Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13443 replies to this topic

#601 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 19 November 2005 - 10:37 PM

QUOTE(Chandra)
Clinians jabolko (pa še samo 1600 je bila blink.gif , saj 8) )

sam jz sm bla dons v leklerku in sm gledla kremce mal...pa so ble kremce od apotekrja po 1300-1400-1500 sit,medtem,ko so v dm-u po 1700,1800...a ma leklerk full pocen drgač tud ostale kremce(ne hodim v leklerk drugače in ne vem,danes pa sem uspela pogledat samo za kreme od apotekrja)
A ma mogoče celo bl pocen kreme kokr v tušu?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#602 pika

pika

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 766 posts
  • Interests:glasba

Posted 20 November 2005 - 10:49 AM

Jaz si pa danes v Tušu kupila od Garnierja za obraz Total Fresk pa Labello sos, da vidmo , če je res tok fajna, kokr v reklami propagirajo. wink.gif
  • 0

#603 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 20 November 2005 - 01:30 PM

Ta labella ugabno smrdi. Fej biggrin.gif .
  • 0
Viens, reste ici!

#604 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 20 November 2005 - 07:27 PM

A je tudi taka mentolova kot Blistex?
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#605 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 20 November 2005 - 08:42 PM

QUOTE(sonchika)

ne... sam ne pomaga nic ermm.gif
  • 0

#606 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 20 November 2005 - 08:44 PM

QUOTE(Princeska)
QUOTE(sonchika)

spet ena potrošniška natega... ermm.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#607 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 20 November 2005 - 09:04 PM

QUOTE(URŠKA)
QUOTE(Princeska)
QUOTE(sonchika)

spet ena potrošniška natega... ermm.gif

da da rolleyes.gif
  • 0

#608 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 20 November 2005 - 09:09 PM

probajte lancome labela, vinefit levres se imenuje, stane neki cez 3k ampak je pa res d best in pomaga (vsaj men)
  • 0

#609 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 November 2005 - 04:18 PM

Mami mi je danes prinesla:

- Gliss Kur fluid za razcepljene konice
- Gliss Kur sprej za suhe in poškodovane lase
- Nivea Kao Biore trakovi za nos
- Bepanthol losjon za suho in občutljivo kožo
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#610 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 21 November 2005 - 08:26 PM

QUOTE(DiLeMa)
Mami mi je danes prinesla:

- Gliss Kur fluid za razcepljene konice
- Gliss Kur sprej za suhe in poškodovane lase
- Nivea Kao Biore trakovi za nos
- Bepanthol losjon za suho in občutljivo kožo

dilemca,a ti tok hitr porabiš gliss kur fluid?K se spomnm,da tkert k sm ti jz povedala za njega,si ga pol kupla,pa še zdjle si ga kupla wink.gif
A ta gliss kur sprej za suhe in poškodavene lase je v taki mali flaški,ne?Pa ubistvu kaj je to-a lak za urjevanje k neguje zraven,al je to sprej ala balzam?
  • 0

#611 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 21 November 2005 - 09:41 PM

deodorant od juvene
  • 0

#612 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 November 2005 - 10:07 PM

QUOTE(rea)
dilemca,a ti tok hitr porabiš gliss kur fluid?K se spomnm,da tkert k sm ti jz povedala za njega,si ga pol kupla,pa še zdjle si ga kupla wink.gif
A ta gliss kur sprej za suhe in poškodavene lase je v taki mali flaški,ne?Pa ubistvu kaj je to-a lak za urjevanje k neguje zraven,al je to sprej ala balzam?

Rea, nism še porabla onga fluida, men to mat tko na zalogo kupuje, pol se pa buni, da mam vsega ful preveč. biggrin.gif wink.gif

Ta Gliss Kur sprej je v kar precej veliki in visoki flaški na šprico, gre za tekoči regenerator, ki se ne spira.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#613 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 21 November 2005 - 10:09 PM

Madona že tri dni si nism nč nuga kupla...kriza biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif
  • 0

#614 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 21 November 2005 - 11:37 PM

QUOTE(DiLeMa)

Rea, nism še porabla onga fluida, men to mat tko na zalogo kupuje, pol se pa buni, da mam vsega ful preveč. biggrin.gif wink.gif

Ta Gliss Kur sprej je v kar precej veliki in visoki flaški na šprico, gre za tekoči regenerator, ki se ne spira.

