Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#601 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14255 posts

Posted 30 August 2007 - 05:52 PM

QUOTE(Baby @ 29. 8. 2007 - 17:09) View Post

v prahu. ma bedne so vse črne kane

Za črne nimam izkušnje. Kakšna pa je tvoja naravna barva las. Ker če je ful razlike med tvojo in željeno barvo potem je turazlog, ker ne temni za x število odtenkov.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#602 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 30 August 2007 - 10:21 PM

ma js sm se že več kot pred enim mescem pobarvala lase na črno in zdej mam narastek.. sam ni poznat nič!
na škatli piše da iz svetlo rjave rata bolj temna. ne prav lih črna ne... samo vseeno... meni ni nič spremenilo. Mam pa take kostanjevo rjave lase bolj svetle ku temne. Sej js od kane nism pričakovala da mi bo nardila prav črne kot mi je una umetna barva sam neki pa že... :/
  • 0

#603 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14255 posts

Posted 30 August 2007 - 11:16 PM

Ja pol pa verjamem da si razočarana. A to si imela kano od Logone?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#604 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 30 August 2007 - 11:33 PM

ja v prahu
  • 0

#605 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 02 September 2007 - 09:54 PM

Jaz imam pa na zatilju eno tako krastico, lisaj... ali kaj vem kaj je. Vseskozi me srbi pa se skoz praskam in se mi pol odkrhne malo stran... zgine pa kr ne in ne! Kaj mi je narediti?

Anybody?
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#606 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 02 September 2007 - 10:19 PM

to ma tudi moja mama.. sam ne vem točno kej že dela da se znebi.. bom prašala pa povedala smile.gif
  • 0

#607 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 03 September 2007 - 02:37 PM

Ljudstvo; sprobala sem limono na čupi&sončku in se mi zdi, da res posvetli. Meni jih je, no. Na soncu so bolj svetlo šajni. Bom še probala kdaj, pa malo več si jo bom dala gor. Sem pa naredila tako, da sem limonco stisnla, pol si pa s čopičem za barvanje po celotni dolžini las nanesla; samo zgornje, spodaj ne tako, bi znorela, butast občutek to na glavi met. Skratka, še eneparkrat to storim, pa bom blont! laugh.gif

Aja, sem pa v milerju našla eno reč; sprej za posvetlitev las. Na prvem mestu je alkohol, na drugem nekaj silikonskega, se mi zdi, na tretjem pa neka peroksidna reč. Bi to fejst poškodovalo lase? Bi sploh primlo?
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#608 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 September 2007 - 05:01 PM

Cveta, tisto je za še za kak ton posvetlit že blond obarvane lase. Če boš temne lase s tem sprejala, boš šekasta ko dalmatinec.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#609 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 03 September 2007 - 07:02 PM

Jp, se mi je zdelo. Posrečena in nadvse grozilna napoved, učinkovita, da ne bom sprobala. laugh.gif

edit: učinek limoninega soka. Bom še kdaj ponovila. IPB Image
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#610 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 06 September 2007 - 07:56 PM

Jaz imam naravno ravne lase (edino pri konicah se mi malo vihajo). a obstaja kakšna pena/krema/gel/karkoli, ki bi mi lase malo skodral ? Sem mislila, da bi uporabljala navijalke, pa še neko tako stvar huh.gif Kaj priporočate ?
  • 0

#611 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 September 2007 - 08:09 PM

Jaz opažam, da mam zadnje cajte precej boleče in srbeče lasišče. Pa nimam prhljaja, vsaj ne tako hudega, da bi ga opazila, no. In me zanima, če bi bil zame primeren Vichy Dercos šampon proti prhljaju - sem videla pri ocenah, da zelo pomiri lasišče... najbrž ni sedaj totalna nuja imeti prhljaj, da ga lahko uporabljaš, mar ne? :-)
Sicer si mislim kupiti Laverin šampon z vrtnico, pa vseeno bi probala še s tem od Vichy-ja - da bi mi torej malo pomiril lasišče.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#612 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 September 2007 - 08:18 PM

Za pomiritev lasišča je bolj primerna Lavera vrtnica, vsekakor. Ker srbečica, ki pride od prhljaja in ima tudi vzrok v prhljaju, je drugačna in se tudi občuti drugače, kot pa tista, k izvira zgolj iz preobremenjenosti lasišča. Sej ne vem, če sem tole razumljivo napisala. Poleg tega je Lavera šampon mnogo nežnejši od Vichy-jevega.

