Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
6382 replies to this topic

#6161 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20262 posts

Posted 14 February 2026 - 09:40 PM

Kolegi ponavadi z Dubajem kombinirajo, še tam ostanejo.

Ful se govori zdaj o tem sovražnem, skrajno desničarskem govoru in podpihovanju sovraštva na IG, verjetno o ADP?
  • 0

#6162 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18496 posts

Posted 14 February 2026 - 10:31 PM

Za folk je danes ze vse kar ni popolno sprejemanje nekih agend in ciljev dolocene stranke/skupine kar sovrazni govor. Ffs. Bi se pa najbrz dalo to malo bolj umirjeno povedat, da obcutljivi ne posezejo takoj po nalepkah o sovraznem govoru.
Tudi Hana grr govori o tem ze tedne. Pa se ena dva druga profila.
Pici bo pa zgleda naredil kr soocenje ker so ga pofolowale vse desne/sredinske (?) stranke z janso na celu.
Vceraj je sam na stori sharal golobovo anketo, ki se je nenormalno zasukala v stevilkah potem. Preden jo je Golob zbrisal je 90% ljudi glasovalo da se NE pocutijo svobodne :lol: s tem da on o politiki nikoli ni govoril na svojem profilu, niti hujskal ljudi koga naj volijo, je pa res rekel da naj jim ne zdrsne dvakrat na banani...
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#6163 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89399 posts

Posted 14 February 2026 - 11:01 PM

Za folk je danes ze vse kar ni popolno sprejemanje nekih agend in ciljev dolocene stranke/skupine kar sovrazni govor. Ffs.

Tocno to. Meni je prav fajn vse to brat, sem ze skoraj odlocena, koga bom volila in vedno bolj mi je jasno, koga absolutno ne bom. Se nikoli nisem bila tako invested.

V Dubaj pa nimam cisto nobene zelje it.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#6164 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18496 posts

Posted 15 February 2026 - 07:11 AM

Tle bo Jan Macarol cez kako uro nalozil dve urni podcast z Logarjem.... Ce se komu to da poslusat.

https://youtu.be/Oko...LcACKlLCzSrk4al
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#6165 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20262 posts

Posted 15 February 2026 - 07:28 AM

No, saj vemo kako gre politika in sovražni govor, ki ga je v predvolilnem času veliko.
  • 0

#6166 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18496 posts

Posted 15 February 2026 - 07:51 AM

A mi lahko definiras sovrazni govor?
  • 0

#6167 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33656 posts

Posted 15 February 2026 - 08:12 AM

Jina, Maldivi so pač Maldivi. Saj to je bilo od vedno nekaj, kar ni vsem dosegljivo... Sicer iz tvojega posta ne razberem ravno tega, bolj je problem trajanje?
  • 0

#6168 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18496 posts

Posted 15 February 2026 - 08:44 AM

Sicer ma pa Hana dons spet storije,spet na to temo, in spet bo folk zamahnu z roko. Ampak ima za moje pojme (in po mojem mnenju) prav in to je realnost Evrope ampak hej, eni spijo. Nekje napise da bi nas cilj moral biti da se vsaka zenska, vsak otrok, vsak gej lahko varno sprehaja po ulicah v gatah ce hoces, vsako sekundo dneva. I agree.
  • 0

#6169 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89399 posts

Posted 15 February 2026 - 09:55 AM

Jina, Maldivi so pač Maldivi. Saj to je bilo od vedno nekaj, kar ni vsem dosegljivo... Sicer iz tvojega posta ne razberem ravno tega, bolj je problem trajanje?

Ja, ce bi dala pribl. toliko, bi hotela bit tam vsaj 2 tedna. Ce ze potujes toliko casa in das cca. 3k samo za letalske, mi je cisto bv it samo za en teden. Tako je sel moj stric s partnerko, tudi za 7 nocitev. Pa noro mi je, da bi za otroka dala skoraj toliko kot za naju. Jaz itak nisem privrzenka potovanj preko agencij.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#6170 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18021 posts

Posted 15 February 2026 - 10:19 AM

Jaz ne spremljam predvolilnega cirkusa, kakšno uro ali dve si bom vzela časa pred volitvami. Jina, kako si se pa odločila, ali je kaj pametnega za poslušat? Jaz pojma nimam, koga bi volila, še vsi do zdaj so razočarali..
Maldivi so pa vedno bili dragi, tudi na lastno režijo.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#6171 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12929 posts

Posted 15 February 2026 - 10:29 AM

Shappa ma ful poceni aranzmaje, ampak ne bi sla na Maldive z njimi za nic na svetu.
  • 0

#6172 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46572 posts

Posted 15 February 2026 - 10:47 AM

Meni se zdi, da se da Maldive dobit ceneje prek vecjih agencij. Ce gres v lastni reziji imajo ponavadi agencije a la Tui ali Hotelplan boljse cene hotelov, pa ponavadi imajo ze vkljucen speedboat ali frčoplan. Ce potujes sam, je to dodaten strosek, ki je lahko tud cc. 300€/osebo.
Se mi pa zdi, da je 10 dni za Maldive idealno. 7 dni mickeno premalo, 14 dni pa ze prevec.

