Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3514 replies to this topic

#601 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 15 June 2006 - 04:10 PM

Traja nekaj časa preden ugotoviš če krema tvoji koži res ustreza, nekako u 1. mesecu se pokaže.
Pa tud velik ljudi ma baje alergijo na tiste kreme, ki so bolj naravne. wink.gif
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#602 Inči

Inči

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 295 posts
  • Interests:vse po malem

Posted 15 June 2006 - 04:13 PM

ja tut to sem slišala, samo to kremo jst uporabljam sigurno že kake pol leta in do zdej mi je bila najboljša krema. Zdej ga pa kr neki biksa rolleyes.gif
Jst res ne vem kaj naj naredim... sad.gif
  • 0

#603 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 15 June 2006 - 05:02 PM

Kaj pa če so se potrebe tvoje kože zdaj spremenile, glede na to, da je tko toplo in soparno, ni več mraza...?
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#604 Inči

Inči

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 295 posts

Posted 15 June 2006 - 05:43 PM

Ja jst tut tko mislem, sam do zdej še nikol nisem mela težav s tem. Tko, da zdej sm dala gor eno drugo kremco pa bomo vidl kako se bo obnesla.
  • 0

#605 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 15 June 2006 - 08:38 PM

QUOTE(Inči)
Ja jst tut tko mislem, sam do zdej še nikol nisem mela težav s tem. Tko, da zdej sm dala gor eno drugo kremco pa bomo vidl kako se bo obnesla.

kero pa? oops.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#606 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 15 June 2006 - 08:55 PM

js sm dobla pa grudatso kožo po korenčkovi kremci blink.gif blink.gif
če tko od strani pogledaš, je prov nagrudan. ermm.gif
  • 0

#607 Inči

Inči

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 295 posts

Posted 15 June 2006 - 09:46 PM

QUOTE(rea)
kero pa? oops.gif

Jah jst sem mela doma sam uno od garniera total fresh za mešano kožo in sem jo 1x poskusla in mi ni bla všeč. Pač sem se z njo namazala, ker druge kremce nisem mela pr rok...ne zdržim pa če nimam nč obraza z kremo namazan oops.gif
In moja nova ugotovitev je, da se zaenkrat kar dobro obnese tale total fresh, čeprov sem na začetku bila 100% prepričana, da mi ne ustreza. Zdej jo bom še parkrat uporabla da vidm kakšen bo rezultat biggrin.gif

Očitno mi ta krema od schellerja res ne odgovarja če je bolj toplo rolleyes.gif
  • 0

#608 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 16 June 2006 - 11:51 AM

am..jas se si pa kupila kremo Exfoliac....mi odgovarja po nanosu obraz Ne postane rdeč ampak je koža dišeča in mehka....bomo vidli če bo pomagalo tudi pri odpravi mozoljev... wink.gif ...poročam
  • 0

#609 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 18 June 2006 - 08:58 PM

Jst sem si zdj kupla to novo od nivee (Nivea Visage Aqua Beauty) in mi je fajn. Namažem se res samo zjutrej, ker drgač mam preveč mastno kožo. Fajn mi je za pod puder, ker je koža taka mehka. thumbup.gif Ko se mi pojavjo mozolji se pa namažen z Vichy Norma Derm. Ma, sej vem, da to ni ravn najbolj, da mam dve taki kremi... sam men pomaga biggrin.gif
  • 0
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.

#610 pinkystar

pinkystar

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 803 posts
  • Interests:kozmetika,muzika,prijatelji,...

Posted 27 June 2006 - 03:39 PM

js mam glih nivea visage aqua beauty za na probo in misllm da si jo bom kupla kr je zelo prijetn obcutek na kozi.-taksna prava poletna krema!! biggrin.gif
  • 0

#611 poppy--

poppy--

sramežljivec

• Člani
  • 17 posts

Posted 03 July 2006 - 10:51 AM

Bolj ko berem ta forum vedno manj razumem oops.gif oops.gif

Če sem prav razumela, naj bi kreme, ki usebujejo veliko AOK, ščitile kožo pred zunanjimi vplivi? Take kreme so TF, Avon24.

Kaj mora pa krema vsebovati za zgladitev gub? Nekje sem zasledila nekaj o AHA kislinah. In še eni B. Katere kreme pa spadajo sem?

Pa še nekaj, ali je kakšna kvalitetna krema, ki bi usebovala AOK in AHA kisline, če so te pomembne za zgladitev gub?

Kam spada Avonova Alternative dnevna?

Mogoče vse to že kje piše, ampak jaz res nič več ne razumem. rolleyes.gif rolleyes.gif
Pa hvala za odgovor!!
  • 0

#612 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 July 2006 - 02:12 PM

Za zgladitev gub ni krem. Če ne bi šli k plastičnemu kirurgu in potem bi on na debelo namazal na obraz kremo in bi prišli od njega pbrez gub. Tega ni.

AOK so tisti, ki ščitijo pred prostimi radikali. Ko guba enkrat nastane, je ne odstrani več nič.
AHA kisline pomagajo k boljši, bolj svetleči koži in problematični koži, na kateri so nastali fleki ali brazgotine od mozoljev (čeprav brazgotin spet ne bodo izbrisale, jih bodo pa omilile).

