SLOVENIJA - novice, članki, kolumne, blogi, mnenja
Posted 23 March 2012 - 01:59 AM

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 23 March 2012 - 03:02 PM
Posted 23 March 2012 - 03:06 PM

Posted 23 March 2012 - 03:08 PM

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 23 March 2012 - 03:09 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 March 2012 - 05:37 PM
Aretiran Matic Munc
Policisti so aretirali psihologa Matica Munca in Natalijo Markač iz Svetovalnice Akcija!, je potrdila njegova žena Jerneja Munc.
S PU Celje so sporočili, da so dvema osebama odvzeli prostost zaradi suma storitve kaznivega dejanja odvzema mladoletne osebe.
Morda bomo pa namesto teh dveh dni imeli po novem praznik za Svete tri kralje.

No, naj ukinejo potem raje 15. avgust, in pustijo praznik dela. Če že.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 23 March 2012 - 05:41 PM
Jaz ga 'poznam' (v narekovajih, ker ipak nisva neka jaka znanca), še od takrat, ko ni bil
tako na sceni in je super oseba, noro inteligenten in preprosto ... kul.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 23 March 2012 - 05:46 PM

Sumijo pa, da Munc ve, kje je deklica skrita, zato so ga prijeli. Pa nekomu gre očitno v nos, da se je
že od samega začetka tako zavzemal za deklico. Jaz mu verjamem, je vse postavil na kocko zanjo,
svojo kariero, etc. V glavnem - katastrofa.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 23 March 2012 - 05:49 PM
Posted 23 March 2012 - 06:07 PM
Pablo Picasso
Posted 24 March 2012 - 12:37 AM
Posted 24 March 2012 - 10:04 AM
Jaz ga 'poznam' (v narekovajih, ker ipak nisva neka jaka znanca), še od takrat, ko ni bil
tako na sceni in je super oseba, noro inteligenten in preprosto ... kul.
Jaz tud. Samo iz drugih krogov verjetno.

Posted 25 March 2012 - 04:39 PM
Pa znižanje odpravnin, otroških dodatkov in še kaj. Jebeš praznike, TO je katastrofa.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 March 2012 - 06:50 PM
Nekaj dni me ni v Sloveniji, pa vidim, da se je Janša ponovno izkazal, čestitke.
To je bila edina njegova šansa...

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 25 March 2012 - 07:35 PM
Mi gre pa na živce, da bo folk spravil na kant, samo zato da bo lahko na koncu mandata rekel, da smo zmanjšali luknjo v državnem proračunu.
ITak, tkole je najlažje - predvsem pa delati povsem v nasrotju s predlogi, ki so jih imeli kot stranka.
Aja da ne omenjam da se največ razsipanega denarja skriva v upravnih postopkih - kjer 10 ljudi dela nekaj, kar bi lahko delal eden. Tam bi šparali, prokleti *#)=$($W?W$ !!!!!
Da en j*ben električni priključek je treba obletat 10 ljudi - pa meni to še ni bil problem, ker sem pri koritu, ampak nekomu ki ni, se pa lhako kar zmeša!
Da ne omenjam vsega ostalega kar dnevno slišim - kakšne elaborate naroča ministrstvo, kakšni postopki BREZPREDMETNI se odvijajo, koliko let preteče, preden se skoz spravi nek nepomemben projekt - zaradi nekih bedačkov, ki sedijo tam in delajo ničvredno delo.
Upravne postopke in informacijski sistem spilit - ja, tuki bi se privarčevalo največ, ampak to uredit je pač OGROMEN zalogaj.
Lažje je seveda rezat plače, porodniške, regrese in božičnice.
Posted 25 March 2012 - 10:04 PM
Jaz bi za nas rekla, da smo zaenkrat v nekem povprečnem, srednjem razredu, ampak me je resnično strah, da ne bomo več, oče po moje sploh ne ve, ker je bolan in ne gleda televizije, mama pa se s svojo bedno penzijo lahko samo skrije v mišjo luknjo.
Da o Grčiji niti ne začnem (ne delajo absolutno nič, EU pa jih zasipava z denarjem in Slovenija, namesto da bi se pobrigala za svoje državljane, 'masnoj guski briše dupe' - svaka čast Slovaški).
Pablo Picasso
Posted 25 March 2012 - 10:11 PM
Socialna država je začela plavat...
po vodi...
stran.
Posted 25 March 2012 - 10:59 PM
se prosto sprehajajo, tiste, ki pa bi naj otroke ščitili pred njimi, pa zapirajo. Bravo.
Ampak zdaj je foter od te deklice proti Muncu vložil obtožnico zaradi suma odvzema
mladoletne osebe, hm. o.O
KLIK
Celotna zgodba ... vredno branja:
Primer koroške deklice: Pričevanje o spolni zlorabi Klare Kaker
Posted 26 March 2012 - 05:34 AM

Posted 26 March 2012 - 08:18 AM
Pablo Picasso
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users