Jump to content

Photo

MATURA

• Please log in to reply
4072 replies to this topic

#601 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 09 July 2007 - 12:53 PM

Tule imaš na dnu tabelo. Če prav vidim, imaš 75 pik.
  • 0

#602 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 09 July 2007 - 05:25 PM

Jst sm jih naračunala 79 blink.gif Men se zdi to skor nemogoče.. ker pred maturo sem planirala da bom s takimi ocenami imela največ 70 pik... in mi ni nč jasn več.. Te pike sem računala že na 100 in en način in me je že povsem zmedlo vse skupaj biggrin.gif Drgač pa hvala za link smile.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#603 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 09 July 2007 - 07:12 PM

QUOTE(*simoncy* @ 9. 7. 2007 - 13:45) View Post

Jinadaze držim pesti zate!
Mene pa zj neki zanima - dans sm dobila rezultate, dosegla sem 17 točk na poklicni maturi (povprečna ocena 4).. Uspeh v 3. in 4. letniku pa sta dober in prav dober. Zanima me, kolko točk to nanese, če mi lahko katera pomaga? Ker jst sm po netu to iskala in se mi zdi da povsod mal drgač piše..
Res upam da bom sprejeta na faks huh.gif

Hvala, jaz pa tebi čestitam za maturo! thumbup.gif

Mi pa ni jasno, zakaj za poklicno izveste en teden prej. huh.gif Baje so že od vseh popravljene, ne vem, kaj čakajo. verymad.gif

Jaz sem danes klicala na akademijo, vprašala, če se lahko izve točke od sprejemcev (naj bi že lahko povedali po telefonu, pa itak so prfoksi stvari sproti ocenjevali) ... In mi je ženska (tajnica) jako prijazno povedala, da lahko izvem šele v sredo, ampak da itak ne smejo dajat neuradnih rezultatov (stupid or ...?). In vrgla slušalko dol, medtem ko sem jo jaz še nekaj spraševala. Hvala lepa. lart.gif
Potem mi je ena ženska na drugi lokaciji akademije rekla, da itak dobimo po pošti sredi tega ali na začetku drugega tedna. blink.gif Kako, če takrat še rezultatov od mature ne bojo meli? blink.gif huh.gif

V glavnem, groza me je ... vsega. cry.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#604 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 09 July 2007 - 07:18 PM

Ja verjamem... najbol zoprno je pa čakat na te rezultate... ampk sj, še mal pa boš tut ti zvedla, tedn bo naenkrat minil..
  • 0

#605 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 10 July 2007 - 10:05 AM

Upam, da čimprej, ja.
  • 0

― V. Van Gogh

#606 Suri

Suri

sramežljivec

• Člani
  • 36 posts

Posted 10 July 2007 - 11:00 AM

Wiu rezultati poklicne mature - 20 pik - zelo zadovoljna. Skupaj sem si torej izračunala 93 točk smile.gif
  • 0

#607 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 10 July 2007 - 04:32 PM

Vauu, suri, čestitam! To je pa zlo lepa cifra-še mal pa bi bla zlata maturatnka blink.gif bravo!
  • 0

#608 Suri

Suri

sramežljivec

• Člani
  • 36 posts

Posted 10 July 2007 - 05:54 PM

Hvala oops.gif . Jah 2 točki. ermm.gif No, samo da je konec teh kolobocij smile.gif do oktobra cool.gif
  • 0

#609 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 10 July 2007 - 07:09 PM

Ja res je... sam da je mim..
Ampk če pomislm, pred maturo panika, se mi je zdelo to nevem kaj, matura gor matura dol.. Zej pa k je fertik, si pa mislm, sj sploh ni bla taka kriza... pa tut učila se nism pretirano.. če bi se zares učila, se mi zdi da bi kamot par pik več dobila.. Tko da, zdj zastopm študente k pravjo: ah matura, to sam paničarjo neki, ni take krize.. Na faksu se bomo pa itak za vsak posamezen izpit mel en tolk za naučit thumbup.gif
  • 0

#610 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 11 July 2007 - 10:41 AM

Pri meni ja tudi tako, da ko je nekaj težkega mimo, se mi čez čas sploh ne zdi več tko težko. Ampak vsi ,ki jih poznam in so delali poklicno, so jo naredili, pa večina ni s prstom mignila. Splošna je druga pesem.

No, klicala sem zjutraj na akademijo spet ... Je oklevala, in mi na koncu povedala, da sem naredila sprejemce (ko je pogledala moje rezultate je takoj postala bolj prijazna hmm.gif ). 70 točk naj bi dobila, ni mi pa čisto jasno, kako to zdaj računajo. Poznam eno, ki je s 66 točkami prišla gor, itak je pa zdaj samo odvisno od rezultatov drugih. Pa počakat na rezultate mature. wacko.gif Confused.
  • 0

― V. Van Gogh

#611 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 11 July 2007 - 11:13 AM

Oho, bravo Jina! Čestitke!! thumbup.gif worship.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#612 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 11 July 2007 - 11:52 AM

Ne mi zdaj čestitat. verymad.gif tongue.gif Nič še ni odločeno. Ena sošolka je dobila 68 pik, in so ji rekli, da 2 od teh najboljših ne bi smela mature nardit, da bi ona lahko gor prišla ... Druga sošolka je dobila 72 pik, in so ji rekli, da je 99% sprejeta. ohmy.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#613 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 11 July 2007 - 12:03 PM

Am a slučajno kdo ve kaj o tem, da pošljejo na dom sporočilo o tem, da nisi naredil mature? In če - koliko prej to dobiš?
  • 0

#614 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 11 July 2007 - 02:27 PM

Jinadaze, a mogoč poznaš koga s krajinske in a veš koliko točk je dobu? Da sebe mal primerjam biggrin.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#615 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 11 July 2007 - 02:47 PM

Ja, ena sošolka je dobila 82 %, za ostale pa ne vem. Sploh nisi še povedala, kako je blo. tongue.gif

Ancka, po pošti ne vem če dobiš, na netu bojo rezultati in v šolo greš na podelitev (ali pa se vpišeš na jesenski rok).

• 0

― V. Van Gogh

#616 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 12 July 2007 - 08:13 AM

biggrin.gif Bom povedla 25ga, kk je blo. Dej še koga vpraši happy.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#617 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 12 July 2007 - 03:38 PM

Za tisto sem se zmotla, čist na koncu ji piše 92 %. Ena je dobila 97, drugi je šlo porazno, za še eno pa nimam pojma (nimava stikov, je pa rahlo omejena, tko da ... biggrin.gif )

Šele 25.? blink.gif A ne izvemo okol 20., kam smo sprejeti? ohmy.gif Jst bom umrla do takrat.
  • 0

― V. Van Gogh

#618 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 15 July 2007 - 11:59 AM

Ooo jutri wacko.gif Mene bo pobralo! Ob 5h zjutraj, torej samo še 16 ur geek.gif

Koga je še strah cry.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#619 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 15 July 2007 - 12:34 PM

Aha.wacko.gif cry.gif

Sploh ne bi vstala tko zgodaj, ne bom mela nič od tega. hmm.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#620 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 15 July 2007 - 12:37 PM

Ja, sej vama ni treba. Rezultati bodo isti če se zbudiš ob 5h, al ob 12h. Najboljš normalno spat in se zbudit ko pač se, razen da od razburjenja ne moreta spati.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Google (1)