Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10371 replies to this topic

#6121 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46187 posts

Posted 24 January 2012 - 01:01 AM

Reklame na videih in na youtubu, ki jih ne morš preskočit. down.gif
  • 0

• Guests

Posted 24 January 2012 - 01:40 AM

Danes si bom dala duška:

Na živce grem sama sebi med izpitnim obdobjem - namesto, da bi se zares vsedla in se naučila neko poglavje do konca, kot imam plan in si potem vzela pavzo, grem jst že vmes čekirat forume, fb, pa po možnosti pod tuš, čaj si nardit in tako na koncu dneva ugotovim, da sem predelala 1/3 načrtovanega down.gif Joj, ma da jutri zares zagrabim, zadnji čas.

Na živce mi gre tut to, da te folk na busu ali pa vlaku prečekira od glave do pet, prav čutiš tist pogled na sebi. Jaz pol takšne ljudi zanalašč zasačim za vsako, ko me spet čekirajo in jih tko očitno pogledam direkt v oči pa zraven nardim tako resno faco, da se vidi da mi nekaj ne paše (pa ne pretiravam s tem, da bi se prav kremžila, sam ni pa to ravno prijazen pogled, da ne bi kdo zamenjal za flirtanje), da jim po parih takšnih očesnih stikih postane nerodno in odnehajo. laugh.gif Pa ne me met za čudaško biggrin.gif
  • 0

• Guests

Posted 24 January 2012 - 07:00 AM

QUOTE(Jinadaze @ 22. 1. 2012 - 20:11) View Post

Takrat je bilo vse argumentirano, vsaj z moje strani.

Zaradi mene lahko človek živi od sena in veruje v svetega pingvina, samo naj ne posiljuje ljudi okrog sebe.
Je pa res težko za zvezo, če nekdo je meso, drugi je pa vegan, to pa.

To ni tako problematično, če oba pustita drug drugemu "dihati" po svoje, tudi ko gre za hrano ali milo. smile.gif Eno je, kaj posameznik je/uporablja, drugo pa, ali sili drugega v enako početje, s čimer pa se le-ta recimo ne strinja. Če nekdo ne je fižola, ga s tem ne bom silila, a ne, a ni to logično? Ali pa če nekomu ni všeč vonj mojega mila. Zakaj bi ga silila, da ga uporablja? hmm.gif Gre samo za percepcijo. Ker pa npr. "sovražniki" fižola nimajo imena (kot npr. vegani), jih vsi pustijo pri miru in jim nihče ne reče, da z njimi pa ne bi mogel živeti, ker ne verjamejo v fižol. Ali v vonj/sestavo mila. laugh.gif Vse je družbeno pogojeno. Pardon, meni je res smešno, kako smo človeška bitja čudna. lol1.gif Sicer bi se pa o kompleksnosti vprašanja dalo razpredati res na široko. Predvsem o tem, kako se vse ljudi, ki nekaj počnejo ali ne počnejo, meče v isti koš ipd. Spet ta je*ena kulturna pogojenost. down.gif

Občasno mi gredo na živce ljudje, ki preveč komplicirajo, se ne znajo v prav ničemer prilagajati in so čisto oleseneli v svojih prepričanjih, ki jih ne omehčajo niti za milimeter. ermm.gif
  • 0

#6124 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86947 posts

Posted 24 January 2012 - 02:30 PM

QUOTE(Nila @ 24. 1. 2012 - 7:00) View Post

ker ne verjamejo v fižol.

laugh.gif

Mislila sem tudi na skupno pripravo hrane, pa prav lahko sigurno ni, ker je veganstvo način življenja, ne samo prehranjevanja.
Verjetno marsikdo ne bi mogel sprejet, da ima partner drugačna prepričanja in moralo glede tega.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#6125 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 24 January 2012 - 03:57 PM

