Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#601 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 13 January 2007 - 10:50 PM

Sanjala sm da sva šla s kolegom na pivo...sem plačala in mi je kelnarca vrnila v tolarjih. blink.gif laugh.gif
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#602 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26007 posts

Posted 14 January 2007 - 12:38 AM

laugh.gif

men se je sanjal, da smo se js, prjatlca, en sosolc pa se en sprehajal (pojma nimam kje) ... kao 2 parcka, ampak pol smo se nekak zamenjal al kaj js vem ... in kao da se me je en bal, k sm ga premocno odrinla v fori, k me je nekej zafrkaval biggrin.gif weird, totalno.

pol pa iste osebe, ampak smo bli se otroc ... smo nekej po enih dezevnih gozdovih ob rekah hodil pa tko ... in sele k smo zjutrej prsli domov, smo ugotovil, da nismo prespal doma, in da bojo zihr ful jezni starsi, tako da smo pol cez celo mesto bezal pred policaji, k so ze mel nase opise. huh.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#603 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26007 posts

Posted 14 January 2007 - 11:23 AM

ok, new dreams:

nasa familija pa en rokometas smo gledal tv, in me je un zacel nekej objemat ... pol pride druga familija na obisk z enim triatloncem in se js na moc trudim, da ne bi vidu objemanja biggrin.gif pol ta rokometas kr zgine, s triatloncem greva na sprehod, in pol se ena zenska zravn pride z njegove sole in se zacne nekej po njemu obesat (sam ni una, k se dejansko mece za njim biggrin.gif) ... no, pol je una koncno sla, midva sva pa enga mucka najdla laugh.gif.

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#604 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 14 January 2007 - 12:24 PM

js sm mela čist čudne sanje dans. in tok žive, da me še zdele stisne, k se spomnm. torej, sanjala sm da sm šla na nek tabor sam za eno noč in sva se tm z enim modelom zaljubila na prvi pogled takoj. ampak ne tko mal, ampak tist čist do konca. ful se spomnm, da je mel svetle kodraste mal daljše lase, pa ni bil kdo, k bi ga poznala iz resničnega življenja. ampak problem je bil v tem, da nama kao ni blo usojen in sva se po enem dnevu mogla ločt. iskat me je pa pršla moja mama, k ni smela nč vedt, pa tut ostali ne. ne vem, zakaj. potem naslednji kader je bil, da sm ga šla js iskat, in me je neki lovil po enih stopnicah. potem sm se pa zbudila.
ampak tok resničn filing zaljubljenosti je bil, da mi je blo čist hudo, k sm se zbudla. ne maram takih sanj. blink.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#605 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15243 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 14 January 2007 - 02:05 PM

Sanjala sem, da sem se lupčkala z enim. Že treeetjič take sanjee! laugh.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#606 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27511 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 14 January 2007 - 06:47 PM

Da me je hotla ena sošolka, s katermo sva se ful skregali, ubit. blink.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#607 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 15 January 2007 - 09:43 PM

da sem rodila otroka, ki je bil v mojih sanjah v oblike in strukture kvadratnega biskivta (pravzaprav je bil biskvit biggrin.gif) in je imel 2 oči. ful sem se sekirala kaj naj zdej s šolo in da nočem postat delavka za tekočim trakom. ostalega pa se ne spomnim
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#608 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27511 posts

Posted 15 January 2007 - 09:54 PM

Ti to resno?! biggrin.gif Hahahaha, hvala ker si mi polepšala večer thumbup.gif
  • 0
Pablo Picasso

#609 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 16 January 2007 - 12:41 AM

joj jz sm sanjala,da sm s špelo karte igrala! laugh.gif

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#610 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 January 2007 - 09:56 AM

