Jump to content

Photo

AVON

• Please log in to reply
1345 replies to this topic

#601 tinca

tinca

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1159 posts

Posted 13 February 2006 - 10:20 AM

Mene pa zanima, če katera že kdaj rabila kaj iz linije Planet Spa? Kako ste bile zadovoljne in s katero linijo?
Me martra že nekaj časa prej neka olja in podobno (indijsko), ma nevem več kako se kliče, zdaj v ta zadnjem katalogu ni več tega sad.gif. Zdaj pa 'afriški tropi'-vlažilna nega in zaščita s karite maslom, ali pa (novo) 'vroč arizonski pesek'-ekstrakti kaktusa.
  • 0

#602 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 13 February 2006 - 10:28 AM

Imela sem:

- Planet Spa olivna maska za lase (fantastična)
- Planet Spa neko indijsko olje za lase (totalno zanič)

Mami je pa imela iz linije ''Kitajski Eliksir'' z belim čajem nek serum in kapsule, oboje je katastrofalno zanič in ima že na drugem mestu alcohol denat. Aja pa sestra je imela kremico iz linije ''Razkošna Nega Pacifika'' in ni bla bog ve kaj, sestavine nič posebnega.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#603 tinca

tinca

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1159 posts

Posted 13 February 2006 - 10:38 AM

Hvala DiLeMa. Sem videla tudi pri 'Sestavinah' nekaj o tem.
  • 0

#604 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32318 posts

Posted 13 February 2006 - 10:41 AM

Jst imam Planet Spa body lotion s shea maslom (afriški tropi).

Dobro da sem ga kupila enkrat, ko je bil v akciji le 1000 sit, ker mislim, da več nikakor ni vreden, še tolk ne, sej vonj je lep, samo za mojo suho kožo je še vedno malo premalo in imam dosti boljših izdelkov (Vichy, garnier..)

Eh, bo za porabit, če bi pa zdej kej naročala, bi pa raje iz tiste linije z olivnim oljem, samo je dragooo!!
  • 0

#605 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 13 February 2006 - 10:46 AM

QUOTE(tinca)
Mene pa zanima, če katera že kdaj rabila kaj iz linije Planet Spa? Kako ste bile zadovoljne in s katero linijo?

masko za lase z olivnim oljem: pohvalim, krasna reč. krema za noge s karitejem: zanič, premastno, ni mi ustrezala. krema za telo z granulami olivnega olja: po začetnem navdušenju sem jo dala mami. mi je bolj všeč naturals losjon z vanilijo. danes dobim še masko za obraz s karitejem. poročam po uporabi.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#606 tinca

tinca

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1159 posts

Posted 13 February 2006 - 10:51 AM

Sem kar malo razočarana.....

Špela čimprej poročaj smile.gif
  • 0

#607 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 13 February 2006 - 11:22 AM

Imela sem:
-olivno masko za lase-fenomenalna!
-krema za noge in komolce-super!
-suho olje z olivnim oljem-katastrofa, na 2. mestu alkohol!
-gel za prhanje z olivnim oljem-brezveze, gost, težko ga zredčiš, ni vreden svojega denarja kljub popustu
-negovalni balzam za prhanje-brezveze, namažeš na mokro kožo, spereš, učinka sploh ni
-krema za telo z olivnim oljem-super za zelo suho kožo
-krema za telo z shea maslom-za zelo suho kožo super, drugače zelo mastna
-gel za prhanje shea maslo-vredu, vendar je precenjeno
-scrub shea maslo-vredu, ampak preveč gost, težko dobiš iz flaške
-piling beli čaj-ni učinka, premalo zrnc za piling
-kapsule beli čaj-alkohol na začetku
-maska beli čaj-alkoholna bomba, težko se spere z obraza
-sprej za obraz in telo beli čaj-super za poleti za osvežitev, sestavine niso nekaj posebnega
-krema za roke minerali mrtvega morja-smrad!
  • 0

#608 Mašy

Mašy

sramežljivec

• Člani
  • 21 posts
  • Interests:živali, umetnost, moda, ljudje, psihologija

Posted 13 February 2006 - 12:12 PM

Men pa ta krema iz morja diši - jo mam skos s sabo za na fax laugh.gif
  • 0
Love is all around:)

#609 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 13 February 2006 - 03:12 PM

