Jump to content

Photo

Korona virus / Covid-19

• Please log in to reply
7286 replies to this topic

#6161 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 28 August 2021 - 12:09 PM

Jaz tudi nisem, dokler bom dojila se ne bom potem pa takoj. Mi je pa jasno da ne bom smela nikamor zaradi tega, sploh ne vem kako bova pokurila bone.

Mi smo morali pokazati ob check-inu v termah Vivat, tudi zadnjič ko smo šli na Kamfest je lahko šel samo mož s hčerko sedet v ograjen prostor kjer je bila otroška predstava
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#6162 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 28 August 2021 - 12:55 PM

Vidis na isti prireditvi pa mene ni noben po nicemer vprasal 😆
  • 0

#6163 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32332 posts

Posted 28 August 2021 - 01:11 PM

Nas tudi ne, obakrat v Mejci nič...
  • 0

#6164 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 28 August 2021 - 01:24 PM

V mejci in na Kampfestu na tisti predstavi.
  • 0

#6165 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11872 posts

Posted 30 August 2021 - 08:27 AM

A je imela katera stranske ucinke oz je zbolela po prvi dozi cepiva?
  • 0

#6166 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26109 posts

Posted 30 August 2021 - 08:33 AM

Če misliš vročina, utrujenost, boleči sklepi, glavobol? Ja. To so pričakovani učinki ob cepljenju.

Imaš kaj drugega v mislih?

• 0

#6167 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11872 posts

Posted 30 August 2021 - 08:39 AM

Ja, to imam v mislih. Jutri imam neko stvar in si ne morem privoscit bit bolna, ce se grem danes cepit. Zato malo oklevam...
  • 0

#6168 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26109 posts

Posted 30 August 2021 - 08:40 AM

Jaz na tvojem mestu potem ne bi danes... Saj lahko da ne bi bilo nič, ampak zihr je zihr.

• 0

#6169 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11872 posts

Posted 30 August 2021 - 08:50 AM

Ja...
  • 0

#6170 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32332 posts

Posted 01 September 2021 - 08:03 PM

Pa ne, no...
https://www.24ur.com...-karanteno.html
  • 0

#6171 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85989 posts

Posted 01 September 2021 - 08:08 PM

“Namesto, da bi na rezultat počakala doma, je zjutraj prišla k pouku, test na novi koronavirus pa se je izkazal za pozitivnega.”

Za tepst je take starse. Jaz bi se v zemljo pogreznila.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#6172 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17626 posts

Posted 01 September 2021 - 08:36 PM

Facepalm.

Krivi bodo pa vsi drugi itak.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#6173 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46053 posts

Posted 01 September 2021 - 08:40 PM

Moja mami je pozitivna. Cepljena je bila z AZ, ampak je vseeno fasala delto. Se je pa okuzila v vrtcu, kjer dela. Jupi za vse starse, ki posiljajo bolne otroke v vrtec. Baje jih je bilo zadnji teden pred koncem pocitnic ogromno smrkavih in kasljajocih. Juhej!

Se je pa potem ko so v vrtcu obvestili vse starse otrok, ki so bili v stiku z njo, baje ena mati naredila noro in je sveto trdila, da njenega otroka tiste dni sploh ni bilo v vrtcu, ker se je zelela izogniti karanteni. Pa so ji potem samo lepo pokazali fotke iz vrteskega fotoaparata s katerim so fotkale pocitniske dni, da je otrok bil prisoten.
  • 0

#6174 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32332 posts

Posted 01 September 2021 - 08:53 PM

Od koga je potem dobila, je bil kakšen otrok tudi pozitiven ali kako? Upam, da bo dobro prenesla!
  • 0

#6175 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27714 posts

Posted 01 September 2021 - 09:01 PM

^^
Tudi jaz!

Presneti ljudje. :/
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#6176 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85989 posts

Posted 01 September 2021 - 09:02 PM

Ja, srecno!
Za crknit, in kaj bi ta mati dosegla? Saj gre v vsakem primeru cela skupina v karanteno, a je mislila da bodo medtem njenega otroka kar podtaknili v eno drugo skupino?
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#6177 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46053 posts

Posted 01 September 2021 - 09:22 PM

_M_, Noben stars ni obvestil, da je kateri otrok pozitiven. Je pa zagotovo staknila v vrtcu, drugje ni mogla. Je bila samo tam v stiku z drugimi ljudmi. Moja mami je namrec ful zapeckar in je zadnji teden dopusta pred sluzbo prezivela na vikendu in doma, brez stikov z drugimi ljudmi. Foter in brat, ki zivita z njo in imata malce vec socialnih stikov, pa sta oba negativna. Oba sta tud cepljena, ampak z drugimi cepivi.

Hvala vsem. Zaenkrat kar ok prenasa. Sicer je ful brez energije in se utrudi ze ko gre do wc-ja, nima vonja in okusa, in cuti bolecine v krizu, ampak ni pa imela vrocine. Je pa ze bolje, bo pa verjetno kar trajalo, da bo spet v kondiciji.

Jina, med pocitnicami so bile skupine zdruzene. Ponavadi je v njeni enoti pet skupin, zdaj so pa imeli za pocitnisko varstvo prijavljenih otrok za dve skupini. So pa pri njih vcasih ful salabajzerski in starsi prijavijo otroke, potem pa jih ne pripeljejo. Ta zenska je igrala na to karto.
  • 0

#6178 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5816 posts

Posted 01 September 2021 - 09:28 PM

Meni se samoizolacijs iztece jutri. Sem pa danes mulca peljala na PCR test. Nima nobenih izrazitih simptomov, malo mu tece iz nosa, ampak ni sans, da prestopi solska vrata brez testa. Seveda je pozitiven. Solsko leto se zanj zacne naslednji teden.

Ljudje so neumni in nesramni kar se tega tice. Vem za primere, ko so pripeljali bolnega otroka v vrtec, potem je pa mama rekla, da je ona sicer pozitivna, ampak nima covida in otrok lahko hodi v vrtec.
  • 0

#6179 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17626 posts

Posted 01 September 2021 - 09:39 PM

Vse, ki vas zanima cepljenje proti covid-19 v casu nosecnosti in dojenja, ima uporabne storyje na IG mommy.labornurse.

So pa tudi nasi gin. pripravili v tem casu ze priporocila in kaksnih resnih zadrzkov ni.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#6180 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 02 September 2021 - 04:17 AM

Pri nas v sluzbi so ze 3 sodelavke zbolele,ki so bile cepljene,vse 3 s Pfizerjem in ena necepljena. Vsak druhi dan se testiramo vsi,ki smo bili z njimi v rizicnem stiku. Cepljene pa imajo baje neprimerno manj simptomov,kljub temu,da je ena astmatik in ima precej tezav z okuzbami dihal obicajno.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users