Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10371 replies to this topic

#6101 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27550 posts

Posted 19 January 2012 - 02:56 PM

Babe v našem referatu. V petek je bila vsa čudna in sem potem pozabila oddat študentsko, dobim obvestilo o oddaji na e- študenta. Ker mi na kraj pameti ne pade, da bi nesla v času, ko ni govorilnih, sem klicala Zoey, pa še eno kolegico, če bi lahko ktera mi nesla. Danes mi nese kolegica tja, takoj zjutraj in je brez problema oddala tudi izven uradnih ur, ker je pač noseča laugh.gif . Aja a jez se pa kaj manj vozim do LJ, ker nisem noseča.
  • 0

#6102 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11541 posts

Posted 20 January 2012 - 11:55 AM

Na živce mi gre, da je velika večina teh novih videospotov samo ena reklama za sony, swarovski, parfume itd.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#6103 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 21 January 2012 - 03:44 PM

Pogovori o otrocih.

Obstajajo še druge teme, o katerih se lahko menite v družbi. wacko.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#6104 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86938 posts

Posted 21 January 2012 - 04:37 PM

Ja! Ali pa ko se nekateri znajo pogovarjat samo o faksu/službi/oblekah/šminkah ... rolleyes.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#6105 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 January 2012 - 07:26 PM

Meni pa grejo na živce ljudje (ženske), ki so totalno obremenjeni s svojo prehrano, kalkulirajo vsak vnos, nikoli ne pozabijo
pompozno omeniti, kako so se pregrešili z enim piškotom in da morajo nujno to iti v čim krajšem času skurit, itd.
Stran od mene, bolane attention whores.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#6106 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 January 2012 - 07:47 PM

^Ja, folk, ki hrani podreja življenje. Na tem mestu bi še omenila vegane. blink.gif

Na živce mi gre neorganiziran folk. JOJ, znorela bi. Moja cimra je taka, jaz sem kr agresivna do nje. Naprimer, položnico za telefon ji plačuje mama, ker se njej ne da, oziroma vedno pozabi in dobiva opomine, zato ji raje kr mama plačuje. blink.gif Nikoli nima denarja, ker z njim ne zna razpolagat. Dobi ne vem 250eur na mesec in ta keš zapravi v enem tednu. Zadnjič je šla na razprodaje in domov prinesla jeans kratko obleko, ki jo bo nosila poleti. Obleka je bla znižana iz 90 na 60. Pa okej, da ti je res noro všeč in si pač privoščiš, njej je bla tak še kr všeč, pa nekaj si je morala kupit kao. Zdaj je do konca mesca brez keša.
Nikoli nima doma nič za jest, ker nikoli prej ne pomisli na to da bo pa mogoče lačna. Potem pa je lačna in meni govori naj ji nekaj skuham. Saj to je v hecu, ampak meni več ni smešno. Res, nikoli nič nima, vedno išče stvari, laufa ko nora, ful je neorganizirana res. Meni ni jasno kak je ona ta dva letnika veterine nardila, ker bolj neorganiziranega človeka še nisem vidla. Potem vsak dan skoraj mi napiše sms, da če grem slučajno v trgovino naj ji kupim to to in to. JA VALDA, komaj čakam da bom vlačla iz trgovine za tebe tri vrečke, ker se tebi ne da 200m peš.
Pa zadnjič sem jaz gledala te obleke za pusta in je rekla da sem nora da že to zdaj gledam. Mislim halo, jaz pač mislim vnaprej. Ona je rekla da na tisti dan ko je pusti nekaj kupi in je pol pač nekaj, jaz pa pač nisem taka. Če vem da je pust čez 1 mesec in da dostava rabi 3 tedne itak da bom zdaj naročila. FAK res. rolleyes.gif
Aja, pa na živce mi gre še to, ker se malo posmehuje moji zvezi. Pač midva s fantom nisva 24ur na dan skupaj, ne živiva drug pri drugem, ne hodiva na družinske večerje in tak. Pač itak, vsakemu svoje. Ona pa je s svojim fantom imela pač ful tako zvezo kot sem jo opisala zgoraj in potem mi govori, da imava midva tako zvezo kot da sva v osnovni šoli in kak to gre. Jah, očitno precej dobro napram njenim zvezam. rolleyes.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#6107 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 January 2012 - 07:50 PM

Meni je sicer vseeno, kako se kdo krmi, ampak naj o tem skos ne razlaga in ne pretirava in ustvarja
neke nepotrebne drame, ker je dosaden, čeprav sami pri sebi misli, da je dojajno kul.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#6108 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30017 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 22 January 2012 - 07:52 PM

QUOTE(Ana @ 22. 1. 2012 - 19:47) View Post
^Ja, folk, ki hrani podreja življenje. Na tem mestu bi še omenila vegane. blink.gif

zakaj pa? kaj šele presnojedci pa izbirčneži, a? laugh.gif

na živce mi gre, ker mam nonstop full mrzla stopala. rolleyes.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#6109 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27612 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 22 January 2012 - 07:53 PM

