Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#601 **Alenka**

**Alenka**

sramežljivec

• Člani
  • 26 posts

Posted 09 February 2007 - 08:33 AM

Sem mislila, da je dražja. Joj, ne vem, če ne bom danes malo v Lush zavila, da jo nabavim.
  • 0

#602 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 09 February 2007 - 05:17 PM

QUOTE(tašika @ 6. 2. 2007 - 20:02) View Post

Zanima ma kok so kej radodarni z testerji od Cosmetic lad.

no, dans sm končno pršla do svojga testerja. mini lonček, not pa en flek od kreme. predvidevam da bo za dvakrat.
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#603 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 February 2007 - 06:47 PM

Hja no, tudi ne morete pričakovati, da vam bodo naflockali notri za en mesec, a ne. Čeprav po treh, štirih nanosih res ne moreš ugotoviti, če ti krema ustreza ali ne. Ampak bolje išta nego ništa v tem primeru.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#604 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 09 February 2007 - 08:24 PM

js sam poročam, kako je z radodarnostjo. flek pač. če me bo pa ta flek prepriču, bom pa vidla
  • 0

#605 Schpella

Schpella

sramežljivec

• Člani
  • 46 posts

Posted 09 February 2007 - 08:24 PM

QUOTE(**Alenka** @ 9. 2. 2007 - 8:30) View Post

Mene pa Karma parfum matra, mi super diši.

Alenka, Karma Kream losion je dobra alternativa če bi se ti parfum zdel predrag - vonj je še vedno dovolj intenziven, pa še vlaži dobro. Za moj študentski proračun je 23 evrov za tisto bogo flaškico parfuma malo preveč, sploh ker vem da se ne bi znala upret nenehnemu škrofljenju z njim smile.gif

Miss69, spraševala si za dolgotrajen učinek Cosmetic warriorja... žal me tele maskice niso tako zelo impresionirale da bi jo večkrat sprobala, tako da ne vem. Se mi pa zdi da bi znala bit ta maska za dolgotrajnejšo uporabo malce agresivna. Pa nimam glih občutljive kože.

Včeraj sem ugotovila da masažna ploščica Amazonian naredi svileno gladke noge ko iz reklame... pa še malo se svetijo thumbup.gif ima še katera druga kako tako alternativno uporabo kakega Lushevega proizvoda?

• 0
Takle mamo.

#606 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26104 posts

Posted 09 February 2007 - 10:26 PM

Slišala sem, da so testerji predvsem in samo zato, da vidiš, ali imaš kakšne alergične reakcije na kremo oz. proizvod.
  • 0

#607 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 10 February 2007 - 10:42 AM

men je šelerjevo korenje šele po ene 5 dneh spustilo izpuščaje. po enem nanosu pa ne vem, če bi se res kej realnga pokazal.

Edit: sm ugotovila, da je bo zarad fine mazljivosti in male porabe dovolj za ene 2-3 dni. po prvem nanosu mi je zelo všeč, pa diši tut tko lepo.
  • 0

#608 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16984 posts

Posted 10 February 2007 - 01:34 PM

Meni pa včeraj ni uspelo pridet v Lusha. Mal mi je šlo z časom na knap, pa zelo sm bila utrujena. No pa drugič, enkrat.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#609 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 10 February 2007 - 02:19 PM

Mam eno vprašanje (spet tongue.gif )...sem se odločila, da fantu za valentinovo podarim, kaj iz Lusha (predvsem za to, ker mi je prepovedal, kupit karkoli)...pa sem se odločila, da kupam nekaj za oba (in mi ne bo mogel kaj očitat tongue.gif )...v mislih imam kakšno kopel (ker se kar veliko razvajama v takšni obliki)....oziroma kaj podobnega....kar bi bilo kao skupno (za oba)...tak, da bi rabla mal pomoči...sem že "Lush virgin" laugh.gif laugh.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#610 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 February 2007 - 02:57 PM

Za oba bi res najbolj v poštev prišla kakšna kopel. Če sta ljubitelja pen, potem kakšen bubble bar (jaz mam izkušnje s The Comforter in pa Christmas Kisses (za tole dvomim, da jo boš dobila no, ker je bla LE) - lahko si prebereš tudi ocene v ustreznem podforumu). Če pa nista ljubitelja pen, pa potem kakšno kopalno kuglo - meni so vse bolj al manj iste, niso me kaj posebej navdušile (no, Butterball bi naj bla kar negovalna, Honey Bee je tudi precej vredu, taka bolj girly je Think Pink - tudi za te vse imaš ocene). V poštev za oba bi prišla tudi kakšna masažna ploščica - Fever je moja omiljena.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#611 asja_

asja_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 138 posts

Posted 10 February 2007 - 03:10 PM

Špelca ravno sem prišla gor na forum z namenom da vprašam natanko enako stvar kot ti glede valantinovega in obdarovanj v smislu s kakšnimi kopelmi biggrin.gif

Tud jst sm se enako kot ti odločila za nakup kakšne kopeli ali pa masažne ploščice za skupno uporabo.

