

QUOTE(TASH @ 12. 11. 2007 - 18:11) View Post

Zakaj pa? Ker meni tudi, mi je ful neprijetno, ne vem zakaj. ohmy.gif

če ti ena stvar odgovarja pa če prodajajo samo v salonih..pejt tja pa kup.zato se pa prodaja. nikjer ne piše, da morš še na nego prej. da se pa prodaja samo v salonih je pa zato ker je to profesionalna salonska kozmetika...
  • 0

#617 Nymph

Nymph

sramežljivec

• Člani
  • 3 posts

Posted 13 November 2007 - 01:44 PM

Pozdravljene,

Sem nova na tem forumu in me zanima če je nega moje mešane/mastne kože pravilna.
Uporabljam naslednje izdelke:
- Neutrogrena visibli clear 2 in 1
- Garnier Essentials(zeleni)
- Sans Soucis Multi Skin

Imam probleme s T-predelom(nosom), ki se sveti in z mazolji ,ki se mi zadnje čase kljub negi pojavljajo predvsem po vratu in so več ali manj podkožni.

Zanima me kakšno mnenje imate glede Sans Soucis kreme. Sestava je sledeča:
Water(Aqua), Caprylic/Capric Triglyceride, Methylsilanol Mannuronate, Yeast(Faex) Extract, Propylene Glycol, Cetyl Alcohol, Glycerin, Willow(Salix Alba) Bark Extract, Cucumber(Cucumis Sativus) Extract, Lauroyl Lysine, Steareth-20, Myristyl Myristate, Dimethicone, Polyisoprene, Soybean(Glycine Soja) Sterol, Bisabolol, Tromethamine, Carbomer, Phenoxyethanol, Fragrance(Parfum), Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Sorbitol, Potassium Sorbate, Propylparaben, Methylparaben, Sodium Methylpraben, Ammonium Glycyrrhizate.

Piše tudi, da je lahka 24-urna krema za mešano kožo, ki naj bi vsrkala preobilne izločke lojnic in potem naj nebi bilo več mastnega sijaja. Meni je sicer ta krema zelo popravila kožo, naredi jo tudi bolj gladko/mehko, vendar se še vedno svetim, če jo pa ne uporabljam se mi stanje z mazolji še bolj poslabša.
Zanima me, če obstaja kakšna druga lahka krema za mešano kožo po kateri bi se res nehala svetit in da ne maši pore?
Imela sem tudi že kreme kot so Anti Acne-Pura Natura, Superdefense in Garnier Fresh vendar se mi stanje ni izboljšalo.

Lep pozdrav biggrin.gif
  • 0

#618 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 13 November 2007 - 01:57 PM

Ta krema je kar precej komedogena, tako da možno da ti povzroča mozolje.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#619 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 13 November 2007 - 02:20 PM

Proti svetenju se uporabljajo pudri.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#620 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 13 November 2007 - 02:33 PM

QUOTE(Nymph @ 13. 11. 2007 - 13:44) View Post

Zanima me, če obstaja kakšna druga lahka krema za mešano kožo po kateri bi se res nehala svetit in da ne maši pore?

Edine matirajoče kreme ki mi padejo na pamet so: L'occitane sivkin losjon, Garnier Pure, pa Clinique - DDMG bi ti tudi najbrž ustrezala. Drugače pa kot je Sonchika rekla, lahko si pomagaš s pudrom.

Imela sem tudi že kreme kot so Anti Acne-Pura Natura, Superdefense in Garnier Fresh vendar se mi stanje ni izboljšalo.

Stanje glede mozoljev se ti po teh kremah niti ne more popravit, ker ne usebujejo nič takega kar bi na to učinkovalo. Omisli si kej z AHA/BHA kislinami. smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users