Posted Yesterday, 08:16 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted Yesterday, 08:22 PM
Frend je bil 15 (?) let nazaj reševalec iz vode v Atlantisu in se to v Termalnem templju baje tut redno dogaja, specifično po dnevih / terminih, geji, ni da ni. Je rekel da mimo enih teh savn / hišk boljš da niti mimo ne greš.
After all this time?
Always.
Posted Yesterday, 08:43 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted Yesterday, 08:45 PM
Posted Yesterday, 08:47 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted Yesterday, 08:52 PM
Posted Yesterday, 09:33 PM
Meni so ble nasploh savne ze od nekdaj absoluten no way ker so se mi vedno zdele breeding ground perverznih packov. Pa nisem bila nikoli v javni savni.
Posted Yesterday, 09:52 PM
Od kolegice sodelavka redno zahaja v savne sama ravno s tem namenom in odprto govori o tem, kaj vse dela tipom v savni in obratno, neznanci, brez kondomov. Meni se res gnusi, ko to poslušam.
Posted Yesterday, 10:47 PM
Malo sem bruhnila v usta. omfg.
Posted Today, 06:41 AM
Posted Today, 06:51 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted Today, 07:14 AM
Pablo Picasso
Posted Today, 07:14 AM
Vse sorte okusov po svoje razumem
pa saj, če se tam dobijo ljudje, ki imajo podobne želje in okuse, zakaj pa ne.
Dokler mene pustijo na miru, sploh ne vidim problema.
In točno to Coco, nikoli ne veš, kaj dobiš in kaj se je pred tabo dogajalo, kjerkoli.
Če je pa nekdo občutljiv na energijo in "vodo, ki ima spomin", pa mogoče res najbolje, da ne hodi veliko okoli, ker nikoli ne ve, v kaj bo prišel.
Se strinjam, da bi bilo fajn, da se stvari (povsod) bolj čistijo in skrbi za higieno. Ampak, ko vidiš tiste sobe/ aparmaje in koliko časa ima čistila časa na enoto, je kar hitro jasno, da ni vse tako, kot bi moralo bit. Mene osebno to ne odvrne od potovanj, pač sprejmem, da ni vse tako, kot bi želela in sama poskusim do neke mere poskrbet, da mi je OK
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted Today, 07:33 AM
Jaz si tud ne morem pomagat. Ko ze gremo kam samo razmisljam koliko se jih je ze dol dalo na tem jogiju in kaj vse je vpil, cez to pa je samo rjuha. Enako vzglavnik. Pac. Fuj. Tudi ce ni tko spucano da se sveti, se mi vse upira res. Da vidim prstne odtise od nekoga prej. Vcasih se zalotim in se sprasujem a so samo obrisali ali res spucali, so vse rjuhe res zamenjane? Pac, ja. Gabi se miJoj, ko bi vedele kaj vse se dogaja po hotelih in apartmajih in airbnbjih. Jaz priznam, da mi je ful odbijajoče kamorkoli it, odkar sem zvedela marsikaj.
Zdej skoz bolj razumem mami zakaj noce nicesar oddajat.
Mene ne briga kdo se s kom fukari, moti ne to da dela to v vodi v katero naslednji dan pride folk, ki se ne. Da se fukajo po savnah in spricajo svoje izlocke levo desno. Pac slabse kot zivali. Naj si zgradijo svoj kompleks pa se dobivajo tam ali pa naj Rimske terme res zamenjajo napis v Rimske sperme, da bodo vsi drugi vedeli. Da je swinger only in ciao.
Posted Today, 08:42 AM
Se strinjam s Fiono, naj imajo za to svoje komplekse, ne pa da se dajejo dol v termah, kamor za njimi pridejo drugi ljudje. Pa tudi to, kar pišejo za Orhidelio npr, da je kdo bil tam, par ležalnikov stran par seksa, nekdo drug si ga drka, mi je ogabno. Verjetno tem ljudem paše, da jih kdo vidi, ali bi jih lahko videl. Jaz sem mnenja, da v javne prostore take stvari pač ne sodijo.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted Today, 08:53 AM
Jaz sem tudi kar malo pobuljila. Sicer za Orhidelijo se je že na profilu tvoje umazane skrivnosti pred časom pisalo, da naj bi bilo to precej pogosto na sporedu, zdaj pa naj bi se umirilo. Mene načeloma ne moti, če je to v času zaprtega dogodka in je potem spucano in razkuženo kot treba, naj počnejo pač kar čejo. Frida, kako pa se sodelavka to zmeni. A to so v savni pa se mal pogledajo/pomežiknejo al kaj? Ne predstavljam si.
Ravno sva hotela v nedeljo na bazene, potem pa fant to bere včeraj, tak da po moje nebo nič iz bazenov v kratkem. ![]()
[Napoleon]
Posted Today, 09:01 AM
Pablo Picasso
Posted Today, 09:05 AM
Tasika, ne vem kako to poteka. Jaz itak zase vem, da zivim v enem mehurcku in sem vsa nedolzna, nevedna, naivna itd
Posted Today, 09:11 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted Today, 09:17 AM
Kaksni dve leti nazaj se je pohvalila, da je poseksala bivsega moza od Sase Lendero. Njej je to tako na izi, kot meni it v trgovino.
To ni nek hud dosežek, ker ded je tipični babjek. Sem slišala ogromno zgodb, ker poznam njegovega sodornika (sva skoraj soseda) in so mi razložili njegov modus operandi, ko je prišel v naše konce čagat.
Tudi jaz sem konkretno nedolžna kar se tega tiče, ker se mi niti sanjalo ni, da taki eventi obstajajo v naših termah. Da so ljudje bolj free spirited v savnah in fačuzijih
sem si sicer mislila, po drugi strani pa imaš otroke, ki lulajo v bazene.
4 user(s) are reading this topic
3 members, 1 guests, 0 anonymous users
-
Kami, Barbarina, Marmelada