Jenna kaj pa če Lush primerjam z Loccitanom- kje se najde več takih praktičnih malih stavri za skupno uporabo? Najbrž v Lushu? Ker Loccitane ima kolikor jaz vem bolj stvari v "konkretnih" pakungah, recmo kopel v steklenički in ne v obliki krogle.
  • 0

#612 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 10 February 2007 - 03:21 PM

QUOTE(asja_ @ 10. 2. 2007 - 15:10) View Post

Špelca ravno sem prišla gor na forum z namenom da vprašam natanko enako stvar kot ti glede valantinovega in obdarovanj v smislu s kakšnimi kopelmi biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif

jenna hvala biggrin.gif ...bom v ponedeljek zavila v Lusha in nabavila stvar thumbup.gif uh...komaj čakam sredo zvečer wub.gif
  • 0

#613 asja_

asja_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 138 posts

Posted 10 February 2007 - 03:34 PM

jenna hvala biggrin.gif ...bom v ponedeljek zavila v Lusha in nabavila stvar thumbup.gif uh...komaj čakam sredo zvečer wub.gif
[/quote]

Enako biggrin.gif

• 0

#614 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 February 2007 - 03:40 PM

QUOTE(asja_ @ 10. 2. 2007 - 15:10) View Post
Jenna kaj pa če Lush primerjam z Loccitanom- kje se najde več takih praktičnih malih stavri za skupno uporabo? Najbrž v Lushu? Ker Loccitane ima kolikor jaz vem bolj stvari v "konkretnih" pakungah, recmo kopel v steklenički in ne v obliki krogle.

Zagotovo v Lushu! Sploh kar se kopeli tiče, pa masažnih ploščic, a ne. Da ne omenjam, da je enkrat ceneje v Lushu in meni bolj simpatično, kar se tiče takšnih reči.

• 0

#615 Schpella

Schpella

sramežljivec

• Člani
  • 46 posts

Posted 10 February 2007 - 05:30 PM

Za skupne kopeli bi ble v redu stvari z uniseks izgledom in vonjem (si ne predstavljam mojga, ki bi z nevem kakšnim veseljem skočil v banjo z roza vodo in se pustil umivat z milom v obliki srčka - ah rolleyes.gif )

Zelo eksotična bi znala bit kopel s kuglo Big blue pa penečo kopeljo Blue skies and fluffy white clouds. Oboje diši zelo sveže.

Lahko tud kako začinjeno varianto užgeta... npr. Marathon penečo kopel! Dobro se kombinira z Avobath kuglo (zelena barva, peneča kopel je pa oranžna in tak zanimiv odtenek ven pride)

Al pa Avobath kugla s penečo kopeljo Karma... mmmmmm... ta je zakon.

Če pa tvoj fant nima izrazitih fobij do romantično dišečih stvari, pa probaj s Think pink kuglo (ma še majhne papirnate srčke not in res lepo zgleda v vodi), na katero pravzaprav paše katerakoli peneča kopel s sladkim vonjem (priporočam Bathos, ki diši po vijolicah).

Mater, tole bi pa znala nakladat v nedogled, res nisem vedla kakšn Lush freak sem. Ampak bodi dovolj biggrin.gif
  • 0
Takle mamo.

#616 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 February 2007 - 05:49 PM

QUOTE(Schpella @ 10. 2. 2007 - 17:30) View Post
Če pa tvoj fant nima izrazitih fobij do romantično dišečih stvari, pa probaj s Think pink kuglo

laugh.gif

Moj je bil kar malo preplašen, ko sem mu pokazala, v kaj bo moral se it namakat (Think Pink).

• 0

#617 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 10 February 2007 - 07:04 PM

QUOTE(Jenna @ 10. 2. 2007 - 17:49) View Post

laugh.gif

Moj je bil kar malo preplašen, ko sem mu pokazala, v kaj bo moral se it namakat (Think Pink).

mislim, da mojega nebi pretirano brigala barva,...glavno, da je v njej glavni zadetek (seveda jaz, v brezoblečni opravi) laugh.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0

#618 **Alenka**

**Alenka**

sramežljivec

• Člani
  • 26 posts

Posted 10 February 2007 - 07:16 PM

Schpella kremo Karma kream že imam, sem si pa včeraj vzela še parfum. Je bil 26 €, meni se ne zdi drag, ker je en špric dovolj (max. dva), saj je parfum zelo koncentriran. Za ta denar dobiš običajno v drogerijah kakšne cenene toaletne vode, ki niti dve uri ne zdržijo, ta pa zdrži zelo dolgo.

Me pa nekaj zanima. Sem rekla tudi za tester Cosmetic lad kreme. Mi jo je dala v lonček, ampak iz embalaže na pumpico, kaj ni ta krema v lončku? Sedaj pa ne vem kaj mi je dala, nisem pa videla testerja, napisa. Je pa krema fajn, je mogoče le tester v taki embalaži?
Aja, pa ceno spt pozabila pogledat, se je mudilo, koliko stane Cosmetic lad? Hvala.
  • 0

#619 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 February 2007 - 08:08 PM

QUOTE(špelca @ 10. 2. 2007 - 19:04) View Post
mislim, da mojega nebi pretirano brigala barva,...glavno, da je v njej glavni zadetek (seveda jaz, v brezoblečni opravi) laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Ja saj moj je tudi kar hitro skočil noter, ko sem se jaz začela namakat... =)

**Alenka**,
oriđinal pakunga od Cosmetic Lad je posodica, možno, da imajo za testerje dajat na pumpico (da so prenovili embalažo, močno dvomim). Cena pa je natanko 10,80 eur (imaš tudi opise te kreme od soforumašic pod ustreznim podforumom).

• 0

#620 **Alenka**

**Alenka**

sramežljivec

• Člani
  • 26 posts

Posted 11 February 2007 - 12:41 PM

Ja, možno, da imajo tester na pumpico. Hvala, bom malo pregledala še drugje, ni bilo časa do sedaj, grem pogledat ocene. No, če je ta prava, potem je fajn, si mažem tester sedaj že 3 dni.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users