Ma neke gluposti o faksu... IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#611 roxy

roxy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1348 posts

Posted 16 January 2007 - 10:10 AM

ma na en pohod smo šli, in jaz sem šla z novimi čevlji za fitnes [aerobiko] laugh.gif pa so me vsi kar neki napadal, če sem zmešana, da grem z novimi čevlji v tiste rovte biggrin.gif ko smo šli pa nazaj se je pa neka lisica motala okrog mene blink.gif kar tko za brezveze laugh.gif kr nekaj v glavnem tongue.gif
  • 0
IPB Image Smo del vesolja - vse v vesolju pa poteka natančno tako kot je treba. IPB Image

#612 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 17 January 2007 - 02:44 PM

Ful dobr sm sanjala. Z mojo best frendico sva se punoč sprehajali naokol pa sepogovarjali in sva pršli ful pozn domov. Njeni so jo nekam postran gledal. Pol sva mogle merkat eno punčko, k neki ni mogla govort. Kasnej sva spet šli v mest in en tip k nama je že enkrat pumagu, mi je naroču kva morm rečt eni osebi k nam neki teži če jo srečam (kr neki) Sam temu prjatlu nism preveč zaupala. Pol sm se pa zbudila. Zadnje cajte ful sanjam.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#613 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27511 posts

Posted 17 January 2007 - 03:05 PM

Jst sem pa sanjala, da je prišu en fantič, ki je bil včasih ful popularen na šoli kao nazaj iz tujine, kjer se je šolal. In je mene neki iskal, jst oa sem sem mu skrivala med nekimi blazinami v telovadnici, kjer je takrat potekalo neko gimnastičarsko tekmovanje. In pol smo bli naenkrat v Aquaparku, je ta fantina srečal mojo mamo in se začel z njo pgovarjat, jst pa sem tačas ušla stran. huh.gif
  • 0
Pablo Picasso

#614 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 18 January 2007 - 11:24 AM

Fak, mene prebija čist! Sanjala sem, da sem bila s prjatlco v Bohinju in je ona bila z enim tipom tm, jaz sem pa srečala sodelavca in me je kr tko po vratu začel lupčkat (js pa čist občutljiva in mi takoj kocine pokonc skočjo), no skratka in full mi je pasal... dobr da sm se zbudila preden se ni začel še kej druzga dogajat k bi me blo pol že sram pred sodelavcem (pa sploh mi ni neki oh in sploh ta sodelovc sam tko, je simpatičen...) oooooooooooo grooooooooozna ssssssmmmm noooooo!

Kje je moj lubi da me zašalta v glav?!?!?! kiss2.gif w00t2.gif yahoo.gif
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#615 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 18 January 2007 - 11:27 AM

Da sem v prevelikih očetovih natikačih tekla čez cesto, kjer ni bilo prehoda za pešce. Bila sem zelo počasna, zato so me ujeli policaji in morala sem plačati 30 eurov kazni. ohmy.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#616 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29848 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 18 January 2007 - 08:25 PM

sanjalo se mi je, da sm šla k Jenni na obisk! oops.gif in pridem js pač k njej in grem spat, ker sem bla full utrujena, potem se zbudim in smo ona, jaz in njen fant sedeli na hodniku na tleh, naslonjeni na steno in se full zavzeto pogovarjali o tem, da je on s koroške. laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#617 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 January 2007 - 09:13 PM

haha Špela thumbup.gif
Zdaj me že sanjaš... oops.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#618 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29848 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 18 January 2007 - 09:56 PM

QUOTE(Jenna @ 18. 1. 2007 - 21:13) View Post

Zdaj me že sanjaš... oops.gif

tih bod, ker če DiLeMa to vid .... oops.gif laugh.gif jah, jebi ga, mi ponoč pač dogaja .... kaj čem zdej .... laugh.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#619 ××me××

××me××

sramežljivec

• Člani
  • 6 posts

Posted 19 January 2007 - 12:44 PM

fala ursha falaXD
i kno i m a sod!!!!!
  • 0

#620 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 20 January 2007 - 09:37 AM

Sm sanjala, d sm bila nova članica družine pri nadaljevanki Sedma nebesa, in da je billa vojna in smo morali pobegniti.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users