Ijooo no. Še dobro, da nimam denarja za ta drage hotelske sobe ![]()
Posted 27 January 2026 - 11:21 AM
Posted 27 January 2026 - 11:54 AM
Pablo Picasso
Posted 27 January 2026 - 04:07 PM
Posted 27 January 2026 - 05:08 PM
Mene tudi ne. Pa če najameš savno in jacuzzi za 3 ure, za v dvoje, se najbrž pari tudi ne gledajo samo?
Bi me pa zmotilo, da se dol dajejo v moji prisotnosti. To pa.
Sem enkrat ena dvema na busu, rekla, da naj se umirita, ko sta se šlatala po mednožju. V moj zagovor, sredi popoldneva, okoli so bili otroci. V njun zagovor, iz šole za prilagojeni program.
Se pa to po moje na savni hitro zgodi, če prideš s tem namenom. Jaz sama hodim na fitnes in je kdaj bil kakšne tak pogled z nasprotne strnai, da bi se hitro zmenila, če bi jaz pokazala interes. In če jaz to opazim, ki sem slepa za te zadeve, pol je tega velik.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 27 January 2026 - 05:52 PM
Fiona, pač nisi za hodit oz. prespat okrog. Lasten jogi pa lasten šotor je edino 100% ziher 🤣
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 27 January 2026 - 06:17 PM
Kakšna razlika v komentarjih med tistimi, ki smo prebrale vse komentarje (izkušnje osebja tudi) in tistimi, ki jih niste ...
Mož je naprej tudi rekel, da se mu ne zdi nič takega, da to je že splošno znano, da se to dogaja, dokler mu nisem par podrobnosti prebrala.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 27 January 2026 - 06:43 PM
Ne vem, se mi zdi precej brez veze se toliko s tem obremenjevati. Orgije so že dolgo med nami, prašičev je tudi veliko.
Pa sem včeraj nekaj prebirala tudi komentarje, lahko pa da jih je danes več.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 27 January 2026 - 06:53 PM
Saj jaz se nič ne obremenjujem. Nikoli nama ni bilo za hodit v terme, tako da se ne bo nič spremenilo. Mi je pa prišlo na misel, da moram sama v kratkem porabit bon za SPA Intercontinentalu. Ne vem, kakšno klientelo imajo tam, verjetno sami bogatuni.
― V. Van Gogh
Posted 27 January 2026 - 08:08 PM
Posted 27 January 2026 - 09:28 PM
Jaz sem šla enkrat z bivšim v savno, najeto za 2 uri ali nekaj takega. Pa s sedanjim v terme v neko kopel v dvoje. In ja, sva se samo gledala.Pa če najameš savno in jacuzzi za 3 ure, za v dvoje, se najbrž pari tudi ne gledajo samo?
Ne vem, meni ni kar samoumevno, da če gre par v savno, na bazen, da gre sigurno seksat.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 27 January 2026 - 09:49 PM
Fiona, ja, ta. Nisem zasledila, da bi imeli zasebni najem.
― V. Van Gogh
Posted 27 January 2026 - 10:28 PM
Posted 28 January 2026 - 07:52 AM
Posted 28 January 2026 - 08:01 AM
No tudi jaz ne. Ne bi se mogla sprostit ob misli, da so mogoče kje kakšne kamere in te nekdo opazuje/snema. Že v hotelskih sobah/ airbnb mi je vedno bolj moreče, ko gledam videe kam vse lastniki skrivajo kamere.
Posted 28 January 2026 - 08:13 AM
Ko sem dala odpoved v prejsnji sluzbi, me je sef naslednji dan vprasal, ce bi sla z njim za vikend v terme, da bi sla v savno odprla sampanjec in not seksala, da to je ful fino pocet. Poleg ostalih razlogov za moj sok, je bil tudi ta, da sem se sprasevala komu se da v savni seksat, jaz vcasih komaj zivim notri in se veselim da se grem potopit v mrzlo vodo
Posted 28 January 2026 - 08:49 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 28 January 2026 - 09:10 AM
Po moje to bolj tisti počnejo, ki ne živijo skupaj pa ljubimci in to ![]()
Posted 28 January 2026 - 09:14 AM
ali pa ljudje z otroki in ta odmik pomeni, da imaš končno res mir, čas za vaju in bližino ![]()
MIdva z L sva to bistveno bolj rabila, kot z D, ko (ko sva skupaj) imava "ves čas tega sveta".
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 28 January 2026 - 09:46 AM
Ja, bi rekla ...
― V. Van Gogh
Posted 28 January 2026 - 09:50 PM
Kakšna razlika v komentarjih med tistimi, ki smo prebrale vse komentarje (izkušnje osebja tudi) in tistimi, ki jih niste ...
Mož je naprej tudi rekel, da se mu ne zdi nič takega, da to je že splošno znano, da se to dogaja, dokler mu nisem par podrobnosti prebrala.
Jaz sem vse prebrala. Kako pa glede na mnenja veš, kaj je kdo prebral?
Ali je res dobro poskrbljeno za čistočo po takih eventih, je dobro vprašanje. Sam take, ki pišejo, da ima voda spomin, pa tud ne gre jemat resno, no. 🙃
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users