Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#6161 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20001 posts

Posted 10 September 2008 - 02:44 PM

Ne vem, kaj bi rada, in potem kar nekaj težim enmu kolegu. Kar mi pride na misel, mu napišem itd., in lahko si mislite, da ni vse tako nedolžno. Pa nekaj premišljujem, zelo khm, in ne vem, a bi, al ne bi ... pismo, danes se dobim z njim. huh.gif sad.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#6162 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 10 September 2008 - 03:48 PM

Danes sem sklenila pakt s kolegico, da bom zgubila junfr do svojega bdja. Hahaha, da ne res. cool.gif
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#6163 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 10 September 2008 - 03:51 PM

strah me je, kako se bomo ujeli z razredom. ermm.gif
  • 0
You can't buy happiness. Steal it.

#6164 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 10 September 2008 - 06:56 PM

Napisala sem eno zeloooo obširno oceno za mojo prečudovito YSL maskaro biggrin.gif
  • 0

#6165 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 September 2008 - 12:55 AM

Taki hepan sem, da večjega ni.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#6166 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 11 September 2008 - 06:49 AM

Zjutraj sem misnla potegnit do ene 10 in rečt da me želodec boli, zato ker mi je blo tko presento lepo pod deko v čisto tihi hiši oops.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#6167 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17393 posts

Posted 11 September 2008 - 12:12 PM

Spovedujem se, da se ogabno lena oops.gif Čez en teden imam ustni izpit v poljščini in ne vem kako točno bom to izpeljala. Že sama misel na izpit me odvrača od učenja.
Poleg tega, da se ne učim, tudi nič drugega ne dam od sebe in samo visim tu za kišto rolleyes.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#6168 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 11 September 2008 - 02:32 PM

Spovedujem se da sem danes spila eno pivo preveč (sicer je frendica danes častila ker ma 18. rojstni dan smile.gif )
  • 0

#6169 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 11 September 2008 - 02:43 PM

Če spijem kaj preveč, mi nikoli ne rata spiti le eno preveč. LOL Tak da si dobra. biggrin.gif

Trže me.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#6170 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14270 posts

Posted 11 September 2008 - 05:36 PM

Fant se je neki grdo z mano pogovarjal, tko zadirčno in sem mu rekla naj pokliče ko bo boljše volje in se poslovila, še prej povedala argumentirano kaj me moti in sem jaz kao ultra občutljiva rolleyes.gif .
pol sem pa vrgla slušalke ob steno. hvala bogu so cele, ker mobitel enkrat ni imel te sreče oops.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#6171 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29857 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 11 September 2008 - 07:39 PM

eto, skregana s K.. dry.gif pa mi paše. oops.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#6172 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 11 September 2008 - 08:36 PM

Profesorji nas zanalašč trkajo v glavo! To ne morš verjet! Nam pa živci grejo
  • 0

#6173 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 11 September 2008 - 08:42 PM

Žalostna sem sad.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

• Guests

Posted 11 September 2008 - 08:49 PM

QUOTE(SaRcHiiQaa @ 10. 9. 2008 - 16:48) View Post

Danes sem sklenila pakt s kolegico, da bom zgubila junfr do svojega bdja. Hahaha, da ne res. cool.gif

Spovedujem se, da sem šla po tem tvojem postu pogledat v tvoj profil, če piše kdaj maš rojstni dan. laugh.gif
  • 0

#6175 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20001 posts

Posted 11 September 2008 - 10:23 PM

Mami mi gre takoo na živce! cry.gif

In se veselim jutrišnjega dne, da gremo po pouku k sošolki na rd, po prihodu domov mojih itak ne bo več, in grem še na plesne zvečer in sem potem 5 dni sama. Ljubi bog, večkrat bi se moglo to zgodit rolleyes.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#6176 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15243 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 11 September 2008 - 10:59 PM

Svojo jezo pa fastrejšns znašam nad pobčem. Ne, sem hotla napisat 'nemočnim', pa ni tako zelo nemočen, samo dela se, da je.

Pa mogoče bom jutri dobila en traffic sign, ta, obcestni, če me je kolega dost resno jemal.

Pi*da no kako dovolim da vse razpade na koščke. ermm.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#6177 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 12 September 2008 - 01:10 AM

Tečna sm mal, pa jezna nase, ker preveč pucam, sploh se ne znam ustavt, zamotim se s tem, sj vem to, sam škoda, k mi ni v zadovoljstvo, da bi se zamotla z 10 urnim gledanjem filmov namesto z 10 in več urnim pucanjem in to na polno!
Vstala ob 11, ob 11.15 že mela krpo v roki in pucala do 16, pa od 18 do 23.
In ker je vse v razsulu, me jutr čaka najmanj še tok dela kt dans.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#6178 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 12 September 2008 - 07:11 AM

Rea,a pr vas ne pospravljate za sabo a maš ti pucalni issue? laugh.gif Ker tok koker pa ti pucaš pa al pretiraaš,al pa mate res razsul,al pa folk ne pospravlja za sabo biggrin.gif

Ko smo ravno pri pucanju...
Ko sem bla pri koelgici zanč sem si želela da bi mi dala krpo pa za pucat vse v roke,ker tako svinjskega stanovanja pa tud še ne.O fuj.Pa vse stvari po pulu,ki se jih je,sobo je mela čist zgonjeno..Ne vem kaj njena mat dela,okna taka da se ven ni vidlo,o kopalnici ne bi...
Jaz bi umrla v tako razmetani sobi,mene moti že če mam kje kakšno cunjco vrženo na kavču...
Ni treba razlagat da sem se počutila zelo neprijetno v tistem brlogu.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#6179 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29857 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 12 September 2008 - 02:36 PM

heh, pri nama glihkar brat s sesalcem šiba okol. men se dons ne da - se bom jutr spravla na kuhno+kopalnico pa tla poribat.

lena sem v tri PM.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#6180 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 12 September 2008 - 03:01 PM

Sally, vse si zadela, lej- mam pucalni issue, pa še rada pucam, pol od starih je ati tist k kjer osel leži tm dlako pusti, mami pa zrd bolezni ne puca tok, da bi se preterala, kar pol pomen, da ostane vse na men. No, pa sj tud že prej k še ni bla bolna, sm jz pucala, ker se mi je zdel da bolš popucam, ona je tko u izi nrdila, pa kar je blo treba pa sicr je fajn popucala, sma men se je vedno zdel premal, vedno sm šla v podrobnosti... recimo okvirje od slik se mi je zdel premalkrat 2x na let popucat ampak jih zdj redno na ene 2 mesca, pa k nimamo mal slik, ziher ene 30 po stanvanju.
Pa okna pomivam bl redno kot bi jih ona, pa večina ljudi, itd. Sam zdj sm že mal zgonjena morm priznt, pa tud zagona nimam več tazga k sm ga mela par let nazaj, ja tud jz se staram, res.

Pa še tko je, k se spravm pucat notranjost omar, polic, predlaov in vse vn zložim,... to delam krepko kak tedn, pol pa ratam preutrujena za dokončanje da bi sam prah spucala še na vrhu, pol pa obleži... in prah in jz, in pol je spet jovo na novo, pol se mi spet zdi d abi lah notranjost spucala in pol spet začnem- mal bolano, ja.

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users