Nega mešane in / ali mastne kože
Posted 11 November 2007 - 11:12 PM

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 12 November 2007 - 07:53 AM
Posted 12 November 2007 - 05:23 PM
A se ti zdi vredno? Mene ful mika

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 12 November 2007 - 05:26 PM
Posted 12 November 2007 - 05:41 PM
Mehanski piling? Ne vem kaj bi blo to

Posted 12 November 2007 - 05:47 PM
Posted 12 November 2007 - 06:00 PM
Posted 12 November 2007 - 06:01 PM

Try Dermalogica’s award winning exfoliator. This unique, Rice-based enzyme powder activates upon contact with water, releasing Papain, Salicylic Acid and Rice Enzymes to smooth the skin and accelerate cell renewal. Dermalogica’s unique Skin Brightening Complex of Bearberry, Aspergillus, Grapefruit and Liquorice helps to balance uneven skin pigmentation. Active agents derived from Rice Bran and Rice Extract help to regulate melanin production while micro-exfoliating dead cells. A super-soothing blend of Green Tea, Ginkgo and Colloidal Oatmeal calms inflammation, leaving the skin extraordinarily clear and refreshed. Gentle enough to use on a daily basis. Fragrance free.
- Removes dull surface debris or reveal brighter, smoother skin.
- Stimulates cell renewal.
- Gentle enough for daily use.
- Skin Brightening ingredients help balance uneven pigmentation.

- Buddha
Posted 12 November 2007 - 06:05 PM
1. mi je predrag
2. sploh ne vem, kje se ga da kupit
Posted 12 November 2007 - 06:07 PM

- Buddha
Posted 12 November 2007 - 06:09 PM
Posted 12 November 2007 - 06:11 PM
Zakaj pa? Ker meni tudi, mi je ful neprijetno, ne vem zakaj.

- Buddha
Posted 12 November 2007 - 06:18 PM
Posted 12 November 2007 - 07:38 PM

- Buddha
Posted 13 November 2007 - 10:04 AM
Zakaj pa? Ker meni tudi, mi je ful neprijetno, ne vem zakaj.

če ti ena stvar odgovarja pa če prodajajo samo v salonih..pejt tja pa kup.zato se pa prodaja. nikjer ne piše, da morš še na nego prej. da se pa prodaja samo v salonih je pa zato ker je to profesionalna salonska kozmetika...
Posted 13 November 2007 - 01:44 PM
Sem nova na tem forumu in me zanima če je nega moje mešane/mastne kože pravilna.
Uporabljam naslednje izdelke:
- Neutrogrena visibli clear 2 in 1
- Garnier Essentials(zeleni)
- Sans Soucis Multi Skin
Imam probleme s T-predelom(nosom), ki se sveti in z mazolji ,ki se mi zadnje čase kljub negi pojavljajo predvsem po vratu in so več ali manj podkožni.
Zanima me kakšno mnenje imate glede Sans Soucis kreme. Sestava je sledeča:
Water(Aqua), Caprylic/Capric Triglyceride, Methylsilanol Mannuronate, Yeast(Faex) Extract, Propylene Glycol, Cetyl Alcohol, Glycerin, Willow(Salix Alba) Bark Extract, Cucumber(Cucumis Sativus) Extract, Lauroyl Lysine, Steareth-20, Myristyl Myristate, Dimethicone, Polyisoprene, Soybean(Glycine Soja) Sterol, Bisabolol, Tromethamine, Carbomer, Phenoxyethanol, Fragrance(Parfum), Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Sorbitol, Potassium Sorbate, Propylparaben, Methylparaben, Sodium Methylpraben, Ammonium Glycyrrhizate.
Piše tudi, da je lahka 24-urna krema za mešano kožo, ki naj bi vsrkala preobilne izločke lojnic in potem naj nebi bilo več mastnega sijaja. Meni je sicer ta krema zelo popravila kožo, naredi jo tudi bolj gladko/mehko, vendar se še vedno svetim, če jo pa ne uporabljam se mi stanje z mazolji še bolj poslabša.
Zanima me, če obstaja kakšna druga lahka krema za mešano kožo po kateri bi se res nehala svetit in da ne maši pore?
Imela sem tudi že kreme kot so Anti Acne-Pura Natura, Superdefense in Garnier Fresh vendar se mi stanje ni izboljšalo.
Lep pozdrav

Posted 13 November 2007 - 01:57 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 13 November 2007 - 02:20 PM
Posted 13 November 2007 - 02:33 PM
Zanima me, če obstaja kakšna druga lahka krema za mešano kožo po kateri bi se res nehala svetit in da ne maši pore?
Edine matirajoče kreme ki mi padejo na pamet so: L'occitane sivkin losjon, Garnier Pure, pa Clinique - DDMG bi ti tudi najbrž ustrezala. Drugače pa kot je Sonchika rekla, lahko si pomagaš s pudrom.
Stanje glede mozoljev se ti po teh kremah niti ne more popravit, ker ne usebujejo nič takega kar bi na to učinkovalo. Omisli si kej z AHA/BHA kislinami.

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users