Jaz pa ponorevam že kakšnih 10 dni zaradi prhljaja. Pa taaako dolgo ga nisem imela, zdej ob menjavi klime, ko je postalo hladneje, pa ga imam spet in to kar čez noč. Pa to samo na določenih žariščiš (predvsem čisto spredaj, ob lasni liniji, kar je najbolj nadležno mesto za prhljaj) in je strašansko moteč, ne znam razložit, kako zelo me frustrira. Pa fora je ta, da sploh ni opazen tko, da bi ga folk videl, ker niso neke ogromne plasti, ampak če ornk 'razgrnem' lase ga jaz vidim in me tako moti, da se razpraskam do krvi in je potem totalno mučno, ker me lasišče peče in skeli kot 100 hudičev in imam prav rane. Znorela bom, zdej imam spet ta Vichy Dercos in čakam na izboljšanje.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#613 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 September 2007 - 08:22 PM

No, bom upoštevala nasvet strokovnjaka wink.gif in si ne bom kupila Dercosa, samo Vrtnico (sicer ne vem, kdaj, ker nikjer okoli mene nimajo Lavere IPB Image ).
Sočustvujem s tabo glede lasišča...
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#614 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 12 September 2007 - 08:36 PM

Jenna klik
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#615 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 September 2007 - 10:04 PM

redkvica,
tnx za link, vem, da se da tukaj naročit, ampak jaz bi vseeno rada prej v roke prijela, pa tak, preden kupim. ;p
  • 0

#616 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 September 2007 - 09:40 AM

Sej prodajajo v vašem BTC-ju v eni trgovini, Kalček al kaj je že. Samo je za 1€ dražji.
  • 0

#617 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 13 September 2007 - 07:57 PM

Joj, kaj bi pa jaz dala zdele, da bi mela prhljaj! A ste ze slisale za glivice na lasiscu?! To je namrec tisto kar sem fasala! In je....aaaaaa, mislim vse me skeli, pece, srbi, dolocene dele imam otecene, pordele. Nastajajo ranice, mehurcki, krastice...res ni lustno!

Sem dobila v lekarni neko mazilo, tako da samo se upam, da bo slo nazaj, da se ne bo kje naprej razvijalo. Ker ce ne, kaj a se cem na nulo pobrit? mellow.gif
Zamenjam za prhljaj!:D
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#618 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 September 2007 - 08:09 PM

QUOTE(black_sweety @ 13. 9. 2007 - 20:57) View Post

Joj, kaj bi pa jaz dala zdele, da bi mela prhljaj!

Tale stavek je resnično smešen, če ga človek prebere posamezno. laugh.gif laugh.gif

Sicer pa sočustvujem s tabo in upam, da bo čim prej bolje. Verjamem, da mora bit ful neprijetno in boleče.
  • 0

#619 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 13 September 2007 - 08:19 PM

vem, da sem čudna, samo meni se to čuje zanimivo in bi rada vidla kak to zgleda butl.gif kak pa to fašeš?
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#620 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 September 2007 - 10:34 PM

QUOTE(DiLeMa @ 13. 9. 2007 - 10:40) View Post
Sej prodajajo v vašem BTC-ju v eni trgovini, Kalček al kaj je že. Samo je za 1€ dražji.

Ja, ampak mene ni v Lj!
Ah, bom že prišla do šampona. :-)

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users