QUOTE(Coco* @ 22. 1. 2012 - 19:53) View Post

Ana me je z zadnjim delom spomnila na nekaj - meni gre na živce, da nekateri vse ostale zveze sodijo po svoji, kot da je njihova idealna in kot iz pravljice, in čim se nekaj ne sklada z njihovo podobo o zvezi, so tisti drugi takoj označeni za čudne ali kaj hujšega. Vsak ima svoje življenje in vsak ima drugačno zvezo, ne morejo biti vse identične ali pač take, kot se njim zdi, da je edino prav. down.gif

Zelo dobro napisano in se tudi zelo strinjam! smile.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

• Guests

Posted 25 January 2012 - 06:52 AM

QUOTE(Jinadaze @ 24. 1. 2012 - 14:30) View Post

laugh.gif

Mislila sem tudi na skupno pripravo hrane, pa prav lahko sigurno ni, ker je veganstvo način življenja, ne samo prehranjevanja.
Verjetno marsikdo ne bi mogel sprejet, da ima partner drugačna prepričanja in moralo glede tega.

Ja, saj sem razumela, kaj misliš, zato sem pa tudi napisala, da tudi vseh veganov ni za metati v isti koš. Razlogov za to, da se nekdo odloči za "plant-based diet" je lahko več, niso vsi "ideološki".
  • 0

#6127 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 25 January 2012 - 11:37 AM

Na živce mi gre youtube, ker zadnje čase vidim samo posnetke mačk in indigo frocev, ki znajo VSE.

laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#6128 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 25 January 2012 - 02:23 PM

Meni pa gredo občasno na živce ljudje, ki se preveč zalepijo name. Zdaj mi ravno dviguje pritisk prijatelj, ki ne razume, da se mi po celi noči učenja in 10-ih urah službe ne ljubi peljat 25 km samo zato, da bi šla z njim na kavo.
  • 0

#6129 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 25 January 2012 - 03:51 PM

!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IPB Image
  • 0

#6130 žajbelj

žajbelj

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 410 posts

Posted 25 January 2012 - 04:17 PM

!!
  • 0
Salvia officinalis

#6131 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 26 January 2012 - 02:53 PM

Na živce mi gre pogovarjanje po telefonu z eno prijateljico, ker se VEDNO še z nekom drugim zraven pogovarja ali pa se nekaj smeji. Na začetku sem mislila, da se meni in mi je bilo čudno, če pa ni nič smešno, zdaj pa že vem, da se nekomu drugemu. Znorela bi in ji najrajši dol vrgla rpg.gif . Sem ji že povedala, da me moti in je enkrat bilo ok, zdaj pa spet isto naprej. Pa vedno še njen fant nekaj zraven bluzi, ona pa mu odgovarja kar med najinim pogovorom rolleyes.gif . Ravno včeraj sva se pogovarjali in jaz na veliko nekaj razlagam in slišim neko šepetanje odzadaj. Vtihnem in jo vprašam s kom se pogovarja in je rekla, da s fantom. Jaz čist šokirana sem še kar bila tiho, ona je pa rekla, pa kaj je, saj vse vem, kaj si govorila blink.gif . Sem samo rekla, da moram it. Meni se zdi to skrajno nevljudno in nikoli ne delam tega. Sem se odločila, da je ne pokličem več sploh, dokler ne bo ona mene klicala, ker se mi itak zdi, da jo skoraj vedno jaz pokličem pa še zaradi zgoraj napisanega.
In še ena stvar, ki se navezuje... druga prijateljica pa me SPLOH NIKOLI ne pokliče, jo vedno jaz in je tudi več ne pokličem, dokler ne bo ona mene. Pa če traja en mesec, mi je čist vseeno. In sploh ne vem zakaj me nikoli ne pokliče, ker ko se pogovarjama se ful dolgo in fajn pogovor je. Pa vem, da ima čas, tako da to sploh ni izgovor.
Trenutno mi greta obe najboljši prijateljici na živce cry.gif .
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#6132 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46187 posts

Posted 01 February 2012 - 06:33 PM

Na živce mi gre, da moram VEDNO ko kupujem alkohol v trgovini pokazat osebno.
  • 0

#6133 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 01 February 2012 - 06:39 PM

