Jump to content

Photo

Plan za vikend!

• Please log in to reply
1130 replies to this topic

#601 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 27 April 2007 - 06:50 PM

sobota;gremo v avstrijo, popoldan bom vrjetno zabušavala....za zvečer si ful želim, da bi se fant spomnil na mene, in me presenetil ermm.gif ampak verjetno ne bo nič
nedelja:poskušala bom nardit grafe za seminarsko, atiju napisat neko zadevo
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#602 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 27 April 2007 - 07:10 PM

v soboto cel dan delam, lah bi šla poleg brata na morje pa i tak ne morm, ker delam biggrin.gif , zato mi je ql, da delam, ker če bi kam šla bi šla sam v Dalmacijo, to pa itak ne morm. biggrin.gif kaj sem pa zdaj povedla laugh.gif
V nedeljo diplomska -pisanje
  • 0

#603 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 May 2007 - 06:44 PM

hmmmmm, jutri po službi kupit hrano za mačka, v knjižnico, zrihtat zavarovanje .... zvečer upam, da se mi uspe zmenit z bivšim. v soboto dopoldan že dečko nazaj v LJ pride, pred tem grem jaz na tržnico po standardno zalogo solatke, sadja in tokrat tudi limet ter šopka sveže mete, da bodo zvečer padali mojitoti (že je seznoa - btw: v Romeu delajo solidne - se mu brez slabe vesti lahko reče mojito smile.gif). s fantom bova praznovala prvo obletnico (Globalno plesanje in vsestransko veseljačenje, hihi). nedelja počitek in nabiranje energije za nov delovni teden.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#604 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 May 2007 - 06:48 PM

V soboto bomo praznovali mamin abraham, tako da bo pestro. Najbolj se veselim, da vidim fanta, hehe, pa čeprav samo za tisti popoldan. Sicer bova pa tak zvečer smuknila nekam na samo, upam, da bo to trajalo čimdlje.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#605 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 May 2007 - 06:52 PM

Jutri grem bowlat s prijatelji za moj RD, kasneje ga žurat do jutranjih ur, pa še ne vemo kam!
V soboto najprej pol dneva zdravljenje mačka, popoldan peljem fanta na večerjo v argentinsko or something, bom še videla!
V nedeljo bom pa že počasi pakirala za Lonodn (grem v torek)! woot.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#606 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 10 May 2007 - 07:36 PM

sobota: verjetno mal po nakupih, delanje projektne naloge (upam, da jo tudi dokančam), obisk babice in dedeka
nedelja: učenje, urejanje zapiskov, napisat par mailov profesorjem, pogledat nadaljevanke, ki mi jih je sestra med tednom snemala
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#607 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 11 May 2007 - 06:18 AM

V soboto greva z dragim v LJ. Končno. Morda naju bo pot zanesla tudi v Tržič.
v nedeljo pa ni planov.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#608 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 11 May 2007 - 05:36 PM

V soboto greva s fantom v Lj v Atlantis woot.gif Mau se greva namakat, pa mau po štacunah pokukat, mogoč bova še kej v Kolosej zavila.
V nedeljo bom dopoldne poležavala, popoldne me čaka učenje cry.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#609 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 11 May 2007 - 06:20 PM

jutr: učenje, do konca morm napisat dnevnik za pripravništvo, popoldne house, gospodinje - standard ;)
nedelja: baje gremo na kosilo (za moj rojstn dan...sicer ga mam šele čez en tedn), pol popoldne bom mal zabušavala al pa bom kje zuni, mejbi še mal kako knjigo odprem.
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#610 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 11 May 2007 - 08:14 PM

jutri: dopoldne grem v knjižnico po zalogo knjig, sledi gledanje nanizank, nohte si bom uredila, popoldne grem na pijačko s frendico, brala bom, zvečer na pijačko še z eno frendico
nedelja: branje, učenje, gledanje nanizank
  • 0

#611 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 12 May 2007 - 08:32 AM

učenje, aerobika, mogoče pijača v soboto, v nedeljo pa samo učenje.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#612 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 12 May 2007 - 10:11 AM

.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#613 syringa

syringa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 137 posts
  • Interests:Vsak dan kaj novega

Posted 12 May 2007 - 11:17 AM

Sobota in nedelja: iskanje staffa po netu za seminarsko pa mogoče če kej nepričakovanega pride vmes, da mi popestri vikend biggrin.gif
  • 0
Everyone has a photographic memory, some just don`t have film... IPB Image IPB Image

#614 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 13 May 2007 - 09:32 AM

danes: najprej še mal poležavanja potem učenje in na koncu še namakanje v banji..
  • 0
mačka figa.

#615 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 May 2007 - 09:00 PM

Ta vikend bom slavljenka in zatorej bo cel vikend v tem smislu. V soboto bova šla na slavnostno kosilo v Joe Penas-a, se obilno razvajala v glavnem - oz. on bo mene razvajal! twisted.gif Upam, da nama še rata iti na kakšno rekreiranje.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#616 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 17 May 2007 - 11:15 AM

učit bi se mogla začet in imam to v planu, ampak nekaj mi pravi, da temu ne bo tako hmm.gif
  • 0

#617 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 17 May 2007 - 12:35 PM

sobota: greva na morje, torej izležavanje na plaži, kako morsko kosilce al pa kr na gorilniku eni umetni makaroni, upam, da tudi kopanje
nedelja: mogoče bova prespala kr v avtu, če bova šla pa že v soboto nazaj, pa samo kak izletčič, treba pogledat, kako kej gobe napredujejo pa kok delč so borovnice smile.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#618 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 17 May 2007 - 12:44 PM

jutri pride načeloma dragi k meni (bova skupaj čuvala mojega ostarelega psa). v soboto greva skupaj k njemu. drugih planov še ni (razen da mi dragi pobegne v soboto zvečer na eno vele pomembno fantovščino. grrrrrrrrrrrr)
  • 0

#619 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 17 May 2007 - 06:06 PM

Malo bom delala, drugace bom pa probala maximalno izkoristit vikend brez fanta. To pomeni, druzenje z mojimi puncami:=), jutri gremo gledat maturantsko cetvorko, pijackanje, pohajkovanje naokoli...fajn bo.
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#620 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 18 May 2007 - 12:24 PM

Jutr dopoldne delam, pol grem domou, se bom učila, kasneje k fantu. Bova BB gledala, kak film, nasledn dan se bova še mal skupej učila. Drgač bo pa cela nedela v znamenju učenja cry.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users