Vsa vprašanja v zvezi z gradnjo in urejanjem doma
Posted 28 October 2019 - 01:45 PM
Saj za na police v omari je tudi treba zlagati, ali kako? : )
Imam pa seveda še vseeno tudi garderobno omaro, da ne bo pomote, nekatera oblačila pač morajo biti obešena.
Posted 28 October 2019 - 02:17 PM
Hvala vsem za mnenja in nasvete. Torej bodo predali, so mi taki seksi
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 28 October 2019 - 02:27 PM
Posted 28 October 2019 - 03:20 PM

Pablo Picasso
Posted 28 October 2019 - 04:38 PM
Posted 28 October 2019 - 04:53 PM
Jaz sem imela v stanovanju za neviseče stvari ( ) predale, zdaj imam police in mi je oboje OK. Vzameš kar bolj ustreza velikosti in razporeditvi prostora in se navadiš. Kakšno majico je edino težje najti v kupu iz predala. Za spodnje perilo in nogavice so pa predali zakon, zdaj imam te stvari v omari v tekstilnih škatlah in je manj pregledno, se mi zdi da skos isto drajsam, ker z vrha vzamem.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 02 November 2019 - 08:53 AM
Put A Kilt On It!
Posted 06 November 2019 - 08:23 PM
Posted 07 November 2019 - 10:22 AM
Glede obešalnikov pa tako: Jysk ima neke precej velike, žametne. Za srajce so ok, za kake plašče/jakne pa malo manj.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 07 November 2019 - 10:24 AM
Hvala punce za vso pomoč in odgovore!!!
Put A Kilt On It!
Posted 15 November 2019 - 03:12 PM
Katere vzglavnike priporočate? Iščem nekaj res kvalitetnega (ne Vitapur rang), klasičen, ne ergonomski.
― V. Van Gogh
Posted 15 November 2019 - 03:31 PM
Posted 15 November 2019 - 03:32 PM
Posted 15 November 2019 - 03:35 PM
Ne vem če je toliko v kvaliteti, kot v ustreznosti - kar ti pa verjetno ne more nihče pomagat, dokler sama ne ugotoviš, kaj in kako ti ustreza.
Mami je imela konstantne bolečine v vratu (poklicna deformacija) in je kupila malo morje vzgavnikov (vseh možnih cenovnih razredov) in ji ni nič ustrezalo. Na koncu je spala brez.
Meni so Vitapur super (bambus- vse strani), take imata tudi mulca. Prej sem imela nekega maminega aloe vera polnilo, ki je menda stal malo premoženje in je bil tudi super. Vitapur si je omislil tudi D, saj je njega veliko hrbet bolel in je začel "krast" mojega, ko me ni bilo tam - je za enkrat navdušen.
Meni je samo pomembno, da čez noč ne izgubi oblike (kot se zgodi s kakšnim perjem ali podobnim polnilom), ko greš spat si na 10 cm višine, ko se zbudiš, si pa nekje v luknji, polnilo je pa ob straneh. Nimam pa nobenih problemov s hrbtom ali vratom.
Zdaj moram samo še D prepričat, da investira v kvalitetnejši jogi, pa sem zmagala
Put A Kilt On It!
Posted 15 November 2019 - 03:35 PM
Posted 15 November 2019 - 04:06 PM
Je fora v kvaliteti, do zdaj sem vedno imela Vitapur in Odejine pa so bili prvih par mesecev super, potem pa postali zbiti, se razobličili ipd., zato cenejših sploh ne bom probavala. Tudi točno vem, kakšen mi ustreza. Na morju sva imela Dormeo, ampak gor ni pisalo, kateri model je. Pa še 3-letno garancijo lahko doplačaš, ima katera izkušnje? Pa od Slovenske postelje sem gledala, ampak nimajo cenika na netu.
― V. Van Gogh
Posted 15 November 2019 - 04:53 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 15 November 2019 - 05:01 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 15 November 2019 - 06:56 PM
Meni se ne zdi isti rang, mogoče zato, ker ima Vitapur skos znižane. Več itak niso vredni. Bom pogledala še ostale, hvala!
― V. Van Gogh
Posted 15 November 2019 - 08:01 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users