Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 24 January 2012 - 01:01 AM

Posted 24 January 2012 - 01:40 AM
Na živce grem sama sebi med izpitnim obdobjem - namesto, da bi se zares vsedla in se naučila neko poglavje do konca, kot imam plan in si potem vzela pavzo, grem jst že vmes čekirat forume, fb, pa po možnosti pod tuš, čaj si nardit in tako na koncu dneva ugotovim, da sem predelala 1/3 načrtovanega

Na živce mi gre tut to, da te folk na busu ali pa vlaku prečekira od glave do pet, prav čutiš tist pogled na sebi. Jaz pol takšne ljudi zanalašč zasačim za vsako, ko me spet čekirajo in jih tko očitno pogledam direkt v oči pa zraven nardim tako resno faco, da se vidi da mi nekaj ne paše (pa ne pretiravam s tem, da bi se prav kremžila, sam ni pa to ravno prijazen pogled, da ne bi kdo zamenjal za flirtanje), da jim po parih takšnih očesnih stikih postane nerodno in odnehajo.

Posted 24 January 2012 - 07:00 AM
Takrat je bilo vse argumentirano, vsaj z moje strani.
Zaradi mene lahko človek živi od sena in veruje v svetega pingvina, samo naj ne posiljuje ljudi okrog sebe.
Je pa res težko za zvezo, če nekdo je meso, drugi je pa vegan, to pa.
To ni tako problematično, če oba pustita drug drugemu "dihati" po svoje, tudi ko gre za hrano ali milo.

Občasno mi gredo na živce ljudje, ki preveč komplicirajo, se ne znajo v prav ničemer prilagajati in so čisto oleseneli v svojih prepričanjih, ki jih ne omehčajo niti za milimeter.

Posted 24 January 2012 - 02:30 PM
ker ne verjamejo v fižol.

Mislila sem tudi na skupno pripravo hrane, pa prav lahko sigurno ni, ker je veganstvo način življenja, ne samo prehranjevanja.
Verjetno marsikdo ne bi mogel sprejet, da ima partner drugačna prepričanja in moralo glede tega.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 24 January 2012 - 03:57 PM
Ana me je z zadnjim delom spomnila na nekaj - meni gre na živce, da nekateri vse ostale zveze sodijo po svoji, kot da je njihova idealna in kot iz pravljice, in čim se nekaj ne sklada z njihovo podobo o zvezi, so tisti drugi takoj označeni za čudne ali kaj hujšega. Vsak ima svoje življenje in vsak ima drugačno zvezo, ne morejo biti vse identične ali pač take, kot se njim zdi, da je edino prav.

Zelo dobro napisano in se tudi zelo strinjam!

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 25 January 2012 - 06:52 AM

Mislila sem tudi na skupno pripravo hrane, pa prav lahko sigurno ni, ker je veganstvo način življenja, ne samo prehranjevanja.
Verjetno marsikdo ne bi mogel sprejet, da ima partner drugačna prepričanja in moralo glede tega.
Ja, saj sem razumela, kaj misliš, zato sem pa tudi napisala, da tudi vseh veganov ni za metati v isti koš. Razlogov za to, da se nekdo odloči za "plant-based diet" je lahko več, niso vsi "ideološki".
Posted 25 January 2012 - 11:37 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 25 January 2012 - 02:23 PM
Posted 25 January 2012 - 03:51 PM

Posted 25 January 2012 - 04:17 PM
Posted 26 January 2012 - 02:53 PM

In še ena stvar, ki se navezuje... druga prijateljica pa me SPLOH NIKOLI ne pokliče, jo vedno jaz in je tudi več ne pokličem, dokler ne bo ona mene. Pa če traja en mesec, mi je čist vseeno. In sploh ne vem zakaj me nikoli ne pokliče, ker ko se pogovarjama se ful dolgo in fajn pogovor je. Pa vem, da ima čas, tako da to sploh ni izgovor.
Trenutno mi greta obe najboljši prijateljici na živce

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 01 February 2012 - 06:33 PM
Posted 01 February 2012 - 06:46 PM

S prijateljicami si v glavnem pišemo maile in sem ter tja kakšen sms, ali pa se zmenimo, da se dobimo in takrat potem klepetamo. Po telefonu pa ne, delno tudi zato, ker sem včasih še probala, pa nikoli ni bil pravi tajming in pol pač ne kličem več, raje napišem mail in čakam na odgovor...
Posted 01 February 2012 - 06:48 PM

Posted 01 February 2012 - 07:04 PM
Na živce mi gre pogovarjanje po telefonu z eno prijateljico, ker se VEDNO še z nekom drugim zraven pogovarja ali pa se nekaj smeji.
In še ena stvar, ki se navezuje... druga prijateljica pa me SPLOH NIKOLI ne pokliče, jo vedno jaz
Ena moja prijateljica tudi pogosto to dela, da se med najinim pogovorom še s kom drugim kaj heca in pogavarja zraven. Mi gre na živce, ker potem ne vem, kaj meni govori in kaj ne, moram čakat, kdaj se bo nehala pogovarjat s tisto drugo osebo itd.
Prav tako mi gre na živce, da nekatere prijateljice nikoli ne pokličejo mene. Medtem ko drugo skupno prijateljico pa pokličejo/ji pišejo. Zaradi tega se počutim manj pomembno.

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 01 February 2012 - 07:07 PM
Prav tako mi gre na živce, da nekatere prijateljice nikoli ne pokličejo mene. Medtem ko drugo skupno prijateljico pa pokličejo/ji pišejo. Zaradi tega se počutim manj pomembno.

Jp. Sem zacela prav tezit in dobivam vse mogoce izgovore. So mislili to, so mislili ono .... mja.... .
Posted 01 February 2012 - 08:53 PM
Da ne rabi telefona plačat. Jaz imam okoli sebe ful takih ljudi, ko me kličejo, povejo najnujnejše in odložijo, ko pa jaz njih kličem, pa bi po ure čvekali.
Kaj jaz vem, po mojem ni to, ker ima kar dosti minut v druga omrežja. Je pa še vedno nisem poklicala in je tudi ne mislim.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 02 February 2012 - 09:05 AM

Posted 02 February 2012 - 09:53 AM

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users