včeraj 3km sprehod in malo kolesa
danes vaje za roke, hrbet, trebuh, rit, noge... vsega po malem
morda bo še kaj kolesa
Posted 19 June 2014 - 10:06 AM
včeraj 3km sprehod in malo kolesa
danes vaje za roke, hrbet, trebuh, rit, noge... vsega po malem
morda bo še kaj kolesa
Posted 19 June 2014 - 01:29 PM
Danes 1h fitnesa prej pa 5 dni pešačenja po Parizu po dolgem in počez.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 19 June 2014 - 09:50 PM
Posted 21 June 2014 - 08:30 PM
Posted 23 June 2014 - 07:32 PM
Posted 23 June 2014 - 08:03 PM
5 km s kolesom, 2 uri hoje po optikah in pred pol ure en konkreten sendvič. I feel content.
Posted 25 June 2014 - 09:21 PM
Skoraj 2 uri fitnesa.
Noro mi je. Škoda, da se nisem že kdaj prej opogumila. Full se pozna hitro
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 25 June 2014 - 10:17 PM
A ti to resno? Meni se pa zdi, da full časa traja, da se kaj konkretno pozna. Kaj pa treniraš?
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 25 June 2014 - 10:26 PM
Tečem 10 min na začetku pa 10 na koncu, vmes pa za vse mišične skupine in postopoma povečujem težo (al kaj točno si mislila?). Je pa res, da grem vsaj 5x na teden
Posted 25 June 2014 - 10:29 PM
Opa, pridna. Tako sem mislila, ja, si mi odgovorila.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 26 June 2014 - 06:52 AM
Vceraj: 3h kolesarjenja.
Posted 26 June 2014 - 07:07 AM
Tečem 10 min na začetku pa 10 na koncu, vmes pa za vse mišične skupine in postopoma povečujem težo (al kaj točno si mislila?). Je pa res, da grem vsaj 5x na teden
To se ti je gotovo že v enem mesecu zelo poznalo. Se kar hitro, ja . Fant tudi dela sklece kakšen dober mesec in se mu tudi že dosti pozna. Jaz pa samo malo telovadim. Sem včeraj tudi. In najbolj se mi roke poznajo, ki so vidneje bolj mišičaste kot prej, ostalo je pa preveč s špehom pokrito, da bi se kaj videlo.
Posted 26 June 2014 - 11:51 AM
Začni delati kardio, Neytiri. Že samo 20 minut na dan (ali pa vsaj ene 4x na teden), bo naredilo ogromno razlike Sploh ko tako paziš s prehrani, se mi zdi škoda, da ne bi še s tem začela.
Posted 30 June 2014 - 07:09 PM
Se bom poskusila vsaj kdaj pripravit do tega in me morda zagrabi za redno .
Danes sem telovadila 40min, za moč.
Posted 30 June 2014 - 07:16 PM
Ja na začetku se ful hitro pozna. fajn je bit začetnik.
Jaz sem šla danes peš do Lukeja.
Posted 30 June 2014 - 07:38 PM
Posted 01 July 2014 - 11:29 AM
4 do 5km hitre hoje s psom
Posted 02 July 2014 - 08:14 AM
včeraj cca 10 km teka čez Golovec
Posted 02 July 2014 - 05:26 PM
3x stopnice na Kalvarijo, 500 m teka za konec.
Ful je soparno, prej se mi ni zdelo, zdaj pa se sploh ne morem ohladit.
Posted 02 July 2014 - 06:24 PM
včeraj ura hoje (pol v hrib).
0 members, 2 guests, 0 anonymous users