Veganstvo, vegetarijanstvo, presnojedstvo
Posted 01 March 2013 - 12:16 PM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 01 March 2013 - 01:17 PM
Jaz sem se prijavila že pred nekaj časa, sem se pa vseeno odločila za mentorja, ker nimam kaj izgubiti; predvidevam pa, da ga nekaj ekstra ne bom potrebovala.
Posted 01 March 2013 - 01:41 PM
Zanimajo me produkti, kjer piše: izdelek lahko vsebuje sledove jajc.
Kaj to pomeni? Da v isti tovarni delajo nekaj kar vsebuje tudi jajca? Tako si jaz razlagam?
Vprašanje: če se vegansko prehranjuješ, lahko to ješ? (mogoče kompliciram ... pač zanima me)
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 01 March 2013 - 02:21 PM
Super, hvala.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 02 March 2013 - 07:40 AM
edit: Rahlo sem v šoku po ogledu tega predavanja.
Posted 03 March 2013 - 08:45 PM
Močno razmišljam, da bi se tudi jaz pridružila izzivu...
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 03 March 2013 - 08:46 PM
Daj, nimaš kaj izgubit.
Posted 03 March 2013 - 08:51 PM
Posted 03 March 2013 - 08:56 PM
Jaz sem se danes prijavila za mentorstvo se treh, me ze firbec daje Pa dopolnjevala sem seznam izdelkov, so se mi kar malo sline nabirale vmes, haha. Sem si zato za vecerjo namensko naredila polento z ragujem
Posted 03 March 2013 - 08:57 PM
Ampak meni niso še nič javili glede mentorja, je to normalno?
Posted 03 March 2013 - 09:00 PM
Uf, tega pa ne vem, ker nisem koordinator, ampak bolj 'zunanji sodelavec'. Lahko povprasas na FB strani, drugace sem ti pa tudi jaz na voljo, ce bos imela kako vprasanje
Posted 04 March 2013 - 09:48 AM
Močno razmišljam, da bi se tudi jaz pridružila izzivu...
sade, sade, sade!!! Daj, nas bo več. Jaz bom kar tukaj na forumu spraševala, mi je pač bolj domače.
Mislim, da ne bo prevelikih težav, razen s prigrizki. Že tako ali tako kuham večinoma vegansko,
ampak mene 'nesejo' razne napolitanke, piškoti, čokolade, itd. Ampak sem že skoraj pripravljena (nabavila veganske prigrizke, za vsak slučaj, če padem v delirij). LOL
Posted 04 March 2013 - 10:22 AM
Mene pa najbolj skrbi, da greva/gremo recimo kam ven jest in ne bom vedla, kaj bi si naročila. Nisem ravno tip punce, ki si naroči veliko skledo solate in je zadovoljna .
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 04 March 2013 - 10:26 AM
Ja, me isto skrbi.
Posted 04 March 2013 - 10:48 AM
Še vedno lahko naročiš kakšno zelenjavno rižoto, ali zelenjavne testenine (pač poveš, da brez sira ali smetane).
Posted 04 March 2013 - 10:50 AM
Ja, imaš res. Kaj pa pizza? Sicer sklepam, da isto rečeš brez sira, ampak saj vemo vsi, da je sir na pici nujen.
(hehe)
Posted 04 March 2013 - 10:51 AM
Ja, imaš res. Kaj pa pizza?
Sicer sklepam, da isto rečeš brez sira, ampak saj vemo vsi, da je sir na pici nujen.
(hehe)
A veš, da sploh ne. Jaz sem že naročila zelenjavno pizzo brez sira in smetane, pa mi je bila dobra!
http://www.veganstvo.../prehrana/b-12/
Posted 04 March 2013 - 10:52 AM
Bom seveda testirala in poročam. (te napotke si bom pa prebrala, ko bom imela malo več časa), hvala.
Posted 04 March 2013 - 11:11 AM
Si kupiš vegan mocarelo Kinky, sicer se pa strinjam, pica brez sira ni pica To velja če si jo pripraviš sama, doma, seveda.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users