Na Otočcu imajo tudi cigo style šotor pred gradom. Eden najgrših prizorov ever. Vprašanje, če kar takole zaprejo vrt (itak se ga ne da, ni ograje in so zihr firbci), saj je vedno odprt za zunanje goste.

Zaroka / poroka
Posted 17 August 2015 - 06:02 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 17 August 2015 - 06:12 PM
Glede na to, da bi imela samo ok. 30 gostov, je rekla, da priporoča manjšo teraso za gradom, ki je lahko delno pokrita. Te šotore je treba itak najeti in vem, da stane krepko čez jurja.
A za to jaso na sliki misliš, da so firbci zraven?
Aja, zmaga to, da za postrežnino vsake prinešene buteljke računajo 25 €.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 August 2015 - 06:24 PM
Ja za to jaso. Terasa je pa na robu te jase pri gradu. Je malo bolj skrita, ker je malo grmičevja pa po tej travi ponavadi nihče ne hodi
Np, boste iz steklenice
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 17 August 2015 - 06:52 PM
Ja, vsak firbec gre mimo te jase..pač javna sprehajalna potka je. Pa meni je ful moteče, da velikokrat obrežje ni očiščeno in so potem tam razne zlomljene veje in umazanija, ki se ujame na njih in na gladini.
Šotor nasproti gradu nima oken...samo ena zadnja stena je cela steklena. Dve sestrični sta se poročili v tem šotoru in je bila zadeva daleč od kmečke.
Posted 17 August 2015 - 07:01 PM
Jina kaj pa kakšen dvorec Zemono, ali pa grad Strmol? Precej idilično okolje...
Posted 17 August 2015 - 07:01 PM
Aaaha, potem ga verjetno odprejo. Jaz sem videla samo zaprtega in je bil žalosten.
Posted 17 August 2015 - 07:05 PM
After all this time?
Always.
Posted 17 August 2015 - 07:09 PM
Mogoče najdeš tukaj kaj všečnega... http://www.porocna-a...lokacije-porok/
Posted 17 August 2015 - 07:14 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 17 August 2015 - 07:30 PM
Dvorec Zemono, Štanjel sta lepa. Pa Miramare, itak, grad ob morju, ampak to ne vem, če pride v poštev
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 17 August 2015 - 07:41 PM
Gredič ja, iz Ene žlahtne štorije Tam bi se jaz takoj. Sem ravno hotla pridet to lokacijo sem napisat haha.
Jina, čestitke!!!
PS: Kaj te serije nobena ne gleda? Totalno je smešna, pa ful huda. Ne morem verjet da smo slovenci sposobni nekaj dobrega skup spacat.
Posted 17 August 2015 - 07:45 PM
Šotor nasproti gradu nima oken...samo ena zadnja stena je cela steklena. Dve sestrični sta se poročili v tem šotoru in je bila zadeva daleč od kmečke.
A je to tista restavracija Tango? Meni ti šotori nikakor niso všeč, pa v vsakem primeru ga je treba najeti, ga verjetno ne nudijo oni.
Primorska mi je predaleč in nima kakšnega pomena za naju, na poroki na Zemonu sem pa že bila in mi je tista baročna dvorana grozljiva.
Za Grad Strmol so mi poslali ponudbo že takrat, ko sem poslala povpraševanje za Brdo in stane obred 1100 €.
Gredič je zdaj ful popularen zaradi nadaljevanke, ja. Fiona, jaz gledam pa moj foter igra noter. XD Hvala!
― V. Van Gogh
Posted 17 August 2015 - 07:46 PM
Pa prečekiri še Bogenšperk. Tam smo mi imeli res luštno poroko na prostem....
Koga igra tvoj foter???
Posted 17 August 2015 - 07:52 PM
Posted 17 August 2015 - 07:53 PM
Fiona, različne ljudi, od pijanca do pogrebnika pa še kaj. Za drugo sezono pa ne vem, so tudi že snemali.
― V. Van Gogh
Posted 17 August 2015 - 07:54 PM
Aja haha, sem mislila da ima tako, kakšno redno vlogo
KUUUL
Vila Bistrica si mislila Izabela?To je že sto let propalo
Posted 17 August 2015 - 08:41 PM
Bogenšperk je meni no-no. Lokacija zunaj je sicer lepa, na koncu kostanjevega drevoreda, ampak cmon, zraven gozda ste, navesite pa umeten bršljan? Se mi zdi, da ti ne bo všeč.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 17 August 2015 - 09:15 PM
Posted 17 August 2015 - 09:16 PM
Posted 17 August 2015 - 09:28 PM
Sem že gledala, ker tam moj dedi živi, pa imajo slavja samo v restavraciji hotela (Bor).
Zna biti, da je Vila Bistrica res propadla, ker imajo spl. stran iz prve ruske.
Frčica, resno? Meni so med drugim lokacije na prostem tudi zato tako všeč, ker si obkrožen z naravo in ni potrebe po ne vem kakšnem preseravanju z rožami in drugo okrasitvijo. Čim bolj naravno, tem bolje.
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users