Spovednica
Posted 10 September 2008 - 02:44 PM
Posted 10 September 2008 - 03:48 PM
In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.
Posted 10 September 2008 - 03:51 PM
Posted 10 September 2008 - 06:56 PM
Posted 11 September 2008 - 12:55 AM
Taki hepan sem, da večjega ni.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 11 September 2008 - 06:49 AM
Posted 11 September 2008 - 12:12 PM
Poleg tega, da se ne učim, tudi nič drugega ne dam od sebe in samo visim tu za kišto
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 11 September 2008 - 02:32 PM
Posted 11 September 2008 - 05:36 PM
pol sem pa vrgla slušalke ob steno. hvala bogu so cele, ker mobitel enkrat ni imel te sreče
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 11 September 2008 - 07:39 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 11 September 2008 - 08:36 PM
Posted 11 September 2008 - 08:42 PM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 11 September 2008 - 10:23 PM
In se veselim jutrišnjega dne, da gremo po pouku k sošolki na rd, po prihodu domov mojih itak ne bo več, in grem še na plesne zvečer in sem potem 5 dni sama. Ljubi bog, večkrat bi se moglo to zgodit
Posted 11 September 2008 - 10:59 PM
Pa mogoče bom jutri dobila en traffic sign, ta, obcestni, če me je kolega dost resno jemal.
Pi*da no kako dovolim da vse razpade na koščke.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 12 September 2008 - 01:10 AM
Vstala ob 11, ob 11.15 že mela krpo v roki in pucala do 16, pa od 18 do 23.
In ker je vse v razsulu, me jutr čaka najmanj še tok dela kt dans.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 12 September 2008 - 07:11 AM
Ko smo ravno pri pucanju...
Ko sem bla pri koelgici zanč sem si želela da bi mi dala krpo pa za pucat vse v roke,ker tako svinjskega stanovanja pa tud še ne.O fuj.Pa vse stvari po pulu,ki se jih je,sobo je mela čist zgonjeno..Ne vem kaj njena mat dela,okna taka da se ven ni vidlo,o kopalnici ne bi...
Jaz bi umrla v tako razmetani sobi,mene moti že če mam kje kakšno cunjco vrženo na kavču...
Ni treba razlagat da sem se počutila zelo neprijetno v tistem brlogu.
Posted 12 September 2008 - 02:36 PM
lena sem v tri PM.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 12 September 2008 - 03:01 PM
Pa okna pomivam bl redno kot bi jih ona, pa večina ljudi, itd. Sam zdj sm že mal zgonjena morm priznt, pa tud zagona nimam več tazga k sm ga mela par let nazaj, ja tud jz se staram, res.
Pa še tko je, k se spravm pucat notranjost omar, polic, predlaov in vse vn zložim,... to delam krepko kak tedn, pol pa ratam preutrujena za dokončanje da bi sam prah spucala še na vrhu, pol pa obleži... in prah in jz, in pol je spet jovo na novo, pol se mi spet zdi d abi lah notranjost spucala in pol spet začnem- mal bolano, ja.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users