Depilacija
Posted 16 February 2021 - 12:12 PM
Posted 16 February 2021 - 02:05 PM
Posted 16 February 2021 - 02:26 PM
Posted 16 February 2021 - 02:54 PM
Recimo, da zaenkrat ne opazim novih popokanih kapilar (eno obdobje so se kar množile). Nisem pa imela težkih nog. Mami je zadovoljna z njim, ga jemlje že dlje časa, zato sem začela še jaz.
Posted 16 February 2021 - 03:38 PM
Posted 16 February 2021 - 04:29 PM
Posted 16 February 2021 - 07:01 PM
Matilda, poročaj kako se ti bo obneslo.
Meni je takrat ko sem bila na bikiniju, zraven še po vratu naredila, ker mi rastejo. Ampak ne morem reči, da je bilo posebno uspešno, ker je delala točkovno in je potem pač na drugem mestu zrastla dlaka.
Bom, ampak to bo trajalo. Prvi poseg imam sele cez mesec dni, da mi pokukajo ven. Se dobro, da moramo maske nosit
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 11 May 2021 - 07:11 AM
Moja gospodična ima pod pazduho že kar simpatičen grmiček. Lani sva tistih par dlakic odpravili z Veet trakovi. Letos pravi, da ne, da je že lani bolelo, letos ima pa več tega. Pa še vse se je lepilo.
Ne vem, če bi se že z žiletko lotila tega puhka. Jaz sem pri sebi nekaj časa uporabljala depilacijsko kremo potem pa žiletko.
Kaj priporočate zanjo? In če depilacijske kreme, katero priporočate?
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 11 May 2021 - 07:21 AM
Pablo Picasso
Posted 11 May 2021 - 09:18 AM
Kaj pa, če jo pelješ h kozmetičarki na voskanje podpazduh? jaz sem si letos prvič to privoščila in ni preveč boleče. Verjetno manj kot z veet trakovi (meni je delala s tistim voskom brez trakov), ker kozmetičarka zna potegnit. Pa to ni tako drago. Predvsem, ker je to investicija na daljši rok...
Posted 12 May 2021 - 05:19 PM
Morda res. Jaz si jih sicer večinoma kar sama s pinceto (je koža tudi manj razdražena, kot če bi vsakič depilirala), ampak nisem merodajna glede bolečine. : )
Brila pa tudi jaz ne bi, mi je žal vsakega potega z britvico v mlajših letih.
Posted 25 May 2021 - 10:15 AM
Z voskom je pod pazduho res še najdlje obstojno in smiselno. Jaz sem se navadila bolečine, moraš imet pa tehniko, nategnit kožo in odločno potegnit. Se zverziraš. Na dober dan se z njimi lotim tudi bikini predela
Pa z manjšimi trakci to delat, jaz jih režem na osmine. Veet so res močni in lepljivi, raje uporabljam Balea trakove, že leta. Samo ne kompliciram, kdaj grem tudi z britvico, kombiniram, koikor imam volje ali časa.
Kreme so enostavne, ampak verjetno ni nedolžna ta kemija. Nek kompromis je verjetno depilator, namesto britvice.
Mogoče res ni slaba ideja obisk kozmetičarke. Čeprav sem bila jaz razočarana, ko je po 1 tednu -10 dni že vse nazaj poganjat začelo. Takrat sem mislila, da to traja vsaj kak mesec
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 25 May 2021 - 10:27 AM
za leto sem ji kupila eno sensitive depilacijsko kremo, ko ima temne ampak bolj puhasto in računam, da ne bo rabila ravno vsak teden.
Za drugo leto bomo pa videli, kje bomo s temi kocinami.
Jaz se brijem pod pazduho že vsa leta in mi je cool
Put A Kilt On It!
Posted 26 May 2021 - 06:46 AM
Če je še puhasto bi mogoče v prihodnosti res lahko z epilatorjem, ker ne boli preveč če so mehke. Jaz sem si ga kupila za noge in mi je najboljši nakup leta, ne vem zakaj sem tako dolgo oklevala. Čutim minimalno, malo cuka in zdrži dolgo. Imam pa Braun Silk Epil 9.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 26 May 2021 - 08:01 AM
Jaz imam tudi enega Silk Epil, ne vem točno modela. Pod pazduho si s tem sploh ne upam probat haha. Na nogah se mi na koncu pogosto ne da in vzamem kar bitvico. Ampak poleti bom morala večkrat.
Se pa strinjam z ostalimi glede najstniških dlak, da je mogoče voskanje pri kozmetičarki dobra ideja, ker zna pomagati tudi na dolgi rok glede gostote dlak, pa še za dlje časa je mir.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 26 May 2021 - 09:24 AM
Put A Kilt On It!
Posted 24 May 2022 - 01:24 PM
Za prvic sem ji dala silkepil. S cim predlagate, da se namaze po depiliranju, da se koza malo pomiri?
Put A Kilt On It!
Posted 24 May 2022 - 01:34 PM
Cim manj komplicirat. Naj si pa redno maze z vlazilnim losjonom, ter 1-2x tedensko krtacit ali pilingirat, da se ne bodo dlake vrascale.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 24 May 2022 - 03:17 PM
Meni so trakci od Balee super za noge. Če ji ne bi bilo prehudo, to je ena rešitev. Na koncu so zraven taki oljnati robčki, ampak bolj zaradi tega, da kak ostanek voska s tem spraviš stran. Pri tek trakovih z voskom še nisem imela vraščene dlake (na nogah) - bikini in pod pazduho pa tu in tam kakšno.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 24 May 2022 - 06:28 PM
Put A Kilt On It!
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users