aha,se pravi mami sploh ne pregleda kaj imaš,in kar kupi,hehe?zdja imaš 2 polna...lepo laugh.gif
a ti si daš ta 'tekoči regenerator' na suhe al mokre lase?Je dober,učinkovit?A si daš kljub temu še tist najin balzam gor?Prej al kasnej-ves postopek,plis;)
  • 0

#615 pika

pika

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 766 posts
  • Interests:glasba

Posted 22 November 2005 - 08:19 AM

QUOTE(rea)
QUOTE(DiLeMa)

aha,se pravi mami sploh ne pregleda kaj imaš,in kar kupi,hehe?zdja imaš 2 polna...lepo laugh.gif
a ti si daš ta 'tekoči regenerator' na suhe al mokre lase?Je dober,učinkovit?A si daš kljub temu še tist najin balzam gor?Prej al kasnej-ves postopek,plis;)

A ne DiLeMa, da je ta sprej ful dobra stvar. Tud jaz ga uporabljam in mislim .da si mi prav ti svetovala in mi je ful všeč. :thumright:
No jst ga dam na mokre lase prej pa ne uporabim nobenega balzama, ker nimam tako suhih las.
  • 0

#616 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 22 November 2005 - 11:04 AM

v četrtek sem dobila nekaj stavri od avona:
planet spa shea butter kremo za telo
planet spa dead sea minerals masko za telo
naturals kokos/papaja (gel, losjo in sprey za telo)
naturals breskev in mandljevo mleko gel za obraz
pa še nekaj za familijo

potem sem pa v petek imela pohod po h&m v grazu in sem si kupila en lip gloss (ful lepe živo roza barve), lak za nohte (temno rdeče vijoličen) in črn eyeliner z bleščicami (bleščavi december je pred vrati!!!!).
  • 0

#617 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 November 2005 - 12:18 PM

QUOTE(rea)

Ok, celoten postopek nege las, samo za Reo! biggrin.gif

Lase si najprej operem, potem dam gor balzam, sperem in dam gor še masko (trenutno Avon Planet Spa z olivnim oljem). Počakam 30 do 60 minut, potem pa sperem, lase nežno sfrotiram in dam gor ta Gliss Kur sprejček, ki je v bistvu tekoči regenerator, ki se ne spira. Sej ta regenerator sem že omenjala na tem forumu, bom spodaj nalepla slikico. Je pa namenjen suhim in poškodovanim lasem (sej v bistvu je več verzij) in se ga lahko nanaša tudi na suhe lase (se takoj vpije in nič ne masti). Na koncu pa dam na konice še tisti Gliss Kur fluid, ki ga imaš tudi ti.

Trenutno tiste najine zlate kremice ne uporabljam, ker sem se je malo naveličala ... bo pa čez čas spet prišla v uporabo, kot nadomestilo temu sprejčku.

IPB Image

Je pa ta sprej men ful fajn, ker se zlo lepo razporedi po laseh, se hitro vpije in men res nardi ful bolj mehke lase ... vsak dan se mal posprejam z njim, tudi po suhih laseh ... pa nič ne zmasti. Aja pa da ne pozabim omenit, da res ful dobro diši.

QUOTE(pika)
No jst ga dam na mokre lase prej pa ne uporabim nobenega balzama, ker nimam tako suhih las.

Sej to v bistvu itak je balzam, samo da je pač v tekoči obliki. wink.gif
  • 0

#618 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 November 2005 - 02:27 PM

.

- Make Up Factory: All In One Mascara (sem tako na knap z dnarom, da sem tokrat nakup Chanelove izpustila)
- ta taisti sprej od Gliss Kur, katerega je prej DiLeMa prilepla

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#619 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 22 November 2005 - 03:32 PM

ajoooj dilema....jaz sem res blond ermm.gif pa saj za to pa ja vem,ga mam tud sama!!! biggrin.gif
jaz sem mislila,da imaš ti nek tak mali mali sprejček(full luškan-samo ne vem točno kot kaj naj bi bil),ki je ubistvu sprej za posškodovane lase,ampak gre ven kot lak,no in jz sm misnla da maš to;)))
pa oprosti,k si se mogla tako razpisat,ampak sj si me že vajena laugh.gif
  • 0

#620 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 22 November 2005 - 03:48 PM

men je pa mami kupila od Justa ene zadeve... terapija proti mastnim lasem
šampon od Tea Tree in ampule za regeneracijo las. Je blo ful drago (11.000 sit) sam tko ne gre več naprej, je blo treba kej ornk kupit. Pa še en losion za topljenje maščobe (Seba Urto) si bom dons kupila v lekarni (še ene 4-5 jurjev) rolleyes.gif

• 0
Posted Image

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users