Na tej sliki je še oblečena. EMA
Posted 01 February 2009 - 10:34 PM
Na tej sliki je še oblečena.
Posted 01 February 2009 - 10:37 PM
Užitek mi je bil pogledati dolge frise shemale Mance in Lange, ki so se patetično združili, da bi končno že šli migat na Evrovizijo in ob tem trojno orgazmirali. Sama sreča, da jim ni uspelo - čeprav so dobili največ točk od publike ... je zelo zgovorno, kakšni so Slovenceljni oz. kdo je glasoval.
Ja meni tudi, no, sicer nimam nič osebno proti enim ne drugi, ampak mi je vse skupaj izpadlo komično če že ne patetično - zdaj pa spet jok na drevo, da jih je strokovna žirija nategnila pa yada yada yada, spet bodo vsi bogi in spet s(m) vsi proti Romom.
Pa kaj še!!
Za Omarja mi je škoda, mi je bil všeč.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 01 February 2009 - 10:37 PM
Posted 01 February 2009 - 10:46 PM
Posted 01 February 2009 - 10:55 PM
Mi mamo res veliko Šimejlov
Men je bil Omar najboljši.
Eva Černe pa ne zna več pet.
Posted 01 February 2009 - 10:56 PM
Posted 01 February 2009 - 11:03 PM
Posted 01 February 2009 - 11:59 PM
Ne vem, od kje, pismo, ljudem, da dajo 12 točk tej Langi??
Kle v Quartissimo so pa sami znani, hehe
A res? Jaz Matjaža poznam samo preko branja njegovga bloga.
Posted 02 February 2009 - 01:24 AM
Čuki so mi bli dizaster, Blonde tudi.
Pa Alya in un Rudi.
Samuel Lucas (wtf iz kje so njega nadli) je malo zamoril sceno, je bil bolj neka kopija Neka-a.
Karmen je bila obupna. Sirkova prav tako.
Eva Černe meni ne potegne, sploh je imela slab komad, isto velja za Nuško, to sva ugotavljali skupaj z reo
Quartisiimo pa ... Kaj jst vem, srednja žalost.
Dima Bilan je tak smeh no
Voditelja in tile skeči; od predstavitvenih videov, do green rooma itd je bil OBUP!!! Meni tovrstni humor ne pali AT ALL zato tudi ne obiskujem slovenskih gledališč .bruh: in ne gledam slovenskih filmov
Btw, Martina Majerle ki poje s Quartisiimo je bojda Hrvatica.

In kaj za hudiča bi rada Petra Slapar?! S slačenjem vsepovsod, nekim grotesknim in patetičnim amaterskim pr0n muvijem ji ni uspelo ... zdaj bi se pa rada kar naenkrat prelevila v resno pevko? Cut the crap, cheap, ugly bitch. Prišlo mi je tudi na uho, da bi naj šla na operacijo glasilk.
O ja ženska je poden od podna.Bolj jo poznajo po pr0niču in pijanskih ekscesih. Sem prebrala na nekem forumu, da je bojda stalno nažgana in čisto prepita.
Ej eksekli, s tem da se jaz bolj nagibam k osuplosti. Fak no.
Isto se mi zdio komičen Naber, ki je pizduliral kako so mu vsilili neki pop imiđ, pa je potem za naslednji album kao prešaltal na rock, zdej pa spet nazaj na baladicah. O.o Pa kao je govoril da ne gre več na EMO bla bla bla. My ass.
Helena me je pa prvič presenetila s svojim glasom
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 02 February 2009 - 09:47 AM
Btw, Martina Majerle ki poje s Quartisiimo je bojda Hrvatica.
Helena me je pa prvič presenetila s svojim glasom
Ahaaa, mi je jasno zdaj zakaj so v ang peli.
Meni je Helena carka, tako in drugače, glas ima fenomenalen. Ja.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 02 February 2009 - 09:51 AM
Jst še zmerej upam (čeprav vem, da ne bo prišlo do tega), da bi se združile Nuša Derenda, Darja Švajger in Alenka Godec. To bi bil ful dobr trio...
Posted 02 February 2009 - 10:02 AM
Posted 02 February 2009 - 10:34 AM
Jst še zmerej upam (čeprav vem, da ne bo prišlo do tega), da bi se združile Nuša Derenda, Darja Švajger in Alenka Godec. To bi bil ful dobr trio...
Posted 02 February 2009 - 10:34 AM
Drugače pa so oni itak na playback igral (glasba mora biti vnaprej posneta). Praktično je nemogoče tako violončelo igrat
Posted 02 February 2009 - 10:42 AM
Posted 02 February 2009 - 10:45 AM
Samo za razmislek:če bi bil lanski sistem bi v veliko finale prišli Langa z Manco in Čuki. U madoniš kaka jaka izbira
A ni bilo lani tako, da so se točke publike in ''strokovne'' žirije seštele, potem sta pa tista dva z največ točkami prišla v finale in tam je glasovala samo publika
Drugače je bila pa večina bruh. Všeč mi je bil Omar pa Mitja. Največji dizastr je bila Gloria, ta še za na kor ne bi bila
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 02 February 2009 - 10:51 AM
Sm gledala dans rezultate od telefonskega glasovanja in so Langa ubistvu podrli rekord preko 22.000 glasov, druguvršeni Čuki so mel šele okol 8.000.
Posted 02 February 2009 - 10:56 AM
OK, so zabavni in popolnoma neškodljivi, ampak neprimerni za na EMO.
Gloria se bo zapisala med legende, EME, zapomnite si.
Posted 02 February 2009 - 11:17 AM
voditeljica je bla pa totalno antipatična, za znoret. ne vem, a res ne premoremo parih spodobnih voditeljev al kaj :S. pa tist "zum zum", wtf?
Posted 02 February 2009 - 11:27 AM
Manca Špik in Langa bojkotirajo zabavo po EMI (lol)
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users