LUSH
Posted 09 February 2007 - 08:33 AM
Posted 09 February 2007 - 05:17 PM
Zanima ma kok so kej radodarni z testerji od Cosmetic lad.
no, dans sm končno pršla do svojga testerja. mini lonček, not pa en flek od kreme. predvidevam da bo za dvakrat.
Posted 09 February 2007 - 06:47 PM
Hja no, tudi ne morete pričakovati, da vam bodo naflockali notri za en mesec, a ne. Čeprav po treh, štirih nanosih res ne moreš ugotoviti, če ti krema ustreza ali ne. Ampak bolje išta nego ništa v tem primeru.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 09 February 2007 - 08:24 PM
Posted 09 February 2007 - 08:24 PM
Mene pa Karma parfum matra, mi super diši.
Alenka, Karma Kream losion je dobra alternativa če bi se ti parfum zdel predrag - vonj je še vedno dovolj intenziven, pa še vlaži dobro. Za moj študentski proračun je 23 evrov za tisto bogo flaškico parfuma malo preveč, sploh ker vem da se ne bi znala upret nenehnemu škrofljenju z njim

Miss69, spraševala si za dolgotrajen učinek Cosmetic warriorja... žal me tele maskice niso tako zelo impresionirale da bi jo večkrat sprobala, tako da ne vem. Se mi pa zdi da bi znala bit ta maska za dolgotrajnejšo uporabo malce agresivna. Pa nimam glih občutljive kože.
Včeraj sem ugotovila da masažna ploščica Amazonian naredi svileno gladke noge ko iz reklame... pa še malo se svetijo

Posted 09 February 2007 - 10:26 PM
Posted 10 February 2007 - 10:42 AM
Edit: sm ugotovila, da je bo zarad fine mazljivosti in male porabe dovolj za ene 2-3 dni. po prvem nanosu mi je zelo všeč, pa diši tut tko lepo.
Posted 10 February 2007 - 01:34 PM
[Napoleon]
Posted 10 February 2007 - 02:19 PM

Posted 10 February 2007 - 02:57 PM
Za oba bi res najbolj v poštev prišla kakšna kopel. Če sta ljubitelja pen, potem kakšen bubble bar (jaz mam izkušnje s The Comforter in pa Christmas Kisses (za tole dvomim, da jo boš dobila no, ker je bla LE) - lahko si prebereš tudi ocene v ustreznem podforumu). Če pa nista ljubitelja pen, pa potem kakšno kopalno kuglo - meni so vse bolj al manj iste, niso me kaj posebej navdušile (no, Butterball bi naj bla kar negovalna, Honey Bee je tudi precej vredu, taka bolj girly je Think Pink - tudi za te vse imaš ocene). V poštev za oba bi prišla tudi kakšna masažna ploščica - Fever je moja omiljena.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 10 February 2007 - 03:10 PM

Tud jst sm se enako kot ti odločila za nakup kakšne kopeli ali pa masažne ploščice za skupno uporabo.
Jenna kaj pa če Lush primerjam z Loccitanom- kje se najde več takih praktičnih malih stavri za skupno uporabo? Najbrž v Lushu? Ker Loccitane ima kolikor jaz vem bolj stvari v "konkretnih" pakungah, recmo kopel v steklenički in ne v obliki krogle.
Posted 10 February 2007 - 03:21 PM
Špelca ravno sem prišla gor na forum z namenom da vprašam natanko enako stvar kot ti glede valantinovega in obdarovanj v smislu s kakšnimi kopelmi

jenna hvala

Posted 10 February 2007 - 03:34 PM

[/quote]
Enako

Posted 10 February 2007 - 03:40 PM
Zagotovo v Lushu! Sploh kar se kopeli tiče, pa masažnih ploščic, a ne. Da ne omenjam, da je enkrat ceneje v Lushu in meni bolj simpatično, kar se tiče takšnih reči.
Posted 10 February 2007 - 05:30 PM

Zelo eksotična bi znala bit kopel s kuglo Big blue pa penečo kopeljo Blue skies and fluffy white clouds. Oboje diši zelo sveže.
Lahko tud kako začinjeno varianto užgeta... npr. Marathon penečo kopel! Dobro se kombinira z Avobath kuglo (zelena barva, peneča kopel je pa oranžna in tak zanimiv odtenek ven pride)
Al pa Avobath kugla s penečo kopeljo Karma... mmmmmm... ta je zakon.
Če pa tvoj fant nima izrazitih fobij do romantično dišečih stvari, pa probaj s Think pink kuglo (ma še majhne papirnate srčke not in res lepo zgleda v vodi), na katero pravzaprav paše katerakoli peneča kopel s sladkim vonjem (priporočam Bathos, ki diši po vijolicah).
Mater, tole bi pa znala nakladat v nedogled, res nisem vedla kakšn Lush freak sem. Ampak bodi dovolj

Posted 10 February 2007 - 05:49 PM

Moj je bil kar malo preplašen, ko sem mu pokazala, v kaj bo moral se it namakat (Think Pink).
Posted 10 February 2007 - 07:04 PM

Moj je bil kar malo preplašen, ko sem mu pokazala, v kaj bo moral se it namakat (Think Pink).
mislim, da mojega nebi pretirano brigala barva,...glavno, da je v njej glavni zadetek (seveda jaz, v brezoblečni opravi)

Posted 10 February 2007 - 07:16 PM
Me pa nekaj zanima. Sem rekla tudi za tester Cosmetic lad kreme. Mi jo je dala v lonček, ampak iz embalaže na pumpico, kaj ni ta krema v lončku? Sedaj pa ne vem kaj mi je dala, nisem pa videla testerja, napisa. Je pa krema fajn, je mogoče le tester v taki embalaži?
Aja, pa ceno spt pozabila pogledat, se je mudilo, koliko stane Cosmetic lad? Hvala.
Posted 10 February 2007 - 08:08 PM

Ja saj moj je tudi kar hitro skočil noter, ko sem se jaz začela namakat... =)
**Alenka**,
oriđinal pakunga od Cosmetic Lad je posodica, možno, da imajo za testerje dajat na pumpico (da so prenovili embalažo, močno dvomim). Cena pa je natanko 10,80 eur (imaš tudi opise te kreme od soforumašic pod ustreznim podforumom).
Posted 11 February 2007 - 12:41 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users