A za roke? To je meni najslabša krema, kar sem jih kdaj imela. Pa že 2x sem jo dobila za šenk. In zdaj ne vem, kaj bi z njimi. smile.gif Roke imam takoj suhe, ko se namažem s tisto kremo.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#610 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 February 2006 - 03:18 PM

QUOTE(tinca)

Jaz sem imela tudi Planet Spa olivno masko za lase in je res dobra. Pa Planet Spa African Shea Brown Sugar Body Scrub - zelo dober piling, bogat z zrnci, kože ne izsuši. Oboje priporočam!
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#611 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 13 February 2006 - 03:58 PM

danes sem se stuširala z balzamom sss (cvetlični vonj): vonj mi je rahlo neprijeten, ampak feeling na koži je krasen, nič ne izsuši. imam tut losjon, mi tut vonj še ni čisto v nos prišel, ampak občutek je pa super: mehka, gladka koža. ampak je potem vonj na koži full bolj znosen kot direkt iz tube. tut te pakunge so mi mal nerodne, ampak se bom že navadila. vseeno bom naslednjič naročila raje kaj iz kolekcije naturals.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#612 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 14 February 2006 - 04:44 PM

Mene pa zanima kaj je z dostavo, če kaj veste? Preko interneta sem oddala naročilo v nedeljo 5.2.06, najkasneje pa je bilo do 6.2.06 do 10-ih zjutraj. In še zdaj nisem dobila pošiljke? A mogoče veste zakaj tok zamuja in kdaj jo približno lahko pričakujem?

Lp, Anja
  • 0
To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.
Ralph Waldo Emerson

#613 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 14 February 2006 - 04:50 PM

Dostava je ob četrtkih, če je kakšen praznik vmes pa dan kasneje. Ker to spakirajo na Madžarskem, potem pripeljejo na Door to door, ti pa potem razvažajo okoli.
  • 0

#614 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 14 February 2006 - 04:54 PM

Ja, sam a se ne dobi kao tisti teden, ko oddaš naročilo? Se pravi, da bi ga do danes že morala dobiti... Ali je daljši rok dostave, ker meni vsakič drugače nosijo rolleyes.gif
  • 0
To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.
Ralph Waldo Emerson

#615 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 14 February 2006 - 05:03 PM

Ti bi morala dobiti prejšnji petek, tako kot vsi. Sem spregledala datum.

Pokliči na Avon kaj je s tvojim paketom.
  • 0

#616 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 14 February 2006 - 05:17 PM

Nekaj so zašuštrali. Paket bi že morala dobiti. Kliči tja in ne pošiljaj mailov, ker ne odgovarjajo nanje. Nesposobneži. ermm.gif

Pa si pri naročilu šla do konca? Preko vseh korakov? A ti med naročenimi izdelki piše to naročilo? Preveri v oknu Moja naročila.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#617 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 14 February 2006 - 10:21 PM

Ja šla sem čez vse in so mi rekli in je že takrat pisalo, da naj bi dobila prejšni teden (ne vem ker datum), zdaj sem šla pa še enkrat pogledat sonchika to kar si mi ti rekla in je moje naročilo zabeleženo, status:odposlano... Hmmm na kero številko pa lahko pokličem, jo ima kdo?
Hvala!
  • 0
Ralph Waldo Emerson

#618 asja_

asja_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 138 posts

Posted 15 February 2006 - 08:03 AM

POKLIČEŠ LAHKO NA 015309418. Mogoče je pa bolš da se obrneš na svojo team koordinatorko oz. predstavnico.
  • 0

#619 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32318 posts

Posted 15 February 2006 - 08:54 AM

A morda katera kaj ve, kakšna je linija naturals z modrimi algami in zelenim bambusom, ki je v katalog 4?
Nej bi šlo za vlažilno nego kože, je pa krema, tonik in čistilni gel za obraz, meni mi kar zanimivo deluje..
  • 0

#620 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 15 February 2006 - 09:44 AM

QUOTE(asja_)
POKLIČEŠ LAHKO NA 015309418. Mogoče je pa bolš da se obrneš na svojo team koordinatorko oz. predstavnico.

Asja hvala za številko, bom poskušala sedaj vse urediti wink.gif
  • 0
Ralph Waldo Emerson

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users