Jump to content

Photo

Mozolji

• Please log in to reply
1813 replies to this topic

#601 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 04 May 2007 - 05:02 PM

Differin je bolj za mozolje, Skinoren za ogrce.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#602 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46012 posts

Posted 04 May 2007 - 05:16 PM

QUOTE(denis @ 3. 5. 2007 - 16:43) View Post

Lep pozdrav vsem

Imam vprasanje kako se znebiti mozoljev po prsih in hrbtu, namrec poskusal sem ze s skinorenom, ampak je ocitno to zdravilo "presvoh", zato sem se odlocil, da povprasam se vas. Ali naj poskusim se z differinom in v koliksem casu naj pricakujem rezultate ? Namrec cez 2 mesca gremo na morje in nocem preziveti pocitnic z majico na plazi cry.gif . Zato bom hvalezen za vse odgovore...

Hvala ze vnaprej
hmm.gif Sicer nisem nek strokovnjak na tem področju, ampak mogoče pa bi bilo pametno zamenjat majčke ki jih nosiš, še sploh če so iz teh materialov, v katerih koža ne diha.

• 0

#603 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 11 May 2007 - 10:03 PM

Jaz sem kakšen mesec nazaj pila zelo velik limonade(nesladkane), jedla limone in nasploh ogromno agrumov in se mi je koža tok izboljšala, niti enga mozolja nisem mela, fant je reku sam waw, ko me je vidu. happy.gif
Zdej sm pa nehala in se mi spet slabša, tko da morm začet spet limone jest. laugh.gif tongue.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#604 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 11 May 2007 - 10:09 PM

Men je enkrat stara mama (ravno sem pri njej kosilo jedla) potegnila obraz k sebi in ga namazala z na pol narezano limono. Mogoče to komu pomaga...meni definitivno ni.
  • 0

#605 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 12 May 2007 - 09:24 AM

QUOTE(TASH @ 11. 5. 2007 - 23:03) View Post

Jaz sem kakšen mesec nazaj pila zelo velik limonade(nesladkane), jedla limone in nasploh ogromno agrumov in se mi je koža tok izboljšala, niti enga mozolja nisem mela, fant je reku sam waw, ko me je vidu. happy.gif
Zdej sm pa nehala in se mi spet slabša, tko da morm začet spet limone jest. laugh.gif tongue.gif

A to si pila tko čez dan al samo zjutraj???
  • 0

#606 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 12 May 2007 - 06:24 PM

Čez dan, tko kar precej sm spila. smile.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#607 Lacrima

Lacrima

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 230 posts

Posted 12 May 2007 - 09:04 PM

Waw! To dejansko deluje? unsure.gif A pa to izključno limona, o kateri je tukaj govora, al to agrumi na splošno?
  • 0
Beauty is only skin deep.

#608 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 12 May 2007 - 09:44 PM

jaz sem pa sedaj že kakšen mesec samo zvečer z niveo po obrazu mažem in nimam od takrat nobenega, niti najmanjšega mozoljčka smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#609 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 12 May 2007 - 09:49 PM

Kolkor jst vem, ti nisi bla nikoli pretirano mozoljasta. smile.gif

Jst jih tudi zdje nimam!! Nekaj bo na temu, tko sm happy smile.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#610 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 12 May 2007 - 10:41 PM

Jah, na vsake par mescev jih je že blo kej .. ene 3 majhni biggrin.gif

zdaj pa popolnoma nič smile.gif
  • 0

#611 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 12 May 2007 - 11:11 PM

QUOTE(Lacrima @ 12. 5. 2007 - 22:04) View Post
Waw! To dejansko deluje? unsure.gif A pa to izključno limona, o kateri je tukaj govora, al to agrumi na splošno?

Limona najbolj, se mi zdi. Seveda to ne pomaga pri tisti ornk problematični koži z aknami, ampak men se je koža kr ščistla. ohmy.gif Pri nekaterih deluje, pri drugih ne i guess. laugh.gif

• 0

- Buddha

#612 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 13 May 2007 - 02:45 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 12. 5. 2007 - 23:41) View Post

Jah, na vsake par mescev jih je že blo kej .. ene 3 majhni biggrin.gif

zdaj pa popolnoma nič smile.gif

s katero niveo pa?
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#613 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 13 May 2007 - 05:07 PM

navadno, univerzalno niveo smile.gif
  • 0

#614 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17588 posts

Posted 13 May 2007 - 05:33 PM

Samo ta je komedogena in mastna, pač nisi občutljiva na komedogene sestavine. =)
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#615 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 13 May 2007 - 06:02 PM

jaz imam recimo po nivei soft ful lepo kožo in nobenih mozoljev, samo je ne uporabljam, ker je zanič po sestavinah. smile.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#616 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 13 May 2007 - 06:33 PM

sade, na tvojem mestu bi jo jaz uporabljala. če sama vidiš, da ti na kožo zelo paše in pred kremo uporabiš kakšen kvaliteten tonik, potem s tako sestavinsko zanič kremo (kar je tudi nivea), ne narediš nekega hudega bav bava smile.gif

nivea soft bi mi bila verjetno boljša, ampak jo doma ne uporabljamo pogosto in je zato tudi trenutno nimamo. samo te navadne itak zmankuje, pa si bom soft naslednjič nabavla. smile.gif

QUOTE(MateYa @ 13. 5. 2007 - 18:33) View Post

Samo ta je komedogena in mastna, pač nisi občutljiva na komedogene sestavine. =)

haha, nisem vedela, da je K laugh.gif pa imam ful gladkejšo kožo po njej, ful fajn smile.gif

mastna pa je zelo ja, samo imam bolj suho kožo, pa si jo dam le zvečer gor in mi je to všeč smile.gif
  • 0

#617 bubbles

bubbles

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 481 posts

Posted 14 May 2007 - 12:57 PM

A meybe kira ve, če je kej narobe če si po obrazu enkrat na dan z vatko potegnem s slano vodo? Ker glede na to, da nej bi sol v morju ful dobr učinkovala na razne mozoljčke itd. potem tut navadni vodi primešana sol nebi mogla škodit...Ali pač? biggrin.gif laugh.gif
  • 0

#618 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 14 May 2007 - 01:20 PM

Izsušila ti bo kožo. Se bojim, da bi ti lahko mozolji potem še bolj udarili ven.
Na morju pa pomaga sonce, ki preprečuje loju, da bi udarilo ven iz kože. Zato je takrat koža lepa, ko pa prideš nazaj domov, pa spet butne loj iz lojnic.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#619 bubbles

bubbles

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 481 posts

Posted 14 May 2007 - 02:05 PM

aha hvala smile.gif Pri meni je pa ravno obratno. Ko sem bla na morju sem mela katastrofalno kožo. Prov tisti gnojni mozolji so se mi delal- grozn.Ko sem pršla domov, je blo pa ql. Samo res ne vem zakaj blink.gif biggrin.gif (obraza pa nisem mela v morju) smile.gif
  • 0

#620 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 14 May 2007 - 02:09 PM

Mogoče si dala gor kakšno kremo za sončenje?
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users