Ana me je z zadnjim delom spomnila na nekaj - meni gre na živce, da nekateri vse ostale zveze sodijo po svoji, kot da je njihova idealna in kot iz pravljice, in čim se nekaj ne sklada z njihovo podobo o zvezi, so tisti drugi takoj označeni za čudne ali kaj hujšega. Vsak ima svoje življenje in vsak ima drugačno zvezo, ne morejo biti vse identične ali pač take, kot se njim zdi, da je edino prav. down.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#6110 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 January 2012 - 07:55 PM

Pa saj načeloma mi ne grejo na živce, nisem se prav izrazila.
Ne grejo mi na živce, naj jejo kaj hočejo in kako hočejo. Me sploh ne moti. Priznam pa da bi me ful motilo, če bi bil kdo v moji družini tak, najhujše - moj partner. Pa da bi morala jaz potem vse jedilnike in vse prilagajat njemu, da bi moralo bit v kopalnici milo brez živalskih maščob, vse kreme prav tako, .. Pač to prilagajanje bi bilo preveč za mene, ker jaz v to ne vrjamem. Težko bi mi bilo imet ob sebi človeka, ki v to vrjame.

• 0
Viens, reste ici!

#6111 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86938 posts

Posted 22 January 2012 - 07:55 PM

Meni je pa smešno oz. neumno, da grejo nekomu vegani na živce.

• 0

― V. Van Gogh

#6112 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 January 2012 - 07:56 PM

QUOTE(Coco* @ 22. 1. 2012 - 19:53) View Post

Ana me je z zadnjim delom spomnila na nekaj - meni gre na živce, da nekateri vse ostale zveze sodijo po svoji, kot da je njihova idealna in kot iz pravljice, in čim se nekaj ne sklada z njihovo podobo o zvezi, so tisti drugi takoj označeni za čudne ali kaj hujšega. Vsak ima svoje življenje in vsak ima drugačno zvezo, ne morejo biti vse identične ali pač take, kot se njim zdi, da je edino prav. down.gif

Ja njej je naprimer najbolj grozljivo in nedojemljivo dejstvo, da midva ne spiva drug pri drugem. Pač ja, obadva imava posteljo široko 90 in na taki postelji dva odrasla človeka zelo težko spita. Sva že spala, pa se pač ni dobro izšlo. Nihče od naju ni dobro spal tisto noč, zjutraj sva se zbudila popolnoma zlomljena. In ona pač tega ne razume in ji je to res totalno "otročje", da ne spiva skupaj. laugh.gif

• 0
Viens, reste ici!

#6113 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 22 January 2012 - 07:59 PM

QUOTE(Jinadaze @ 22. 1. 2012 - 19:55) View Post

Meni je pa smešno oz. neumno, da grejo nekomu vegani na živce.

Meni tudi, oz bolj kot smešno - ne razumem tega. laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#6114 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 January 2012 - 08:00 PM

Saj sem razložila no. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#6115 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32782 posts

Posted 22 January 2012 - 08:07 PM

QUOTE(Sarah @ 22. 1. 2012 - 19:59) View Post

Meni tudi, oz bolj kot smešno - ne razumem tega. laugh.gif

no evo biggrin.gif , jest sm se tud čudila pred časom, ko je bilo govora o tem, da gredo nekomu na živce ljudje, ki ne jejo zelenjave??? Haloo?? kako lahko to nekoga moti? ermm.gif
  • 0

#6116 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86938 posts

Posted 22 January 2012 - 08:11 PM

Takrat je bilo vse argumentirano, vsaj z moje strani.

Zaradi mene lahko človek živi od sena in veruje v svetega pingvina, samo naj ne posiljuje ljudi okrog sebe.
Je pa res težko za zvezo, če nekdo je meso, drugi je pa vegan, to pa.

• 0

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 22 January 2012 - 08:17 PM

QUOTE(Jinadaze @ 22. 1. 2012 - 20:11) View Post

Je pa res težko za zvezo, če nekdo je meso, drugi je pa vegan, to pa.

Saj to je tudi Ana mislila.
Glede hrane grem jaz še najbolj sama sebi na živce, ker se po nepotrebnem preveč sekiram in potem se malo spustim z vajeti za kratek čas, čez eno uro mi je pa žal. rolleyes.gif

• 0

#6118 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86938 posts

Posted 22 January 2012 - 08:18 PM

Ja, saj sem prebrala potem zadnji post, prej sem mislila, da ji grejo vegani na splošno.
smile.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#6119 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 January 2012 - 08:20 PM

No, jaz sem sicer v svojem godrnjavem komentarju ciljala na ljudi, ki druge posiljujejo s svojo obsesijo
glede vsakega miligrama vnosa v telo in na veliko dramatizirajo. Daj mi mir in spizdi.

• 0

#6120 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 22 January 2012 - 08:44 PM

Jaz poznam eno k ji partner teži kaj naj je, predvsem pa koliko. Ven ji hodi s takimi, da naj raj gleda kaj bo nase dala, kot pa vase. In ona to mirno prenaša. Sej ne rečem, ni suhica, sam slonica pa tudi ne. Plus, sem mnenja, da noben nobenemu nima pravice težit kaj naj je in koliko naj je.
  • 0

4 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users

Google (1)