Jump to content

Photo

Korona virus / Covid-19

• Please log in to reply
7286 replies to this topic

#6121 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 27 August 2021 - 11:10 AM

Prav nimajo nobenega argumenta, ampak samo to, da bi to pac morql naresiti, kot kaksni starai otrokom teziji, to miras naredit, ker sem jaz tko rekel :D
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#6122 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17306 posts

Posted 27 August 2021 - 11:16 AM

Mozno je vse. Ampak je zaenkrat res kot vsak prehlad. Saj lezim.
V soboto smo bili (sicer zunaj) na eni zabavi pa so se trije poleg naju bolni (ampak oni bolj, pa spet ne kovidno). Lahko da smo tam staknili. En se gre testirat danes pa bomo videli.
Se mi zdi, da so pri kovidu ful bolj izraziti in netipicno prehladni simptomi. Vsak ima se kaj: hrbtenica, voh, okus, glava...

Cimprejsnje okrevanje, SG!
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#6123 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85989 posts

Posted 27 August 2021 - 11:24 AM

Obema!
Jaz od covida niti enkrat nisem pomislila, da ga imam spet, pa mi je tako unicil imunski sistem, da sem bila prve pol leta vsak mesec bolna. Vecinoma sploh nisem vedela, kje sem kaj staknila, sploh grlo se mi je kar random vnelo. Kolegica je bila pa polno cepljena marca/aprila in je julija staknila delto s tako hudim potekom, da je pristala v bolnici. Stara 29 in sicer zdrava.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#6124 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19174 posts

Posted 27 August 2021 - 11:51 AM

Fak no, tega sploh ne boo konec.
  • 0

#6125 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 27 August 2021 - 12:32 PM

Res je adijo pamet tole, kmalu bo že 2 leti, odkar tole traja.

A tu ste vse cepljene, razen Dragice?
Jaz se še nisem. Očitno se bo res treba. Spomladi sem rekla, da bom počakala do jeseni, če se bo mogoče do takrat situacija kaj izboljšala, pa ne bo nič boljše. :lol: Nisem proti cepljenju, imam pa vseeno malo mešane občutke, zaradi vseh teh informacij, teorij zarot in vsega.

https://www.delo.si/...ne/razcepljeni/
Tole sem brala nekaj dni nazaj. Zanimivo, nisem vedela, da so Švedi med najbolj cepljenimi.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#6126 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 27 August 2021 - 12:37 PM

Pri nas v sluzbi jih je tudi ze par dobilo pa so vsi polno cepljeni. Eni s simptomi, eni brez, ni pravila.
Res pa kar crno kaze, da se bomo kdaj resili tega, ce niti cepljenje ne pomaga v celoti...
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#6127 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6712 posts

Posted 27 August 2021 - 01:18 PM

Jaz tudi nisem cepljena, sem pa prebolela tri tedne nazaj. SG, mene je tudi hrbet bolel za znoret, nisem mogla spat brez tablet. Naj čim hitreje mine!
  • 0

#6128 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5816 posts

Posted 27 August 2021 - 01:27 PM

Chris, po koliko casa je pa minilo?

Najhuje mi je, ker je tudi mulc z mano v karanteni. Itak bo zamudil prvi solski dan. Upam, da ne bo simptomov razvil naslednji teden ali 10 dan karantene.
  • 0

#6129 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85989 posts

Posted 27 August 2021 - 01:54 PM

Res pa kar crno kaze, da se bomo kdaj resili tega, ce niti cepljenje ne pomaga v celoti...

Dokler bo tako nizka precepljenost, potem res slabo kaze.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#6130 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6712 posts

Posted 27 August 2021 - 02:46 PM

Supergirl, tri dni sem bila res slaba z vročino in bolečinami, potem je šlo na bolje. Na splošno je trajalo en teden, da sem prišla k sebi, sem pa bila precej utrujena. Vohala nisem od četrtega dneva, je pa v enem tednu prišlo nazaj.
  • 0

#6131 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15735 posts

Posted 27 August 2021 - 02:59 PM

Planet tudi ni, se mi zdi.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#6132 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5816 posts

Posted 27 August 2021 - 03:09 PM

Chris. Super. Vrocine sicer nimam oz. mi niha. Vonj sem pa izgubila...
  • 0

#6133 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11872 posts

Posted 27 August 2021 - 03:24 PM

Jaz se tudi nisem.
Bila sem na flixbusu iz zagreba, gor so bili se Turki, Americanki, par Indijcev... njih je na slovenski meji vse spustil, men je pa rekel: gospa, kam pa vi potujete? A mate test?
A ni dobr? :D
  • 0

#6134 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19174 posts

Posted 27 August 2021 - 03:48 PM

A se je v MB tudi ustavil Flixbus?
  • 0

#6135 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11872 posts

Posted 27 August 2021 - 03:55 PM

Ne. Direkt v Lj.
  • 0

#6136 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 27 August 2021 - 04:07 PM

Dokler bo tako nizka precepljenost, potem res slabo kaze.

Res je. Je pa zal tudi ucinkovitost cepiv proti delta razlicici veliko nizja kot je bila prvotno. Se vseeno sem za cepljenje seveda, se pa zal siri covid tudi med cepljenimi.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#6137 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17306 posts

Posted 27 August 2021 - 04:11 PM

Zanimivo, Marmelada. Zato nic vec ne slisimo o njih. Ker so izdajalci :D Sem pa si malo ogledala zemljevid Evrope in bolj gres na vzhod, manjsa je precepljenost.

Ocitno nimamo C. To so si otroc nekaj podelili med sabo. Civilizirani so prisli med staroselce (nevrtcevske) in so vsi staroselci pocepali. Ni prvic po taki zurki.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#6138 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6712 posts

Posted 27 August 2021 - 04:14 PM

Ma lol 😆. Jah, ni kaj...tudi to je treba izkusiti kdaj pa kdaj.
  • 0

#6139 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27714 posts

Posted 27 August 2021 - 04:52 PM

Nisem cepljena proti koroni, ne.

Hitro okrevanje vsem obolelim!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#6140 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 27 August 2021 - 05:46 PM

Jaz sem bila nekaj časa mnenja, da se ne bom cepila - da se ne rabim, sem itak hermitske sorte + kadar so projekti imamo itak obvezno testiranje vsak 2. dan oz. 2x tedensko. 

Potem sem bila neopredeljena nekaj časa, sem pustila vse na strani.

Danes sem pa šla na cepljenje, par dni sem pogledovala termine in pred kratkim sem bila tam v medicinskem centru na Vilharjevi spodaj, pa sem rekla, da grem tja, in če ne bo gneče, to naredim. 

PCT pogoji so me precej znervirali in ne ljubi se mi več okoli tega delat kolobocij. Pa če bo pripomoglo, da prispevam h kvoti, ne vem. Ljubše bi mi bilo vsekakor, če ne bi bilo treba, ampak.. 

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users