Nanizanke, nadaljevanke
Posted 25 February 2010 - 02:44 PM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 02 March 2010 - 09:52 PM

Posted 27 March 2010 - 09:37 AM

Grey's Anatomy - moja TOP 3 nadaljevanka. Še vedno se mi zdi zanimiva, čeprav Izzie stevens ni več del ekipe, rada še vedno gledam. In skoraj vsak del je dober. I cry.

Desperate Housewives - kot da tudi njim že počasi rahlo zmanjkuje idej. Robin in Catherine sta kar lezbijki po novem. LOL

American Idol - 9. sezona precej slabša od prejšnje; nimam favoritov, kandidati mi grejo na živce, Paule Abdul ni več, in tudi Simon počasi izgublja svoj čar. Miley Cyrus za mentorja v zadnjem delu. Ma come oooooooon.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 29 March 2010 - 02:48 PM
How I met your mother - vztrajam še naprej, ker sem pač gledala od začetka, amak zadnja sezona je le eš senca prejšnjih. Zelo slabo.

Se strinjam. Gledam še zmeraj, vendar so ratali precej bedni. Škoda.
Grey's Anatomy - moja TOP 3 nadaljevanka. Še vedno se mi zdi zanimiva, čeprav Izzie stevens ni več del ekipe, rada še vedno gledam. In skoraj vsak del je dober. I cry.

Men je tudi še vedno zakon, novi igralci so mi tud super (oz. novi zdravniki), vedno je zanimivo.
Desperate Housewives - kot da tudi njim že počasi rahlo zmanjkuje idej. Robin in Catherine sta kar lezbijki po novem. LOL

Se spet strinjam, haha.

American Idol - 9. sezona precej slabša od prejšnje; nimam favoritov, kandidati mi grejo na živce, Paule Abdul ni več, in tudi Simon počasi izgublja svoj čar. Miley Cyrus za mentorja v zadnjem delu. Ma come oooooooon.

Meni je 9. sezona dobra, je pa res, da ni več isto, ker Paule ni več. Sicer ne morem nekaj primerjat za nazaj, ker sem gledala samo prejšnjo sezono, ki mi je bila pa zakon, sem bla en mal obsedena.

Aja, pa že ene stotič bi rada pohvalila The big bang theory, ker so ZAKON. Vsak del, tud v novi sezoni (v tej 3. sezoni mi zdijo ene epizode najboljše doslej), mi je superca, režim se kot nora. V glavnem, ena mojih najljubših nanizank.
Pa Private practice mi je tud še vedno dobra, obožujem Kate Walsh (Addison).
Posted 29 March 2010 - 04:49 PM
Posted 09 April 2010 - 04:44 PM
Jaz sem si zdaj potegnila dol vseh 40 delov nadaljevanke Bolji život in gledam + crkavam poleg.
Legendarno!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 09 April 2010 - 07:01 PM
Jaz sem si zdaj potegnila dol vseh 40 delov nadaljevanke Bolji život in gledam + crkavam poleg.
Legendarno!
To smo pa včasih VSI gledal, zakon je. S kje si pa vlekla?
Posted 09 April 2010 - 07:45 PM
thepiratebay
Sicer pa ja, tudi jaz to gledam že ene tretjič.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 09 April 2010 - 07:49 PM
Kamionđije!

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 10 April 2010 - 06:07 PM
[Napoleon]
Posted 10 April 2010 - 06:10 PM
Zadnje čase pri Grey's anatomy in Private Practice še samo jočem....vse je nekaj žalostno. Še dober mesec in se bodo sezone zaključle...šment, kaj bom pa potem gledala

Posted 10 April 2010 - 06:11 PM
Lahko začneš gledat filme ali pa nanizanke/nadaljevanke, ki jih še nisi.

Posted 10 April 2010 - 06:16 PM

After all this time?
Always.
Posted 10 April 2010 - 06:20 PM
Posted 10 April 2010 - 06:50 PM
Posted 10 April 2010 - 07:04 PM
+1
Zločin!
Tolk je dobrih nadaljevank.
Dexter
Mad Men
United States of Tara
Breaking Bad
Six Feet Under

Lie To Me
Dollhouse
The Mentalist
House Md (itak)
White Collar
True Blood
Better Of Ted (1 sezona!)
Pushing Daisies
Californication
Freaks&Geeks
Za te zgornje iščem kak enakovredno kvaliteten nadomestek, please. Včeri sem iz obupa gledala Vampire Diaries, g'eez.
(+Lost, Prison Break, Greys, Private P ..)
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 10 April 2010 - 07:44 PM
Legendarno!
Hahahaha.

Kamionđije!

Kamion 600 ton fura kao avijon OJHA! kao avijon XD Čkalja je bil zakon. (:
Pablo Picasso
Posted 12 April 2010 - 08:26 AM
Posted 13 April 2010 - 03:10 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users