Bom Božičku naročila, da mi prinese Sgrassatore Načeloma sem jaz puder dobila tudi že stran z običajnim praškom, sam tu je pa neka čudna pletenina iz sintetike pa še punder je bil koncentriran ne samo zabrisan, ker je s pumpice direktno priletel na pulover.

Čiščenje - najučinkovitejša sredstva in tehnike za boj proti umazaniji v vašem domu
Posted 10 December 2019 - 10:23 AM
Posted 10 December 2019 - 12:00 PM

Pablo Picasso
Posted 10 December 2019 - 01:44 PM
Posted 10 December 2019 - 03:19 PM
Uhhh
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 10 December 2019 - 03:38 PM

Pablo Picasso
Posted 10 December 2019 - 04:19 PM
Posted 10 December 2019 - 08:11 PM
Katere sesalce imate, kakšnega priporočete? Bi nekaj manjšega, da se lahko kam v kot postavi.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 10 December 2019 - 08:23 PM
Miele zelo pohvalijo.
Posted 10 December 2019 - 08:48 PM
Posted 10 December 2019 - 09:05 PM
Posted 11 December 2019 - 09:26 AM
Jaz bi imela Philips Aqua, ker sesa in pomiva pa še pokončen je, ne vem pa, koliko je dejansko dober. Pa enga mini za pajčevine. Bova šla v M Tehniko pogledat, ker imava ful pik za izkoristit.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 11 December 2019 - 09:29 AM
jaz imam pa ogromno vlage v avtu. Zdaj bom dala not razvlažilec in upam, da bo kaj bolje.
Včasih moram pa vseeno s krpo zbrisat sprednje steklo, da lahko takoj speljem in me zanima kakšne krpe priporočate za stekla, da dobro vpijejo/pobrišejo in ne puščajo sledi.
Robčki so premalo opojni (ali pa jih vzamem premalo).
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 11 December 2019 - 09:54 AM
Kaj pa tiste rjave krpe iz jelenje kože? Ampak pazi, da ni sintetična, pač pa naravna.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 11 December 2019 - 09:57 AM
jaz imam pa ogromno vlage v avtu...
Robčki so premalo opojni.
Hahaha, soriiii, ma kera dobra, opojni robčki!!! :-))(
Posted 11 December 2019 - 10:35 AM
Jaz bi imela Philips Aqua, ker sesa in pomiva pa še pokončen je, ne vem pa, koliko je dejansko dober. Pa enga mini za pajčevine. Bova šla v M Tehniko pogledat, ker imava ful pik za izkoristit.
Jaz sem ga gledala, ampak se potem nisem odločila zanj. Nekatere to ne moti, mene bi pa ful, da ne čisti čisto do roba, ampak mu sfali kakšen centimeter. Tisto je treba potem ločeno it pobrisat...
Posted 11 December 2019 - 11:20 AM
Jaz imam nekaj podobnega. Ali pa tiste rjave krpe, ki jih omenja Špela.Sem imela samo robčke pri sebi
Zdaj sem naročila TO brisačko. Če ne bo OK, je menda super za lase not zavit, da se hitreje posušijo
: DHahaha, soriiii, ma kera dobra, opojni robčki!!! :-))(
Sesalec pa klasičen Philipsov.
Še vedno iščem novega baterijskega.
Posted 11 December 2019 - 11:23 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 11 December 2019 - 11:27 AM
Jaz imam dva Philips klasična že mnogo let ter njihovega baterijskega, nisem nikoli imela težav, le baterijskemu je po desetih letih opešala baterija, kar je normalno.
Posted 11 December 2019 - 11:27 AM
Midva sva gledala Bosch, ga ima tud sestra in je zadovoljna. V bistvu je bolj A. gledal, tako da ne vem, kakšne so cene in razlike v modelih.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users