Alternative dnevna krema ne vsebuje kislin. Ker jih niti ne sme, ker gre za dnevno kremo. Podnevi se kisline ne smejo uporabljati, ker lahko pride od stiku s soncem do kožnih poškodb. Kreme s kislinami se lahko uporabljajo samo ponoči (podnevi pa je nujna UV zaščita). Super krema z AHA kislinami je Avon Alterantive nočna. Dneva ne vsebuje kislin, ampak samo UV zaščito in AOK.
To je nekako to.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#613 poppy--

poppy--

sramežljivec

• Člani
  • 17 posts

Posted 03 July 2006 - 03:31 PM

Hvala sonchika!! laugh.gif laugh.gif

Se nekaj smile.gif. Se pravi, če nimam kakšnih posebnih flekov ali poškodb na koži od mozoljev ne rabim kreme z AHA kislino?

AOK pa pripomorejo potemtakem PROTI nastanku gub, ne pa tako kot v reklamah ko pravijo, da nevem po koliko tednih se bodo gube zmanjšale ob uporabi kakšne kreme??? rolleyes.gif rolleyes.gif
Hvala še enkrat!! wink.gif
  • 0

#614 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 July 2006 - 06:13 PM

Točno tako. Če imaš lepo polt, kislin ne potrebuješ (razen če si že malo starejša - od 35 navzgor). Takrat so kisline dobrodošle, ker delujejo kot piling in utrujeni koži povrnejo lesk.

Gub, ko so enkrat že nastale, pa res ne prepreči nič drugega kot skalpel.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#615 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 03 July 2006 - 06:18 PM

QUOTE(sonchika)

Gub, ko so enkrat že nastale, pa res ne prepreči nič drugega kot skalpel.

Gremo pod nož, da bomo lepe pa mlade biggrin.gif
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#616 lany

lany

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 866 posts

Posted 23 September 2006 - 10:45 AM

Mene pa zanima, če katera pozna sestavine tele kreme - Loreal Dermo Expertise double lifting - tista rdeča in bela ki je na pumpico in gre iz dveh ven, taka dvojna (jst jih nikjer ne najdem hmm.gif ). Rada bi namreč mamici kupila neko dobro, res dobro kremo proti gubam, pa ne vem katero naj vzamem. Tale se mi zdi zanimiva, ampak ne vem katere sestavine ima.
Katera lahko priporoča kakšno dobro kremo?

IPB Image

• 0

#617 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20021 posts

Posted 23 September 2006 - 11:14 AM

jz bi pa pohvalla TF kremco za suho in občutljivo kožo biggrin.gif
sm mela prej ene 3 mesce tf za normalno in mešano, mi je bla kr ok, ampak je nism mela s čim primerjat, kerje bla to moja prva krema namenjena posebi obrazu, seprav ni bla slaba, ampak povrepčno dobra, von ful dobr, svež.
potem sm pa ta tedn ponesreč uzela TF kremco za suho in občutljivo kožo, in me je zloo pozitivno presentla, baje je sestavinsko enkako dobra kot ta za nromalno in mešano kožo, samo men paše da je mjčkeno bol mastna, kar je pa najbolš je pa to, da ne pusti tistga neprijetnga filma na koži, k veš da lahko use posvalkaš dol verymad.gif

thumbup.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#618 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17766 posts

Posted 24 September 2006 - 08:51 PM

Lany, to verjetno že veš, da je dobra Clinique SD, pa tud od Yves Rocher Riche creme je odlična. Ampak to je pa zopet kataloška prodaja.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#619 lany

lany

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 866 posts

Posted 25 September 2006 - 08:43 AM

MateYa za kakšno kožo pa sta tile dve Clinique SD in Yves Rocher Riche creme? Me ne moti če je kataloška prodaja, sej sigurno je tle kšna k jo loh zrihta a ne wink.gif Jst jih ne najdem nikjer ocenjenih oops.gif
  • 0

#620 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 25 September 2006 - 10:28 AM

lany, Clinique SD ni kataloška prodaja, dobiš jo v mullerju. Imaš tudi za izbirat, za različne tipe kože. Tu spodaj sem ti našla sestavine tiste kremce, upam da je to to kar iščeš. Pa jih ti pol prilepi v ustrezno temo wink.gif

Revitalift Double Lifting
Sestavine: Aqua/Water, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Alcohol Denat., Isocetyl Stearate, Butylene Glycol, Lithium Magnesium Sodium Silicate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Drometri-Zole Trisiloxane, PEG-100 Stearate, Cera Alba/Beeswax, Glyceryl Stearate, PEG-20 Stearate, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Stearic Acid, Isohexadecane, Triethanolamine, Ascorbyl Glucoside, Acetyl Trifluoromethylphenyl Valylglycine, Retinyl Palmitate, Polysorbate 80, Sodium Citrate, Disodium EDTA, Polycaprolactone, Capryl Glycol/Caprylyl Glycol, Methylparaben, Diazolidinyl Urea, Butylparaben, Chlorphenesin, CI 47005/Acid Yellow 3, CI 17200/Red 33, Parfum/Fragrance, Linalool, Benzyl Salicylate, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Limonene, Coumarin, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl Methylpropional (FIL B11392/1).

IPB Image

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users