Spovednica
Posted 07 September 2008 - 02:05 PM
Posted 07 September 2008 - 04:54 PM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 07 September 2008 - 06:39 PM
Popolnoma razumem njen strah. Zgleda, da boš morala še veliko razlagat in razlagat.
Ono o mesu je pa precej mimo pihnila.
Noče, da bi bila prizadeta, a to kaže na zelo jebivetrski način, ker se verjetno ne zaveda, koliko ti on pomeni.
Mislim,da boš morala štarta s točke, da ji to pokažeš.
ne, sej to o strahu čist razumem, ampak k tok pretirava (recimo včeraj me ni našla v sobi in je nardila celo paniko, in pol me kliče na mobitel in ugotovi, da sem v kopalnici
pa ful mi gre na živce to, da me podcenjuje in ne jemlje resno - pač kima, dokler misli, da bo vse skupej padlo v vodo, pol pa kr naenkrat preobrat. wtf? pol sploh ne veš več, kaj pričakovat, no.
Posted 07 September 2008 - 06:44 PM
Pablo Picasso
Posted 07 September 2008 - 06:49 PM
Nika, sej te razumem da si jezna, samo razumem tudi tvojo mamo, jaz se te ne bi upala pustit same v Kanado, k nekomu, ki ga nisi še nikoli videla, ki ga ona sploh ne pozna itd. Sej ti mu verjetno zaupaš, z njene perspektive pa zna celotna stvar zgledat malo nevarno. Se pa strinjam, da so nekatere njene izjave malo mimo, ampak vsak ima svoje napake in še vedno je tvoja mama.
Moja spoved: Lenuh sem, gnila lena rit, couch potato in tako naprej.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 07 September 2008 - 06:51 PM
Pablo Picasso
Posted 07 September 2008 - 07:13 PM
Na mt če me rukne,sploh ne grem na to smer k mislem it.
Posted 07 September 2008 - 08:34 PM
Faaak, opet me razganja!
Opazila sem enega fuuul lušnega dečkota, ki med našimi bloki sprehaja psa in v lokal, kjer delam, si hodi po čike. Sem do njega vedno zelooo prijazna in ustrežljiva
Jst imam to s tremi sprehajalci psov v okolišu. Si vsaj popestriš hojo
Posted 07 September 2008 - 09:12 PM
Posted 07 September 2008 - 09:24 PM
Posted 07 September 2008 - 09:38 PM
Niti malo te ne sodim in vem, kako težko je. Še posebej, ker paše, ker je novo, ker ti da občutek posebnosti, ker... Fant je krasen in vse, a ti po tolikem času ne vzbuja več takih občutkov kot ti jih recimo ta tvoj fant.
Meni se je pred letom dni zgodlo ISTO! Sem se morala prav umaknit, ker mi je šlo kar na jok, ko sme vidla D, mene pa je medla druga oseba.
Kar čutiš, niti malo ne odraža tvoje ljubezni do fanta.
Boš že vedla, kaj ti je storiti, ko boš zbrala svoje misli, in če se boš odločla, za dobro tvoje veze, boš ščasoma začela doživljati enake občutke kot si jih z onim dečkom.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 07 September 2008 - 09:41 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 07 September 2008 - 09:50 PM
Posted 07 September 2008 - 10:14 PM
Ja, danes oz. zadnje čase sme polna modrosti, kako furati ljubezen. Še samo sebe presenečam
Impulzivna kot sem, sem v zadnjem času neverjetno razsodna. nekaj je narobe z mano
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 07 September 2008 - 10:49 PM
Coco, kaj pa je blo?
Nika, sej te razumem da si jezna, samo razumem tudi tvojo mamo, jaz se te ne bi upala pustit same v Kanado, k nekomu, ki ga nisi še nikoli videla, ki ga ona sploh ne pozna itd. Sej ti mu verjetno zaupaš, z njene perspektive pa zna celotna stvar zgledat malo nevarno. Se pa strinjam, da so nekatere njene izjave malo mimo, ampak vsak ima svoje napake in še vedno je tvoja mama.
Moja spoved: Lenuh sem, gnila lena rit, couch potato in tako naprej.
sej nisem tok jezna, ampak razočarana pa precej. sploh ker sva se že pogovarjali o kanadi in je samo nekej kimala pa se smehljala (še ponudila se je, da gre pogledat za semestre, če kdaj ni predavanj pa to). pol pa tkole
Posted 07 September 2008 - 11:00 PM
Fant se dobesedno dere name v obupu, ker pravi, da v takem luftu ne bo mogu spat, LOL.
Sej sva zdej na stežaj odprla okno, da se mal zlufta. Pa mislim, da se stanje končno mal umirja.
Posted 07 September 2008 - 11:23 PM
Posted 08 September 2008 - 01:22 AM
Čisto pozabla na ta dogodek!
Edit: OMG, hahaha
Rea, to ti moram enkrat poslat!! No, ti s emogoče vsega spomneš, jaz s ene, lol
Edit: OMG, ti si kriva, za dogodke tiste noči! Ti si me šuntala!
Bruce Lee

opera_volgae_malek
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users