To je direktni marketing. Herbalife style, prodajaš od vrat do vrat.

Iskanje zaposlitve
Posted 26 August 2013 - 12:56 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 26 August 2013 - 01:11 PM
A misliš da gre pri vseh teh oglasih, tudi pri asistentu managerja, pripravnikih za management, marketing, trženje, za prodajo od vrat do vrat in iskanje novih strank? Po eni strani se mi zdi neumno, zakaj dajo 3 različne oglase, če na koncu vsi delajo isto-hodijo od vrat do vrat. Pri opisu dela seveda nič ne piše, da gre za direktni marketing, ampak same dobre stvari. Po drugi strani pa je logično, da gre res za to kar praviš, glede na to, da lahko delaš v regiji bivanja, oziroma kjer si sam izbereš. Čeprav sem mislila, da imajo mogoče pisarne v več mestih po Sloveniji in ti zato omogočajo delo v tvoji bližini. Sem poslala prijavo in so me klicali na razgovor, ampak resno dvomim, če naj sploh grem. Ker če gre res za Herbalife style, se jaz s tem ne mislim ukvarjat.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 26 August 2013 - 01:22 PM
Po moje ja, ker povsod piše, da lahko delaš v svoji regiji Ja, kar vem, vse pokličejo na razgovor, in že to ti nekaj pove..
No, če je blizu tebe pojdi, zgubit nimaš kaj?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 26 August 2013 - 01:22 PM
Itak, ena izkušnja več, če ne drugega.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 26 August 2013 - 01:36 PM
Ja, pa tudi to je sumljivo, kako širok razpon izobrazbe zahtevajo, v poštev pride vse od IV. do VII. Ne, ni blizu mene, je 200 km stran, pa še avta nimam.
Posted 26 August 2013 - 01:39 PM
Pokliči pa direkt vpraši, pa je.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 26 August 2013 - 01:53 PM
Ja, imaš prav. Pozabila sem jih vprašat. Sem vprašala samo, kje se delo opravlja.
Posted 28 August 2013 - 06:54 PM
Ne hodi tja, ful je nategancija ta zadeva. Že to, da dobesedno prosijo ljudi, da bi delali za njih in imajo non stop vsepovsod oglase, ti pove veliko. Je pa drugače ta firma v mojem kraju in mi je ogromno ljudi povedalo samo slabe izkušnje. Ne boš noben manager, pripravnik, asistent in ne vem kaj še vse, ampak boš kar lepo prodajala tiste njihove odeje, najverjetneje kar med domačimi, ki bodo solidarno kupili kakšno zadevo že za vzpodbudo ob novi službi (na to baje tudi računajo, da čimveč folka angažirajo, ti pa potem večinoma prodajo svojim sorodnikom), potem pa še tistega obljubljenega odstotka ne boš dobila.
Posted 29 August 2013 - 01:28 AM
Hvala za informacije. Saj nisem šla, ker sem tudi jaz brala same slabe stvari. Pa tudi sicer ne bi delala česa takega, kjer moraš gnjavit ljudem in jim vsiljevati,naj nekaj kupijo, ni to zame.
Posted 14 October 2013 - 12:26 PM
Linkam dva aktualna razpisa, če bi utegnilo koga zanimati
http://www.kolektor....&type=1&id=1079
http://www.kolektor....&type=1&id=1080
Posted 14 October 2013 - 02:03 PM
Še jaz sem našla enega zanimivega: http://www.amnesty.s...CzuZSk.facebook
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 28 October 2013 - 11:06 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 29 October 2013 - 05:45 PM
A v vaših življenjepisih vstavljate Europassovo lestvico znanja jezikov (kot je v tem življenjepisu) ali samo navedete jezike in v oklepaju opisno navedete vaše znanje (npr. angleščina (tekoče), nemščina (funkcionalno))?
Posted 29 October 2013 - 09:05 PM
Prvo.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 29 October 2013 - 10:04 PM
Jaz imam tudi prvo, kot v tem linku. Čeprav marsikateri delodajalec ne ve, kaj je sploh ta lestvica. Na enem razgovoru so me spraševali, kaj to pomeni A, B, C in neke številke zraven.
Posted 30 October 2013 - 07:32 PM
Hvala obema za odgovor.
Ja, saj glede delodajalcev verjamem, da marsikateri nima pojma o tej lestvici. Poleg tega, da zasede ogromno prostora v življenjepisu, imam pri tej lestvici imam še en pomislek... kam umestit certifikate o znanju jezika. V tabelo? Hmmm.
Posted 30 October 2013 - 09:38 PM
Certifikate bi jaz uvrstila spodaj, pod ostala pridobljena znanja.
Posted 31 October 2013 - 06:51 PM
Jaz bi mogoče raje spodaj pod tabelo jezikov po alinejah napisala certifikate o jezikih, se mi zdi nekako najbolj smiselno, da je vse, kar se znanja jezikov tiče, na enem mestu. Sicer pa kot je Michelle rekla, spodaj pod ostale kompetence.
Posted 31 October 2013 - 07:02 PM
Michelle & Marmelada, hvala za nasvete.
Posted 19 November 2013 - 12:54 PM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users