Jump to content

Photo

Slovenija

• Please log in to reply
1514 replies to this topic

#601 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32323 posts

Posted 05 July 2020 - 08:23 PM

Mi smo tudi imeli zelo lep dan :) Ker smo se kar podvizali, sva ob 10 že pila kavo v Kobaridu, potem pa smo se odpravili do slapa, pot do tja je ful krajša, kot jo imam v spominu, razgled na Sočo pa nepozaben :). Na razgledni ploščadi pri slapu gužva, kakšna razdalja neki, hjoj. Tudi po poti smo srečevali veliko turistov, tujcev...
Po venitvi v Kobarid smo šli še na pico, ki je bila odlična, pa nama s K.so naredili pol-pol, mize na vrtu so v prijetni senčki, ambient preprost, domač...Fredig se imenuje, če se ne motim. Do Podbele pa potem nismo nadaljevali, smo se raje vrnili domov.
  • 0

#602 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 07 July 2020 - 02:49 PM

Ima katera predlog za dobro namestitev okoli Bovca/Kobarida/Tolmina? Fino bi bilo, da sprejemajo bone. :)
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#603 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17615 posts

Posted 07 July 2020 - 02:54 PM

Tole sem poslala tudi Frčici, apartma v Bovcu. Mislim, da so še v postopku tega urejanja za bone. Če bi te zanimalo, bi najraje videli, da se jih direkt pokliče, v tem primeru mi javi za številko.

https://www.airbnb.s...ests=1&adults=1
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#604 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 07 July 2020 - 04:01 PM

https://www.airbnb.c...ests=1&adults=1

Ful je fajn, pa čeprav je drago, je pa doživetje :) Pa sprejemajo te vavčerje, samo jih direkt njih kontaktiraj.

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#605 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32323 posts

Posted 07 July 2020 - 04:45 PM

Tole ima moja kolegica, ki izdeluje tudi kozmetiko: https://www.facebook...naholidayhouse/

Aha, vidim, da je to druga lokacija, mislila sem na tega v Tolminu: https://www.booking....uralina.sl.html
  • 0

#606 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 07 July 2020 - 06:19 PM

Hvala vam!
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#607 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32323 posts

Posted 13 July 2020 - 07:12 AM

Terme Paradiso so nas precej navdušile, super smo se imeli, še pot  do tja ni bila predolga, manj kot 2 uri.

Bazenski kompleks je sicer nekoliko manjši, ampak za 3 dni kopanja povsem dovolj, pa ful mi je bilo všeč, ker imaš vedno vse na očeh, ni bojazni, da bi kdo kam zalutal in ne bi našel poti nazaj (govorim npr za našo tamalo, sam ona je itak korajžna in suvereno gre sama naokrog). Voda je bila dovolj topla, hotel je nov z velikimi sobami z balkonom, tamali dve sta imeli postlan raztegljiv kavč, najina postelja je bila udobna, kopalnica prostorna z velikim walkin tušem... res smo bili zadovoljni.

• 0

#608 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19159 posts

Posted 13 July 2020 - 07:53 AM

Kaj pa hrana? :)

• 0

#609 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32323 posts

Posted 13 July 2020 - 07:57 AM

Čisto povprečna, noben presežek. Zdaj je sicer tako, da ti vse nalagajo zaposleni, ker samopostrežba ni dovoljena, razen zapakiranih izdelkov. Mi smo se najedli, nismo zahtevni in nimamo kakih omejitev, tako da npr za kakšno vegansko ponudbo jaz niti ne pogledam...
  • 0

#610 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27677 posts

Posted 13 July 2020 - 08:15 AM

_M_, kako je pa z gnečo?
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#611 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32323 posts

Posted 13 July 2020 - 09:01 AM

Ni je bilo, kljub vikendu. Hotel že tako ni velik, mislim, da ima nekih 35 sob + par mobilnih hišk. V petek, ko smo prišli, je bilo sicer kar veliko kopalcev, ampak v soboto in nedeljo pa presenetljivo manj, ležalnikov je bilo čez cel dan dovolj... Ne vem pa, če je  odprto tudi za enodnevne kopalce. ma neke gužve pa res ni bilo, no.

• 0

#612 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27677 posts

Posted 13 July 2020 - 09:23 PM

Super!
  • 0

#613 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17288 posts

Posted 15 July 2020 - 09:36 PM

Danes smo sli proti Bledu pa sem se spomnila, da je v Zirovnici en bar ob vodi, tako da smo zavili proti Zavrh baru in bili preseneceni, ker je tam se jezero in rekreacijski park. Ob baru pa super otrosko igrisce, odbojka in prikolica z burgerji. A poznate?
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#614 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 15 July 2020 - 09:41 PM

Jaz sem videla pri Barbi. Tebe tudi zihr nekdo sponzorira. :D
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#615 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17288 posts

Posted 15 July 2020 - 09:54 PM

Haha. Pa bi me moral!
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#616 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27677 posts

Posted 15 July 2020 - 10:21 PM

Mm, krompirček je videti slasten! : ) ~
  • 0

#617 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 15 July 2020 - 10:58 PM

Meni je tudi padel v oči, pa pomislila sem, da sploh še nikoli nisem jedla proper burgerja (s približkom mesa, ne štejem tistega s falaflom). Je pa ta prikolica ponavadi pri jezeru Jasna. 

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#618 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17288 posts

Posted 16 July 2020 - 06:43 AM

Sicer je ena zaprta se spomnim, ampak ne vem, ce njihova, ker tam ne delajo vec.
  • 0

Tumblr

#619 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16824 posts

Posted 16 July 2020 - 07:53 PM

No pa bomo se mi zagonli bone :D
Cakam potrditev rezervacije ene cosy romanticne brunarice v septembru na Rogli. Rezervirala sem tri nocitve, B pac en dan ne bo v soli.
Sem hotela za jesenske pocinice, pa je vse zasedeno ze.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#620 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 18 July 2020 - 07:33 PM

Mi bomo šli pa za bone kampirat v kamp Šobec. Mož še ta teden dela, potem je pa 4 tedne fraj. Bomo počakali, da bo malo boljše vreme.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users