QUOTE(sade @ 26. 1. 2012 - 14:53) View Post

In sploh ne vem zakaj me nikoli ne pokliče

Da ne rabi telefona plačat. Jaz imam okoli sebe ful takih ljudi, ko me kličejo, povejo najnujnejše in odložijo, ko pa jaz njih kličem, pa bi po ure čvekali.
  • 0

#6134 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32785 posts

Posted 01 February 2012 - 06:46 PM

wink.gif Jaz pa skoraj nikoli nikogar ne kličem samo z namenom, da bi klepetala... Razen mogoče sestre, pa še to ponavadi opraviva v minutki, ker je ona tok ohinsploh bizi in nikol nima časa...
S prijateljicami si v glavnem pišemo maile in sem ter tja kakšen sms, ali pa se zmenimo, da se dobimo in takrat potem klepetamo. Po telefonu pa ne, delno tudi zato, ker sem včasih še probala, pa nikoli ni bil pravi tajming in pol pač ne kličem več, raje napišem mail in čakam na odgovor...

• 0

#6135 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 01 February 2012 - 06:48 PM

Hahaha ja, k moja babi. laugh.gif Jo kličem včeraj, pa sem slišala da kar nekomu odgovarja, sem ji rekla, da jo bom nazaj poklicala. Pa mi je pol rekla, veš, teta XY ima Amis pa lahko tako govoriva, če bi jo pa jaz klicala pa plačam ko žuta. laugh.gif laugh.gif
  • 0

#6136 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23524 posts

Posted 01 February 2012 - 07:04 PM

QUOTE(sade @ 26. 1. 2012 - 14:53) View Post

Na živce mi gre pogovarjanje po telefonu z eno prijateljico, ker se VEDNO še z nekom drugim zraven pogovarja ali pa se nekaj smeji.
In še ena stvar, ki se navezuje... druga prijateljica pa me SPLOH NIKOLI ne pokliče, jo vedno jaz

Ena moja prijateljica tudi pogosto to dela, da se med najinim pogovorom še s kom drugim kaj heca in pogavarja zraven. Mi gre na živce, ker potem ne vem, kaj meni govori in kaj ne, moram čakat, kdaj se bo nehala pogovarjat s tisto drugo osebo itd.

Prav tako mi gre na živce, da nekatere prijateljice nikoli ne pokličejo mene. Medtem ko drugo skupno prijateljico pa pokličejo/ji pišejo. Zaradi tega se počutim manj pomembno. ermm.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#6137 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28115 posts

Posted 01 February 2012 - 07:07 PM

QUOTE(Marmelada @ 1. 2. 2012 - 19:04) View Post

Prav tako mi gre na živce, da nekatere prijateljice nikoli ne pokličejo mene. Medtem ko drugo skupno prijateljico pa pokličejo/ji pišejo. Zaradi tega se počutim manj pomembno. ermm.gif

Jp. Sem zacela prav tezit in dobivam vse mogoce izgovore. So mislili to, so mislili ono .... mja.... .
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#6138 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 01 February 2012 - 08:53 PM

QUOTE(Michelle @ 1. 2. 2012 - 18:39) View Post

Da ne rabi telefona plačat. Jaz imam okoli sebe ful takih ljudi, ko me kličejo, povejo najnujnejše in odložijo, ko pa jaz njih kličem, pa bi po ure čvekali.

Kaj jaz vem, po mojem ni to, ker ima kar dosti minut v druga omrežja. Je pa še vedno nisem poklicala in je tudi ne mislim.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#6139 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26195 posts

Posted 02 February 2012 - 09:05 AM

Na živce mi gre, da VEDNO zabluzim izvoz za BTC na severni obvoznici...in moram it potem dol na Fužinah pa vozit okoli riti v žep rolleyes.gif
  • 0

#6140 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18580 posts

Posted 02 February 2012 - 09:53 AM

Orenk zabluziš, res. Poskusi vozit počasneje, mogoče boš pravočasno uspela zavit z obvoznice. laugh.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users