A to si gledala pri tisti slovenski agenciji, ki jo promovirajo slovenske influencerke?
  • 0

#6173 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18496 posts

Posted 15 February 2026 - 11:28 AM

S shappo so ali kolegi. Ampak ko oni to pobvalijo, vemo da absolutno ni za nas. To je cist nek drug nacin potovanja...
  • 0

#6174 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33656 posts

Posted 15 February 2026 - 11:31 AM

Maldivi so potovanje ali dopust? Ponavadi vidim samo plaže na teh objavah z Maldivov... Res pa nisem ful pozorna in ne iščem eksplicitno tega nikoli.
  • 0

#6175 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28006 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 15 February 2026 - 11:35 AM

vsak gej lahko varno sprehaja po ulicah v gatah ce hoces, vsako sekundo dneva. I agree.

V kateri paralelni realnosti bi pa desnica to dopustila?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#6176 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18496 posts

Posted 15 February 2026 - 11:58 AM

Zakaj ne? A ga bodo sli vprasat ce je gej? Ce bi se lahko heteroseksualni moski, ne vem zakaj se ne bi kdo drug. Sicer je bila to bolj prispodoba, ker v neki kulturni druzbi ne vidim zakaj bi kdo imel potrebo setat okrog v gatah sredi dneva....ampak ok.
  • 0

#6177 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14555 posts

Posted 15 February 2026 - 12:15 PM

Vgatah se že zaradi zakona, ki to utrejajo, ne smeš.
Drugače pa ne vem zakaj Hana ni naša zunanja ministrica, stvari so ji kristalno jasne, svetovna geopolitiko v mezincu. Njen dan ima očitno več ur, firma oz. firme, v nulo poznavanje svetovne zgodovine in se tekočega dogajanja in se družina. Pa čisti altruist, da vse to znanje zna zgostiti pri opisu ene države oz regije v en odstavek. Če slučajno nas um zaide, uporabi se rdečo barvo in velike črke pa klicaje. Kaj bi ljudje brez takih velikih mislecov.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#6178 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18496 posts

Posted 15 February 2026 - 12:24 PM

Matilda, najbrz je fajn pogledat sorbet od Mase, ko ga bo naredila, ce imas pa cas pogledat se kaksno soocenje in preletet volilne programe strak ki te najbolj zanimajo, je pa to ze dovolj da si ustvaris neko sliko o tem, kaj ti najbolj lezi.
  • 0

#6179 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14555 posts

Posted 15 February 2026 - 12:53 PM

Jaz tudi ne vem koga bom volila.
SDS in n. Si s svojimi podrepniki, vključno z logarjem, odpadejo po minimalnem standardu-- ko genocid ne poimenujejo s pravim imenom.Neoliberalizems s privatizacijo vsega je padel najkasneje 2008, teli boysi ga še kar furajo full speed. Poleg ostalih zadev, pa moj spomin se dobro seže v čas 2020-22.
Sd so mi bili vedno ena prodana stranka, ki se giblje kakor jo vetrovi nesejo.
svobode že pred 4 leti nisem volila. Nase okolje ni le naravni vir za trženje. Golob je druga stran kovanca z Janšo, samo retoriko ima boljšo.
Levica z Vesno, nisem naklonjena oportunim združevanjem strank. Levica se je v vladi preveč zlila skupaj z vlado, sploh pri okolju, ki sicer ni bil njihov resor, pa vseeno. Kompleksnosti okolja tudi ne pokrivajo dobro.
Zunaj parlamentarnih strank ne poznam tako dobro.
Da resnic.ce ne bi volila je jasno samo po sebi.

Ne izključujem, da bom volila taktično, čeprav tega ne maram.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#6180 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18369 posts

Posted 15 February 2026 - 01:12 PM

Vgatah se že zaradi zakona, ki to utrejajo, ne smeš.
Drugače pa ne vem zakaj Hana ni naša zunanja ministrica, stvari so ji kristalno jasne, svetovna geopolitiko v mezincu. Njen dan ima očitno več ur, firma oz. firme, v nulo poznavanje svetovne zgodovine in se tekočega dogajanja in se družina. Pa čisti altruist, da vse to znanje zna zgostiti pri opisu ene države oz regije v en odstavek. Če slučajno nas um zaide, uporabi se rdečo barvo in velike črke pa klicaje. Kaj bi ljudje brez takih velikih mislecov.

:lol: Ful sem se nasmejala. Dosadna je v tri pm.

Se eno sm prebrala danes dobro. Prejsnja vlada je delala vse narobe, zato bomo v zdajsnji naredili vse enako. Nekako tako je. Zdaj nam bo Robi pisma pisal menda. Tudi ne vem, ce je res. Ampak a se nismo tej posti nekoc ze smejali in se zgrazali? Jaz tudi ne vem koga bi. Dejansko samo Mesec nekaj dela na koncu. Vsaj tak je obcutek.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users