Katero stvar ste nazadnje kupili?
Posted 18 March 2024 - 05:40 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 18 March 2024 - 07:36 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 18 March 2024 - 08:46 PM
Moji starši in brat so šli zadnjič v Zagreb in so bili skorajda razočarani.
Posted 18 March 2024 - 09:11 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 18 March 2024 - 09:31 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 18 March 2024 - 11:25 PM
Matilda, baje je bilo bolj malo akrobatike. Več nekega žongliranja ipd. Brat je bil na več njihovih predstavah in je bila ta v Zg daleč najslabša.
Posted 19 March 2024 - 07:38 AM
ojoj. Jaz sem dala 95 po karti in res upam, da bo spektakel za ta denar . Hvala pa za opozorilo, da mogoče le ne bo.
Imajo pa ene 6 predstav v enem koncu tedna.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 19 March 2024 - 12:11 PM
Kolikor sem videla na YT posnetke, tale deluje obetavno.
Posted 20 March 2024 - 08:38 AM
sem šla tudi jaz takoj srfat po YT in res upam, da bo OK. Sine je bil že tako na smrt užaljen, da sem dala 300 eur za te karte, njemu pa nisem pustila kupi ene čelade iz WW1 za isti denar in da se on odpove tej predstavi, če lahko kupi čelado. Potem pa razveseli človeka
Put A Kilt On It!
Posted 28 March 2024 - 06:02 PM
Kami, te sem danes vzela. Trenutno so znizani v Hervisu na 219€.boš javila prosim kaj najdeš, ker bom jaz tudi take rabila za jeseni, spomladi.
Attached Files
[Napoleon]
Posted 29 March 2024 - 08:33 AM
full hvala za info! Izgledajo odlično!
Put A Kilt On It!
Posted 31 March 2024 - 09:38 PM
Posted 06 April 2024 - 11:57 AM
Posted 09 April 2024 - 11:34 AM
SALOMON CROSS OVER GTX W
Meni so res kot copati, obožujem jih.
Zdaj bom imela na vsakem koncu ene, ker so me ene Quechua spet ožilile in razen za v trgovino ali manjši krog mi ne ustrezajo. Imam noro razvajene noge
![]()
še ene, enake, le eno številko večje.
Zdaj imam debelejše nogavice za daljšo hojo in za pot navzdol malo nabijam v palec
Imela bom 3 komade enak model
Put A Kilt On It!
Posted 09 April 2024 - 11:39 AM
Posted 10 April 2024 - 12:26 PM
Posted 11 April 2024 - 07:06 AM
jaz sem pred časom vzela tisto največjo/najvišjo ponev, ki so jo prodajali na Petrolu. Sem res zelo zelo zadovoljna.
Put A Kilt On It!
Posted 11 April 2024 - 01:36 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 16 April 2024 - 10:58 AM
Fiona, prosim poročaj, kakšna ti bo. Meni je Vida ful prijetna, tudi v živo, sva nekaj časa skupaj delali.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users