SPLOŠNA RAZPRAVA o FILMIH in priporočila
Posted 10 February 2012 - 09:08 AM
Posted 10 February 2012 - 10:44 AM
Jaz sem včeraj začela z Eat, Pray, Love pa me je na sredi zmanjkalo. Meni je obupen film. Julia precej pripomore k temu najbrž, ker mi je obupna.

Jaz filma nisem gledala in ne bom, sem pa prebrala 3 poglavja knjige - obup.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 10 February 2012 - 10:48 AM
Jaz sem včeraj začela z Eat, Pray, Love pa me je na sredi zmanjkalo. Meni je obupen film. Julia precej pripomore k temu najbrž, ker mi je obupna.

Meni tudi film ni bil všeč. Knjige se pa ne pritaknem.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 10 February 2012 - 10:57 AM
Jaz sem pa itak večni ljubitelj preobratov in samo čakam na to, da me filmi obrnejo v tisto smer v katero sploh nisem pričakovala.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 10 February 2012 - 11:34 AM
Jaz filma nisem gledala in ne bom, sem pa prebrala 3 poglavja knjige - obup.

Jaz sem film zacela gledat, pa sem ga imela po 10ih minutah dost, ker je bil res kar nekaj. Knjiga mi je bila pa ok (presenetljivo), tudi nadaljevanje 'Committed' mi je blo fajn, ceprav zadnijh nekaj let romanov res ne berem, ker imam drugega gradiva dovolj - to sem si narocila, da bi malo bolj 'poeticno' anglescino brala

Posted 12 February 2012 - 01:46 AM

Jaz sem film zacela gledat, pa sem ga imela po 10ih minutah dost, ker je bil res kar nekaj. Knjiga mi je bila pa ok (presenetljivo), tudi nadaljevanje 'Committed' mi je blo fajn, ceprav zadnijh nekaj let romanov res ne berem, ker imam drugega gradiva dovolj - to sem si narocila, da bi malo bolj 'poeticno' anglescino brala

No, vzamem nazaj ta komentar, sedaj sem se namreč spomnila, da sem prebrala 3 poglavja te knjige, in ne predhodnice Eat Pray Love. V glavnem, bila sem zelo razočarana, recimo da je OK če želiš brati v izvirniku (zaradi angleščine), ampak drugače pa od tovrstne literature ne odneseš popolnoma nič. Pa njen stil pisanja mi ni bil všeč, slog, stavki; ni mi jasno, kako je taka uspešnica.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 12 February 2012 - 04:14 AM
Kinky, tista žival v We Need to Talk About Kevin ni bil hrček, ampak morski prasek!

Sicer pa izjemen film, ocenim kmalu.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 12 February 2012 - 08:26 AM
V petek sva se s fantom spraševala WTF? ob filmu Kill list (http://www.imdb.com/title/tt1788391/) - katastrofa. Prepovedal mi je prinest še kak film, brez da prej pogledam trailer al pa kaj takega

Včeraj sem gledala Midnight in Paris, z Owenom Wilsonom - še en zeh.
Zaenkrat se mi zdijo filmi, nominirani v "best picture" prava žalost, razen the help in war horse.
Posted 12 February 2012 - 10:12 AM
Kinky, tista žival v We Need to Talk About Kevin ni bil hrček, ampak morski prasek!

Sicer pa izjemen film, ocenim kmalu.

Pa res, haha, sori za ta fail.
Posted 12 February 2012 - 10:17 AM

Eat pray love mi je bil pa tudi všeč, par super scen in dialogov ima - npr. tisti v Italiji, pri frizerju, ko se pogovarjajo o razliki med Američani in Italijani oz. o tem, kako Američani ne znajo uživat. Tisti Italijan res v piko zadane in ti da malo za mislit.
Posted 12 February 2012 - 10:29 AM

Midnight in Paris imam na seznamu, upam, da me ne razočara.

Posted 12 February 2012 - 10:42 AM

Posted 12 February 2012 - 10:56 AM

Posted 12 February 2012 - 10:25 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 12 February 2012 - 10:55 PM

Posted 12 February 2012 - 11:00 PM
Še posebi všečno zaradi glavnih igralcev.
Priporočaaaam.
Predvsem tistim, ki imajo radi spanking

Posted 12 February 2012 - 11:06 PM
Ta me že nekaj dni čaka na USBju.
Keira me uspešno odvrača od ogleda. :s
Posted 12 February 2012 - 11:07 PM

Posted 12 February 2012 - 11:10 PM
Joj, jaaa, Cagea tudi jaz ne prenesem. Če bi pa še on igral, pa ga res ne bi pogledala.
Posted 12 February 2012 - 11:13 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users