Me martra že nekaj časa prej neka olja in podobno (indijsko), ma nevem več kako se kliče, zdaj v ta zadnjem katalogu ni več tega
AVON
Posted 13 February 2006 - 10:20 AM
Me martra že nekaj časa prej neka olja in podobno (indijsko), ma nevem več kako se kliče, zdaj v ta zadnjem katalogu ni več tega
Posted 13 February 2006 - 10:28 AM
- Planet Spa olivna maska za lase (fantastična)
- Planet Spa neko indijsko olje za lase (totalno zanič)
Mami je pa imela iz linije ''Kitajski Eliksir'' z belim čajem nek serum in kapsule, oboje je katastrofalno zanič in ima že na drugem mestu alcohol denat. Aja pa sestra je imela kremico iz linije ''Razkošna Nega Pacifika'' in ni bla bog ve kaj, sestavine nič posebnega.
Posted 13 February 2006 - 10:38 AM
Posted 13 February 2006 - 10:41 AM
Dobro da sem ga kupila enkrat, ko je bil v akciji le 1000 sit, ker mislim, da več nikakor ni vreden, še tolk ne, sej vonj je lep, samo za mojo suho kožo je še vedno malo premalo in imam dosti boljših izdelkov (Vichy, garnier..)
Eh, bo za porabit, če bi pa zdej kej naročala, bi pa raje iz tiste linije z olivnim oljem, samo je dragooo!!
Posted 13 February 2006 - 10:46 AM
masko za lase z olivnim oljem: pohvalim, krasna reč. krema za noge s karitejem: zanič, premastno, ni mi ustrezala. krema za telo z granulami olivnega olja: po začetnem navdušenju sem jo dala mami. mi je bolj všeč naturals losjon z vanilijo. danes dobim še masko za obraz s karitejem. poročam po uporabi.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 13 February 2006 - 10:51 AM
Špela čimprej poročaj
Posted 13 February 2006 - 11:22 AM
-olivno masko za lase-fenomenalna!
-krema za noge in komolce-super!
-suho olje z olivnim oljem-katastrofa, na 2. mestu alkohol!
-gel za prhanje z olivnim oljem-brezveze, gost, težko ga zredčiš, ni vreden svojega denarja kljub popustu
-negovalni balzam za prhanje-brezveze, namažeš na mokro kožo, spereš, učinka sploh ni
-krema za telo z olivnim oljem-super za zelo suho kožo
-krema za telo z shea maslom-za zelo suho kožo super, drugače zelo mastna
-gel za prhanje shea maslo-vredu, vendar je precenjeno
-scrub shea maslo-vredu, ampak preveč gost, težko dobiš iz flaške
-piling beli čaj-ni učinka, premalo zrnc za piling
-kapsule beli čaj-alkohol na začetku
-maska beli čaj-alkoholna bomba, težko se spere z obraza
-sprej za obraz in telo beli čaj-super za poleti za osvežitev, sestavine niso nekaj posebnega
-krema za roke minerali mrtvega morja-smrad!
Posted 13 February 2006 - 12:12 PM
Posted 13 February 2006 - 03:12 PM
Posted 13 February 2006 - 03:18 PM
Jaz sem imela tudi Planet Spa olivno masko za lase in je res dobra. Pa Planet Spa African Shea Brown Sugar Body Scrub - zelo dober piling, bogat z zrnci, kože ne izsuši. Oboje priporočam!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 13 February 2006 - 03:58 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 14 February 2006 - 04:44 PM
Lp, Anja
Ralph Waldo Emerson
Posted 14 February 2006 - 04:50 PM
Posted 14 February 2006 - 04:54 PM
Ralph Waldo Emerson
Posted 14 February 2006 - 05:03 PM
Pokliči na Avon kaj je s tvojim paketom.
Posted 14 February 2006 - 05:17 PM
Pa si pri naročilu šla do konca? Preko vseh korakov? A ti med naročenimi izdelki piše to naročilo? Preveri v oknu Moja naročila.
Posted 14 February 2006 - 10:21 PM
Hvala!
Ralph Waldo Emerson
Posted 15 February 2006 - 08:03 AM
Posted 15 February 2006 - 08:54 AM
Nej bi šlo za vlažilno nego kože, je pa krema, tonik in čistilni gel za obraz, meni mi kar zanimivo deluje..
Posted 15 February 2006 - 09:44 AM
Asja hvala za številko, bom poskušala sedaj vse urediti
Ralph Waldo Emerson
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users